Şimdi Ara

iPhone 4S iOS 8.3 batarya süreleriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mkemal11

Teşekkür ederim kardeşim müsait olunca deneyeceğim çok Sağol

Rica ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    arkadaş eğer bu doğruysa bana bu haberi verdiğin için sana sabah akşam dua ederim
  • Hala şansınız varken 6.1.3 e geçin derim
     iPhone 4S iOS 8.3 batarya süreleriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

arkadaş eğer bu doğruysa bana bu haberi verdiğin için sana sabah akşam dua ederim

Doğru hocam haber şüpheniz olmasın bizzat kendim döndüm hatta ekran görüntüsüde paylaştım konuda sizde 4s inizi 6.1.3 yapabilirsiniz

şuanda 8.4 e güncelledim konuda güzelce anlatıyorsa jailbreak nasıl yapacağım?
  • quote:

şuanda 8.4 e güncelledim konuda güzelce anlatıyorsa jailbreak nasıl yapacağım?

http://www.iosdelisi.com/topic/4-~813-84-jailbreak-çikti-~-jb-yapımı-repo-tweak-ve-sss/ bu adresten jb yapımı anlatılıyor ayrıca çok basit sabırlı ve sakin olun :)

şimdi biraz istirahat edelim yarın kalkar yaparım selametle iyi geceler...
    ios 6.1.3'e dönenlerde şebeke sorunu oluyor falan diyorlar. bir de windows için programın olmadığını osx ve linux için 6.1.3'e düşme programının olduğunu söylüyorlar. ayrıca ordaki konuda adım adım işlemleri uygulayıp yaptım diyen bulamadım:( bir konu açsanız adım adım yaptıklarını söyleseniz de shsh kaydı olmadan nasıl 6.1.3'e düşüldüğünü herkes görse faydalansa size zahmet olmazsa tabi:)
  • quote:

ios 6.1.3'e dönenlerde şebeke sorunu oluyor falan diyorlar. bir de windows için programın olmadığını osx ve linux için 6.1.3'e düşme programının olduğunu söylüyorlar. ayrıca ordaki konuda adım adım işlemleri uygulayıp yaptım diyen bulamadım:( bir konu açsanız adım adım yaptıklarını söyleseniz de shsh kaydı olmadan nasıl 6.1.3'e düşüldüğünü herkes görse faydalansa size zahmet olmazsa tabi:)

Canım kardeşim pek araştırmayı sevmeyen birisin nasıl böyle düşünüyorsun anlamıyorum konuya tıkladında okudun mu millet ne yazmış diye :) bu benim 4s 6.1.3 te aldığım pil sürem
    Bence konuyu güzelce incele çoğu kişi dönüp fotoğraf koydu
     iPhone 4S iOS 8.3 batarya süreleriniz

şuana kadar herhangi bi problemle karşılaştınızmı ? ios 8.4 geçme imkanı veriyormu ios 6 sürümü?
  • quote:

şuana kadar herhangi bi problemle karşılaştınızmı ? ios 8.4 geçme imkanı veriyormu ios 6 sürümü?

Hiçbir problem yaşamadım istediğiniz zaman ios 8 e geçebilirsiniz

Herhangi bir shsh kaydı olmadan windows kullanarak 8.3 ten 6.1.3 e ben düştüm ve herhangi bir sorun olmadı diyorsan sana güvenip oradaki işlemlere başlayacağım. Araştırmayı sevmeyen biri değilim ama orada yazılan olumsuz yorumları görünce teyit etmek için sana eğer sen yaptıysan bir anlatabilir misin dedim. O konu başlığı altında yalan dolan telefon çekmiyor yazan da var ben yaptım oldu diyen de var o yüzden senden teyit istedim. Neyse deneyeceğim inşallah becerebilirim.
  • quote:

Herhangi bir shsh kaydı olmadan windows kullanarak 8.3 ten 6.1.3 e ben düştüm ve herhangi bir sorun olmadı diyorsan sana güvenip oradaki işlemlere başlayacağım. Araştırmayı sevmeyen biri değilim ama orada yazılan olumsuz yorumları görünce teyit etmek için sana eğer sen yaptıysan bir anlatabilir misin dedim. O konu başlığı altında yalan dolan telefon çekmiyor yazan da var ben yaptım oldu diyen de var o yüzden senden teyit istedim. Neyse deneyeceğim inşallah becerebilirim.

dostum ilk sayfadaki anlatımı ben yaptım forumda ilk dönenlerden biri benim dediğim gibi sorunsuz kullanıyorum
    windows için bir program çıkartıldı onu denedik onda dönülüyor ama şebeke sorunu var evet ama bu yöntem ondan çok farklı
    takıldığın yerde yardımcı olurum problem yaşamazsın umarım

hocam üç tane tweak yüklemem gerekiyor cydia dan cydiadan aratıyorum bu tweakleri indirmem gerekenler görüntülenmiyor farklı şeyler sonuç olarak geliyor?
  • quote:

hocam üç tane tweak yüklemem gerekiyor cydia dan cydiadan aratıyorum bu tweakleri indirmem gerekenler görüntülenmiyor farklı şeyler sonuç olarak geliyor?

Cydia kaynaklar bölümüne gelin yenile yapın sonra tekrar aratın

• 4S sahiplerinin ios 6.1.3 dönmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.
    Ben ios 8.3 te iken max. 4-4,5 saat kullanım alırken simdi 5,5-6 saat kullanım alıyorum.
    Ayrıca 8.3 te telefon %14, %12, %11 gibi değerlerde kapanıyordu, pili değiştirmeye karar vermiştim.
    Şİmdi 6.1.3 te %1 e kadar görüyorum.
    Pili bu kadar iyileştirmesi inanılmaz.
    Bende @ktaskaya arkadaşın sayesinde, ondan cesaret alarak döndüm.
    Allah kendisinden razı olsun :)
  • bende bu akşam dönmeyi deneyeceğim jailbreak yaptım inşallah başarırım
  • Tübba kullanıcısına yanıt
    Yönergeleri doğru yaparsanız sorun olmaz.
    Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırız.
    Ayrıca biraz önce Türkçe videosuda yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

4S sahiplerinin ios 6.1.3 dönmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.
    Ben ios 8.3 te iken max. 4-4,5 saat kullanım alırken simdi 5,5-6 saat kullanım alıyorum.
    Ayrıca 8.3 te telefon %14, %12, %11 gibi değerlerde kapanıyordu, pili değiştirmeye karar vermiştim.
    Şİmdi 6.1.3 te %1 e kadar görüyorum.
    Pili bu kadar iyileştirmesi inanılmaz.
    Bende @ktaskaya arkadaşın sayesinde, ondan cesaret alarak döndüm.
    Allah kendisinden razı olsun :)

Hocam Allah sizden de razı olsun sağolun :)

• Ben de 6.1.3 sürümdeyim
    Bataryam % 1 oalana kadar kapanmıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.