Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 1 haftadır kullanıyorum. Teknik olarak hiçbir sorunu yok.

Batarya olayı da, durduk yere batarya boşalmadığı için ve bekleme konumunda Iphone 4 ile aynı oranda şarj yediği için sorun yok diyebilirim. Ama aktif kullandığınız zaman (3G, wifi, konum servisleri) herhalde bataryası Iphone 4 ile aynı ama işlemcisi A5 olduğu ve daha fazla enerji kullandığı için net 5 saat kullanım süresi oluyor. Iphone 4 ile aynı şekilde %20-25 daha fazla kullanabiliyordum.

Tabi 5 saat kullanım derken, bu çok göreceli. Ben sürekli 3G veya Wifi ile internette gezinti yapıp, haber okuduğum, navigasyon kullandığım zaman 5 saat gidiyor. Ama 3G, wifi vb. kapalı olsa veya ekran kapalı müzik dinlesem vb. kullanım süresi artabilir. O yüzden "ben şu kadar kullandım, bakın kullanım sürem ne kadar" gibi bilgilere itibar etmeyin. Doğru olabilirler ama sadece o kullanım şekli için).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 12 Aralık 2011; 12:20:07 >
  • Sim sorunu yok
    Şarj i şöyle diyeyim , full şarj ile bekleme modunda başucuma koyup alarm kurdum, sabah kalktığımda %90 kalmıştı .
    3g açık push mail vs kapaliydi ..
    Yan hat telefonu yine 16 gb jb li İphone 4 var, onun şarjına göre %30-40 daha az dayanıyor onu soyliyeyim .
    Açık ve net.ama müzik açık 33GS den sürekli online im sabah 4 de kalkıp ise giderim, öğlen 1.5 da şarj % 30
    Siz hesaplayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalirsa 3G yi kapatamamak baya bir etkiliyor.Ping ve bu 3G olayini hallederlerse en azindan %15 dHa fazla verim alabiliriz.
    Bende 3 u de var 3GS 4 ve 4S hepsini full sarj yapip aksam koyuyorum 4S te wifi push kapali 3G acik %93 İP4 te ise 3G kapali %96 falan oluyor.
  • Söylenenler kasıtlı ve abartıdır. Tamamen diğer ürünlerin medya içindeki lobi faaliyetleri sonucu hayatında iphone kullanılmamış dangalaklar tarafından yapılan mesnetsiz haberlerdir.

4s kullanıyorum ve daha iyisi yapılana kadar piyasadaki en iyi akıllı telefon budur...
  • Sen olayı anlamamıştsin hocam
    Zaten en akıllı telefon diye 1500 lira verip aldık hepimiz
    Sorun : sarjin tam istediğimiz gibi olmaması .olay bu
    Kimse simdi telefonu aldı diye taraf tutmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33
    Şarj i şöyle diyeyim , full şarj ile bekleme modunda başucuma koyup alarm kurdum, sabah kalktığımda %90 kalmıştı .

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe
    ... full sarj yapip aksam koyuyorum 4S te wifi push kapali 3G acik %93...

Sorması ayıp siz kaç saat uyuyorsunuz :)

Ben ortalama 6 saat uyuyorum ve herşey açık (3G, bildirimler, wifi, konum) %3-4 gidiyor en fazla. Ayrıca bende 4 email adresini 30 dakikada bir kontrol ediyor. Bir de siz %100'den düşüyorsunuz, ben ara değerlerde düşüyorum. Normalde %100'den ilk %1 düşmesi daha geç oluyor.

Hatta bir keresinde inanamadım, yine herşey açık, 6 saatte kullanım süresi 10 dakika arttı ve şarjım %1 gitti.

Ayrıca şunu söyleyeyim, 3G ile birlikte WIFI'nin açık olması, WIFI olan yerde batarya için daha iyi olabiliyor. Çünkü genelde WIFI ile data transferini daha kısa sürede (email kontrolü, push vb) tamamlayıp yine uyku moduna dönüyor.

Ben Wifi, Konum Servislerini hiç kapatmıyorum. Çünkü bunlar şarjın daha çabuk bitmesine sebep olmuyor. Özellikle konum servisleri açık kalsın, sadece gerektiğinde devreye giriyor sonra yine kapalı gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 12 Aralık 2011; 13:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

Merhaba,
    Sevdiğim bir arkadaşım daha önce hiç ios kullanmamış ve denemek istiyor gerçekten bütçesini zorlayacak 5 mi bekleeyeyim 4s mi alayım sorusunu bana sordu. Ben de 4S KULLANAN yada KULLANAN KİŞİLERDEN DİREKT DUYUM olan arkadaşlara sormak istiyorum

1- Şarj sorunu gerçekten var mı ?

2- Şebeke vs. gibi yeni güncellemede çıktığı söylenen sorunlar var mı ?

* Sadece kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim netteki inceleme ve yazıları zaten okumuş bulunmaktayım

Abartı bencede.
  • ios 5 te bir sürü hata var, bu yüzden iphone 4s kötü görünüyor. Ben rehberde kişi eklerken bile hata alıyorum.
    yoksa cillop gibi telefon.

yeni hatasız iOS sürümleriyle optimum kullanış-optimum şarj haline gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky1990

ios 5 te bir sürü hata var, bu yüzden iphone 4s kötü görünüyor. Ben rehberde kişi eklerken bile hata alıyorum.

Hem Iphone 4 hem Iphone 4S ile 5.0.1 JB'siz kullandım.

Ben hiçbir hata almadım. iTunes seknronizasyon olsun, program geçişleri vb. olsun dört dörtlük çalışıyor. 4 zaten hızlıydı, 4S kullanmak daha da keyifli. Batarya ile de 4S bekleme konumunda şarjı sömürmediği için sorun yok diyebilirim.

4S'e daha yeni iResign ile deneme amaçlı crack'li uygulamalar kurdum. Doğal olarak onlar ile de dört dörtlük çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 12 Aralık 2011; 13:51:32 >
  • Normal iş, okul temposunda her gece yatmadan zaten şarj edersen kafaya takacak bir sorunu olmaz
     iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ?

Ortalama bir günüm böyle geçiyor ve hala arta şarj kalıyor, 3g wi-fi konum servisleri ne var ne yok hepsi de açık.
    İnterrail falan yapmıycaksan sorun olmaz..

Tek karşılaştığım olay arama gerçekleştirirken karşı taraf açınca sesini duyamamam, o da yazılımsal bir problem(çok saçma bir teori ama bence apple jailbreak açıklarına karşı her yazılıma bilerek ufak tefek hatalar ekliyor, kullanıcıya sürekli güncelleme yaptırtarak jailbreak yapmalarını geciktiriyor diye düşünüyorum)

Şebeke problemiyle de hiç karşılaşmadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe
    ... full sarj yapip aksam koyuyorum 4S te wifi push kapali 3G acik %93...

Sorması ayıp siz kaç saat uyuyorsunuz :)

Ben ortalama 6 saat uyuyorum ve herşey açık (3G, bildirimler, wifi, konum) %3-4 gidiyor en fazla. Ayrıca bende 4 email adresini 30 dakikada bir kontrol ediyor. Bir de siz %100'den düşüyorsunuz, ben ara değerlerde düşüyorum. Normalde %100'den ilk %1 düşmesi daha geç oluyor.

Hatta bir keresinde inanamadım, yine herşey açık, 6 saatte kullanım süresi 10 dakika arttı ve şarjım %1 gitti.

Ayrıca şunu söyleyeyim, 3G ile birlikte WIFI'nin açık olması, WIFI olan yerde batarya için daha iyi olabiliyor. Çünkü genelde WIFI ile data transferini daha kısa sürede (email kontrolü, push vb) tamamlayıp yine uyku moduna dönüyor.

Ben Wifi, Konum Servislerini hiç kapatmıyorum. Çünkü bunlar şarjın daha çabuk bitmesine sebep olmuyor. Özellikle konum servisleri açık kalsın, sadece gerektiğinde devreye giriyor sonra yine kapalı gibi oluyor.

5 max 6 saat hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: aky1990

ios 5 te bir sürü hata var, bu yüzden iphone 4s kötü görünüyor. Ben rehberde kişi eklerken bile hata alıyorum.

Hem Iphone 4 hem Iphone 4S ile 5.0.1 JB'siz kullandım.

Ben hiçbir hata almadım. iTunes seknronizasyon olsun, program geçişleri vb. olsun dört dörtlük çalışıyor. 4 zaten hızlıydı, 4S kullanmak daha da keyifli. Batarya ile de 4S bekleme konumunda şarjı sömürmediği için sorun yok diyebilirim.

4S'e daha yeni iResign ile deneme amaçlı crack'li uygulamalar kurdum. Doğal olarak onlar ile de dört dörtlük çalışıyor.

ilk kişi kayıtlarımda hata verdi, onun dışında artık rehberde hiç sorun yok diyebilirim.
    Ama iOS 5'in iyi yanlarının yanında aldığım hatalar 0 "sıfır" kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Ben sürekli mesajlasan biriyim günde 150 tane falan atıyorum şarjı yinede 1 gün gidermi?

150 mesaj atıp üstüne birçok şey yapabılırsınız
    rahatlıkla gider 1 gün
    İlk defa bugun akşama dogru %18 i gordum ama yaklasık 150 tane fotograf cektim ve 1 saat civarı wifi kulandım.sureklı elımdeydı
    sabah 8 den aksam 7 ye kadar %80 gitti.Ve asırı yogun bi kullanımla.
    Yani şarj konusunda sıkıntınız olmasın

ozaman yeter ya suan idareten 5800 varda bende 3gs vardı 5800 da 1.5 gün gidiyo 1 gün gitsede yeter hergun şarja takarım sorun olmazda yoldayken bitmesin :)

bendede 5800 vardı onu degiştirip aldım 4s i
    ama dedigim gibi prizden okadar hızlı şarj oluyorki hiç bir sıkıntı yaratmıyor.

• Kardeşim arkadaşına de ki;oyuna internete uygulamalara vakit harcarsa maksimum 6 saatte sarjı bitirir..6 saat ble fazla bazı oyunlar var saatlerin nasıll geçtiğini anlamıyorsun..Ha bu telefon oyun konsolu değil ama vakit geçirmek herkesin tercihi..Telefon şarjdan çıkmıyor bunu bilsin ama yeri geliyor mesajlasarak arada sırada 3g kullanarak 1.5 gün bile gittiği oluyor...Nasıl kullanacağına bağlı sürekli wifi+3g+app ler ile vakit geçirirse günde 2 kere sarj edebilir.Telefonun bir sorununu dahi yaşamadım.Çevremde de benimle aynı gün alan 4 arkadaş var onlarda da hiç sorun yok

4 mü? 4s mi? dersen ben 8mp ve siriyi beklemek yerine ve operatörlerin düzgün 4s kampanyası yapmayacağını tahmin ederek 4ü aldım...zaten 1 seneye kalmaz ip yeni modeli gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 12 Aralık 2011; 15:49:07 >
  • ben 4 kullanıyorum 4 böyleyse 4s nasıldı Jobs son harıkasınıyaptı gitti
  • Arkadaşlar bir haftadır ben de 4s 16gb kullanıyorum. pil sorunu var. daha önce iphone 4 10 saat kullanım 2 gün gidiyordu. şimdi 4s 5-6 saat kullanım bir gün gidiyor. ikisinde de 5.01 yüklüydü mail eşzamanlama anında ilet, bildirimler açık, gps açık, wifi kapalı, 3g açık. birde ios 5.01 de 3g kapat yok zaten kapatmıyorum ancak şarz çok azaldığında kapatılabilir. evin içinde kendiliğinde edge ye geçiyor sinir oluyorum telefonu uçak moduna alıp açıyorum sonra 3g ye geçiyor tekrar ama iphone 4s pili emiyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanes

Arkadaşlar bir haftadır ben de 4s 16gb kullanıyorum. pil sorunu var. daha önce iphone 4 10 saat kullanım 2 gün gidiyordu. şimdi 4s 5-6 saat kullanım bir gün gidiyor. ikisinde de 5.01 yüklüydü mail eşzamanlama anında ilet, bildirimler açık, gps açık, wifi kapalı, 3g açık. birde ios 5.01 de 3g kapat yok zaten kapatmıyorum ancak şarz çok azaldığında kapatılabilir. evin içinde kendiliğinde edge ye geçiyor sinir oluyorum telefonu uçak moduna alıp açıyorum sonra 3g ye geçiyor tekrar ama iphone 4s pili emiyor resmen

9a406 ıpsw'yi yükleyin ben yükledim bayağı farketti..Şarj da İOS 5.0.1 9A406 IPSW tam adı...Forumda var arayınlinkini bulursunuz...
  • teşekkürler bende 9A405 yüklü bir deneyeyim bakalım
  • bu 9A406 811 mb boyutunda sadece 9A05'ten farklı olanı indiremiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: suleymanes

Arkadaşlar bir haftadır ben de 4s 16gb kullanıyorum. pil sorunu var. daha önce iphone 4 10 saat kullanım 2 gün gidiyordu. şimdi 4s 5-6 saat kullanım bir gün gidiyor. ikisinde de 5.01 yüklüydü mail eşzamanlama anında ilet, bildirimler açık, gps açık, wifi kapalı, 3g açık. birde ios 5.01 de 3g kapat yok zaten kapatmıyorum ancak şarz çok azaldığında kapatılabilir. evin içinde kendiliğinde edge ye geçiyor sinir oluyorum telefonu uçak moduna alıp açıyorum sonra 3g ye geçiyor tekrar ama iphone 4s pili emiyor resmen

9a406 ıpsw'yi yükleyin ben yükledim bayağı farketti..Şarj da İOS 5.0.1 9A406 IPSW tam adı...Forumda var arayınlinkini bulursunuz...

Bu bir cesit update ise itunes tan veya iphone dan guncelleme yapilabiliyormu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.