Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat7890

merhabalar suan ios 7.1.2 sürümündeyim ve ios 8.1.2 suan hazır olarak bekliyor sizce yüklemelimiyim ? iphone 4s 8gb dün aldım

Yok yükleme. Zaten 8.1.3'ün eli kulağında. 8.1.3'le ilgili yorumları okuyup ona göre karar vermen iyi olur. 8.1.2'de baya sorun var ve 7.1.2'ye göre hissedilir daha yavaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: serhat7890

merhabalar suan ios 7.1.2 sürümündeyim ve ios 8.1.2 suan hazır olarak bekliyor sizce yüklemelimiyim ? iphone 4s 8gb dün aldım

Yok yükleme. Zaten 8.1.3'ün eli kulağında. 8.1.3'le ilgili yorumları okuyup ona göre karar vermen iyi olur. 8.1.2'de baya sorun var ve 7.1.2'ye göre hissedilir daha yavaş.

teşekkürler cevabınız için beklemek en iyisi o zaman :)
  • İos 7.1.2 'den vazgeçmiyorum o zaman iyi ki güncellememişim.
  • Merhaba arkadaşlar ben de yeni 4s 16gb kullanıcısıyım telefon bana bir arkadaştan geldi bende ona format atıp 8.1.2 yükleyip kullanmaya başladım.Daha önceki sürümlerini falan da hiç bilmiyorum ama bende gayet başarılı 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı donma takılma gecikme herhangi birşey yaşamadım.Ama şarjı az gidiyor aktif kullanımda 3,5-4 saat falan gidiyor.
  • Merhaba arkadaşlar, GPS ayarını nereden etkinleştirebilirim? Acil cevap verirseniz sevinirim.

Not: SYGIC Navigasyon için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Merhaba arkadaşlar, GPS ayarını nereden etkinleştirebilirim? Acil cevap verirseniz sevinirim.

Ayarlar/konum servisleri=açık seçtiğinde aşağıdaki uygulamalardan aradığını (senin örneğinde sygcik) bulup kapalıysa açık hale getirirsen olması lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Merhaba arkadaşlar, GPS ayarını nereden etkinleştirebilirim? Acil cevap verirseniz sevinirim.

Ayarlar/konum servisleri=açık seçtiğinde aşağıdaki uygulamalardan aradığını (senin örneğinde sygcik) bulup kapalıysa açık hale getirirsen olması lazım.

Ayarlar menüsünde konum servislerini bulamıyorum?
  • Pardon eksik yazmışım. Ayarlar/ gizlilik/ konum servisleri: aç olacaktı

• quote:

Pardon eksik yazmışım. Ayarlar/ gizlilik/ konum servisleri: aç olacaktı

Çok teşekkür ederim.
  • Benim telefonda son zamanlar kafasına göre parlaklığı kısıyor veya açıyor 8.1.3 sürümüne geçince düzelir dedim lakin değişen birşey yok. Var mıdır bu problemi yaşayan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sado77

4S kullanıyorum. 8.1.2 ye geçtim, epey de bir zaman oldu. Telefon resmen değitşi;

- Şarj %35lerde iken bile telefon kapanıyor, sarja taktıktan sonra hemen %30larda olarak açılıyor.
    - Beni arıyorlar, fakat sesi açık olmasına rağmen zaman zaman telefondan zil sesi duyulmuyor.
    - Telefon çaldığında, ekrandaki işareti kaydırıp hemen 'alo' dersem karşıdaki onu duymuyor. Bir kaç saniye beklemem gerekiyor.
    - Rehberden bir numara seçip aradığımda, arama ekranına en az 4-5 saniye sonra geçiyor.
    - Tuş klidini açtıkran sonra da ana ekrana gelmesi için beklemek gerekiyor.

Sizde de varmı aynı hastalık, varsa çözümü nedir?

Ahmı sorun bende var özellikle pil sounu sürkli yapıyor. Pil bitti diye değiştircemtim demek apple yaptırıyor bu arızayı :)

• 8.1.3 nasıl arkadaşlar ? 1 yıl daha mahkumum bu cihaza o yüzden geçeyim mi geçmeyeyimmi kararsızım jb iptal edip geçecem. Seneye iphone 6 s plus çıkımca onu alacam 1 yıl mecbur kullanacam. 6s plus 2 gb ramle qhd ekran ile 4k kamera ile gelirse süper olur. 2gb ram kesin zaten air 2 den belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre06134

abi, bu nedir ya bi yardım wifi pasif durumda
     *İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

Allahaşğkür öyle bir sorun yok kafayı yerdim öyle sorun olsa ios 8.1.2

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Benim telefonda son zamanlar kafasına göre parlaklığı kısıyor veya açıyor 8.1.3 sürümüne geçince düzelir dedim lakin değişen birşey yok. Var mıdır bu problemi yaşayan ?

Ayarlar / Ekran ve Parlaklık kısmına girip otomatik parlaklık açık ise kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

8.1.3 nasıl arkadaşlar ? 1 yıl daha mahkumum bu cihaza o yüzden geçeyim mi geçmeyeyimmi kararsızım jb iptal edip geçecem. Seneye iphone 6 s plus çıkımca onu alacam 1 yıl mecbur kullanacam. 6s plus 2 gb ramle qhd ekran ile 4k kamera ile gelirse süper olur. 2gb ram kesin zaten air 2 den belli.

Geçme zorunluluğu hissediyorsanız geçebilirsiniz 8.1.3 ile telefon rahatlamış kasmalar düzeltilmiş ios 7 vari bir sürüm olmuş normal kullanımda (ayarlar/mesajlar/whatsapp gibi) i5 ile arasında 1-2 saniyelik açılma süresi farkı var sadece ölmüş bitmişlik bir durum söz konusu değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

Benim telefonda son zamanlar kafasına göre parlaklığı kısıyor veya açıyor 8.1.3 sürümüne geçince düzelir dedim lakin değişen birşey yok. Var mıdır bu problemi yaşayan ?

Ayarlar / Ekran ve Parlaklık kısmına girip otomatik parlaklık açık ise kapatın

haydaaa bunu ben çok önceden kapatmıştım herhaldi 8.1.2 güncellemesiyle tekrar aktif oldu, teşekkürler.

• samsung varken nasıl oluyorda içi boş teneke parçasına para veriyorlar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

samsung varken nasıl oluyorda içi boş teneke parçasına para veriyorlar anlamıyorum

Apple varken nasıl ÇÖP plastik parçaya para veriyorlar anlamıyorum.

• SAmsung Telefonmu La ben SAmsung sahıbının YErınde Olsam Telefonları İmeisini KApatıp Daha uretim Yapmazdım. İPhone Adam ADam
  • bazıları BEnde DE Var KARdeş Mesela Aksam %100 olarak Bıraktıgım iphone SAbah kalkıp Baktıgımda %79 Düşmüştü Ama İos 8.1 DE Telefon Fİşek Gİbiydi Şimdi ios 8.1.3 E Gectım suan %10 KApanıyor Acayip Acil Bir Durum lazım bence İtunes E Surumu Geri CEvir Butonu GElmesı LAzım En iyisi İos 7 :D
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.