Şimdi Ara

iPhone 4S iOS 8.3 batarya süreleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone 4S iOS 8.3 batarya süreleriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sirf buraya mesaj yazabilmek icin uye oldum. Cihazda problem var gibi hissediyorum. Mesela gece tam doldurup yattigimda sabaha kadar %30 civarinda sarj gidiyor yani bekleme modunda cok fazla sarj harciyor. Bu yuzden pil degisimi yaptim guvenilir bi yerde ona ragmen cok cok az bi iyilesme oldu. Bu durum normal midir sizce ?

• Cevap verebilcek yok mu

• Serhat262 S kullanıcısına yanıt
    cihazınız garantilimi? garantili değilse daha önce tamir gördümü cihaz kaç yıllık? model nedir? orijinal şarj aletiylemi şarj ediyorsunuz? bu sorulara bir bir cevap verin yardımcı olalım

• Sarj aletim orjinal garanti vs yok herhangi bi konuda tamir de gormedi cihaz 4s 16 gb modeli ve yurtdisi pasaport kayitli. BirdE hucresel ag kullanmadigm halde 3g acik tutmak zorundaym kapattigim zaman sebeke gidiyor bu nasl bi istir ya

• telefonunuzu geri yükleme modunda bi restore edin önce tabiki yedeğinizide alın yine olmadı forumda kenbu nickli bir abimiz var istanbuldaysanız dükkanını bir ziyaret edin sizi en iyi o yönlendirecektir

• Anladm tesekkurler. Hucresel kullanmasam da 3 g aktiflestir seceneginin acik mi olmasi gerekiyor hattin calismasi icin ?

• Benim de batarya süresi ile ilgili sıkıntım var. Günde 2-3 kere şarj etmek durumunda kalıyorum. Gece %100 bırakıp herşeyi kapattığım halde sabah saat 7-8 civarı %75 lere düşüyor. 4S 16 GB İOS 8.3 yüklü. pil kullanım detayına baktığım zaman telefonu kullanmadığım zamanlarda bile Kullanım süresi ile Bekleme süresi aşağı yukarı aynı oluyor. Aralarında 20-50 Dk arası oluyor.
  • cebeci057 C kullanıcısına yanıt
    cihaz tamir gördümü birde kaç yıllık ?

• Hayır cihaz tamir görmedi 3-4 yıllık bir cihaz
    o halde bi geri dönüşüm moduna alın telefonunuzu sıfırlayın yedekleme yüklemeyin her şeyinizi icloud a atın oradan cihazınıza alın verilerinizi

https://support.apple.com/tr-tr/HT1808

• Teşekkür ederim. Bir deneyelim inşallah düzelir.
    telefonunuzda kısa devre var diyeceğim mümkün değil tamir görmemiş çünkü. ya restore ile düzelir yazılımsal sorununuz vardır. yada pil ölmüştür donanımsal sorununuz vardır

• Tamirciye sordum oda kısa devre olabileceğini bakması gerektiğini söyledi. Bırakmadım. Az önce dediğinizi yapmaya çalıştım ama telefon tamamen kapanmıyor kapanıp tekrar açılıyor. Güvenilir bir telefoncu var mı? Anadolu yakası için. Birde arada bir sesi çıkmıyor telefonun. Video izlerken ses çıkmıyor ses açma kapama çalışmıyor. Ama kulaklıktan dinleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebeci057 -- 18 Mayıs 2015; 12:25:29 >
  • sizi bülent abiye yönlendireyim dükkanı istanbul kadıköyde

• Arkadaslar ben 3g yi kapattigim zaman sebeke olmuyor hat cekmiyor yani bu normal mi ios 7de kapatinca calisiyor. Hucresel ag kullanmamama rahmen 3g aci tutmak zorunda kaliyorum

Hayır bu durum normal değil. Bende sürekli 3g kapalı ve şebekede problem yok full çekiyor

• Olan nedir ki hic alakam yok cihaz yurtdisi pasaport kayitli oldugu icin olabilir mi

• İphone 4s pil performansı konusunda donanımın ve şarj döngüsünün alakası yok olay tamamen YAZILIMSAL. Geçen hafta ios 6.1.3 kullanıyordum jb olmasına ve sürekli kurcalamama rağmen 1 günü rahat çıkarıyordu şimdi ios 8.3 e geçtim pil rahatlıkla %30-40 civarı daha çabuk bitmeye başladı günde iki kez şarj ediyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 1 Haziran 2015; 13:46:57 >
    İsterseniz yedek alıp bi cihazı sıfırlamayı deneyin bu şekilde düzelir diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.