Bildirim
iPhone 4S iOS 8.3 batarya süreleriniz (2. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Herhalde şimdi 5 saati bulur..
ios 6.1.3 yükleme imkanı olsa hemen yüklerim, rahat 7,5 saat ekran kullanım süresi olur. iPad mini var, iki senelik.. ios 6.1.3 yüklü ve batarya halâ 9,5 saat dayanıyor.
Şindi iPad mini'yi güncellesem, 6,5 saate düşer kesin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Herhalde şimdi 5 saati bulur..
ios 6.1.3 yükleme imkanı olsa hemen yüklerim, rahat 7,5 saat ekran kullanım süresi olur. iPad mini var, iki senelik.. ios 6.1.3 yüklü ve batarya halâ 9,5 saat dayanıyor.
Şindi iPad mini'yi güncellesem, 6,5 saate düşer kesin..
ios 6.1.3 yüklü 4s 9 saate kadar kullanım süresi veriyor keşke geri dönebilsek ipadleri aslında hiç güncellemeye gerek yok ilk sürümleri sorunsuz oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende pttcell varken ios 8.1.2 de 6 saate yakın ekran kullanım süresi alıyordum şuan turkcell kullanıyorum ve durum ortada acaba kullandığımız hatla alakası varmı pil kullanımının
Avea da daha az batarya harcıyor sanki..
inşallah en yakın zamanda test edip konusunu açarım teşekkürler iyi geceler -
-
-
Sadece şunu söyleyebilirim ki, 8.3 e geçtikten sonra şarjım çok çabuk bitiyordu.
8.4 Betaya geçtim şarjım artık çok daha geç bitmeye başladı. Performans olarakta çok iyi, şarj süresi olarakta..Sizleri bilemem ama durum bende böyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Atif Zafrak
Sadece şunu söyleyebilirim ki, 8.3 e geçtikten sonra şarjım çok çabuk bitiyordu.
8.4 Betaya geçtim şarjım artık çok daha geç bitmeye başladı. Performans olarakta çok iyi, şarj süresi olarakta..Sizleri bilemem ama durum bende böyle.
bende 8.4 betayı yüklemeyi düşünüyordum 24 ünde apple watch satışa sunuluyordu bi etkinlik olması gerekiyor o gün büyük ihtimal saat 8 den sonra yayınlanır 8.4 -
arkadaşlar bende iphone 5c 32gb var 1.5 haftalık cihaz
15 şarj dönsi var ve kullanımı 4 saat 32 dakika bekleme 7 saat 39 dakika. iOS 8.3 yüklü sizce bu değerler iyi midir? yalnızca sms ve whatsapp ı kullandım.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgahanekiz
arkadaşlar bende iphone 5c 32gb var 1.5 haftalık cihaz
15 şarj dönsi var ve kullanımı 4 saat 32 dakika bekleme 7 saat 39 dakika. iOS 8.3 yüklü sizce bu değerler iyi midir? yalnızca sms ve whatsapp ı kullandım.
bende aynı değerlere yakın alıyorum cihaz tamir görmediyse orjinal adaptör ile şarj olduysa normal
araştırdım ama bulamadım beta sürümüne nasıl geçebilirim?
orjinal adaptör hocam. ama az alıyorum ya ilk gelen sürümü 7.0.2 ydi onda 7 saate yakın almıştım kullanımı. artık 8.4 ü bekleyeceğiz
8.4 tede düzelmezse satarız ne yapalım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X