Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: suleymanes

Arkadaşlar bir haftadır ben de 4s 16gb kullanıyorum. pil sorunu var. daha önce iphone 4 10 saat kullanım 2 gün gidiyordu. şimdi 4s 5-6 saat kullanım bir gün gidiyor. ikisinde de 5.01 yüklüydü mail eşzamanlama anında ilet, bildirimler açık, gps açık, wifi kapalı, 3g açık. birde ios 5.01 de 3g kapat yok zaten kapatmıyorum ancak şarz çok azaldığında kapatılabilir. evin içinde kendiliğinde edge ye geçiyor sinir oluyorum telefonu uçak moduna alıp açıyorum sonra 3g ye geçiyor tekrar ama iphone 4s pili emiyor resmen

9a406 ıpsw'yi yükleyin ben yükledim bayağı farketti..Şarj da İOS 5.0.1 9A406 IPSW tam adı...Forumda var arayınlinkini bulursunuz...

Bu bir cesit update ise itunes tan veya iphone dan guncelleme yapilabiliyormu.

Hayır indirip restore ile yükleyeceksınız...

• Arkadaşlar 4s te karşılaştığım bir sorunu size de yazmak istiyorum.

Arama yaptığımda ahzieden ses gelmiyor. Arama başladığı halde saniyeler devam etmesine rağmen ahizeden ses gelmiyor. Sonra Hoparlöre alıyorum yani sesi dışa veriyorum. Karşı taraftaki "alo. alo." diyor. Cevap veriyorum. Sonra tekrar ahizeye geçiyorum. Bu sefer ses normal şekilde görüşmeye devam ediyorum.

Araştırdım bu durumda hiç bir yerde sonuç alamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. 4S Kullanan kimsede bu sorun yok mu ?
  • 9A406 yükledim ancak pek bir fark olmadı gibi. indirmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycan34

Arkadaşlar 4s te karşılaştığım bir sorunu size de yazmak istiyorum.

Arama yaptığımda ahzieden ses gelmiyor. Arama başladığı halde saniyeler devam etmesine rağmen ahizeden ses gelmiyor. Sonra Hoparlöre alıyorum yani sesi dışa veriyorum. Karşı taraftaki "alo. alo." diyor. Cevap veriyorum. Sonra tekrar ahizeye geçiyorum. Bu sefer ses normal şekilde görüşmeye devam ediyorum.

Araştırdım bu durumda hiç bir yerde sonuç alamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. 4S Kullanan kimsede bu sorun yok mu ?

Sizin cihazda bir sıkıntı var. Restore etmeyi deneyin. Düzelmezse yeni güncellemeyi bekleyin. Beklemek istemiyorsanız servis yolu görünüyor gibi. Geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

quote:

Orijinalden alıntı: mycan34

Arkadaşlar 4s te karşılaştığım bir sorunu size de yazmak istiyorum.

Sizin cihazda bir sıkıntı var. Restore etmeyi deneyin. Düzelmezse yeni güncellemeyi bekleyin. Beklemek istemiyorsanız servis yolu görünüyor gibi. Geçmiş olsun hocam.

İphone 4s icin olan ozel guncelleme versiyonunu yukledim hic bir degisme olmadi. 5.1 i beklicem. O zamanda olmadi servise gidilecek dediginiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

diğer konudan alıntı yapayım:

quote:

1.5 sene çıkarılan ve bu kadar fazla para verilen bir telefonda olmaması gereken şeyleri yaşıyoruz aslında.

apple ürünleri hiç bir zaman bu kadar donanımsal ve yazılımsal sorunlu olmamıştı şimdiye kadar.

ben bunu fazla talebe cevap vermek adına kalitedeki düşüşe bağlıyorum.

bunda da en fazla suç apple da.

kontrol mekanizmalarını üretim süreçlerini daha iyi denetleyecek şekilde optimize etmeliler. önlem almalılar.

apple ın bir kredisi var kullanıcılarda fakat bu kredi yılların birikintisi. 1-2 senede çarçur edilsin diye verilmedi kullanıcılar tarafından.

1. si ekranın sarı çıkma olayı üretim süreciyle ilgili bir sorun. Böyle bir sorun varsa değişim taleb ediniz.

2. görünen sorun: yüksek seste cızırdama: yine değişim talep ediniz

3. görünen sorun cihazın hat kaybetmesi: Bulunduğunuz bölgede 3g den 2g ye geçişler çoksa cihaz bu değişim sırasında bazen hattı kaybedip bulamayabiliyor. İnt. açıksa kapanıyor veya hat gidebiliyor. Çok sık yaşarsanız aldığınız yere baş vurun.

4. görünen sorun: kamera lensinin renkleri canlı çekmemesi, dalgalanma yapması: lenste üretim hatası olabilir. manyetik bir alanda kayıt yapıyor olabilirsiniz. odaklama problemi yaşayanlarda olmuş ama bunu yazılıma bağlıyorlar.

5. pilin az gitmesi veya telefonun daha şarzı varken kapanması: bunun yazılımla ilgili olduğunu söylüyorlar. bekleyip göreceğiz.

6. ip4 e göre hissedilemeyen hız artışı: bu durum aslında ip4 ün 1 ghz , ip4s in 800 mhz olmasından kaynaklanıyor. çift çekirdek hiçbir zaman tek çekirdeğin 2 katı kadar hızlı değildir. hız aynıdır fakat görevler paylaşılır. bu nedenle çift çekirdek 800 mhz nin tek çekirdek 1 ghz den farkedilir bir hızda olmasını beklemeyin.

7. siri yi kullanamıyorum, işime yaramıyor, iki gün sonra yüzüne bile bakmadım...! : Siri türkçe ye destek vermiyor ve yaklaşık 10 senedir nette dolaşan botlardan pek farklı değil, yani yeni birşey değil. farklı ing. telaffuzlarda bile sıkıntı verirken siz türkçe destek gelmesini beklemeyin. bunun için telefonunuzu değiştirecekseniz değiştirmeyin. hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

8. cihaz daha mı ağır: evet 4 e göre ağır ama sadece 3 gr ağır. sorun edilecek kadar değil.

ayrıca şunu da ekleyeyim.

ben apple ürünleri için hiç bir zaman ilk serileri almanızı önermem. Özellikle çok üretim yapılan ürünler için.

ip4 te hatırlarsanız herkes üretim haftasına göre ürün alıyordu.

apple ürünlerinde özellikle de yeni çıkan iphone ler için hiç acele etmeyeceksiniz. Alacaksanız bile çıktıktan 3-4 ay sonra alacaksınız en erken.

• O zaman Türkiye garantili alan hiç kimse sıkıntı yapmasına gerek yok, Türkiye ye zaten 3-4 ay sonra falan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

O zaman Türkiye garantili alan hiç kimse sıkıntı yapmasına gerek yok, Türkiye ye zaten 3-4 ay sonra falan geliyor

• bütün olası sorunlardan en çok şu ekranda sarılık hatası yüzünden garantili almak düşüncesindeyim.yoksa 16 gb garantili parasına 64 gb yurtdışı simfree alır keyfime bakardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

bütün olası sorunlardan en çok şu ekranda sarılık hatası yüzünden garantili almak düşüncesindeyim.yoksa 16 gb garantili parasına 64 gb yurtdışı simfree alır keyfime bakardım

Ben yurtdışı cihaz getiren satıcılardan (garantili kişilerden) iPhone 4 beyaz ve 4s siyah aldım, alırken satıcının önünde açıp kontrol ediyorum. Satın almadan önce zaten satıcıya soruyorum ekran sarı veya başka donanım arızası çıkarsa almam başka kutu acar bakarım? satıcı okey sorun değil diyor ve acıp inciğini minciğini kontrol edip parayı verip düdüğü yani telefonu alıp gidiyorum

Bu tarz yurtdışı cihazları alacaksan ppt ödemeli vs. almayacaksın heralde, doğru düzgün bir satıcı bulacaksın mağzası var ise mağzasına yok ise mekanına gidip kontrol edip alacaksın

iPhone 4s'i satın aldığım satıcı, 1 yıl içinde telefonumda arıza çıkarsa ücretsiz yurtdışına (benimki ingiltere) gönderip değişimini gerçekleştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 19 Aralık 2011; 2:23:49 >

• quote:

O zaman Türkiye garantili alan hiç kimse sıkıntı yapmasına gerek yok, Türkiye ye zaten 3-4 ay sonra falan geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

bütün olası sorunlardan en çok şu ekranda sarılık hatası yüzünden garantili almak düşüncesindeyim.yoksa 16 gb garantili parasına 64 gb yurtdışı simfree alır keyfime bakardım

Ben yurtdışı cihaz getiren satıcılardan (garantili kişilerden) iPhone 4 beyaz ve 4s siyah aldım, alırken satıcının önünde açıp kontrol ediyorum. Satın almadan önce zaten satıcıya soruyorum ekran sarı veya başka donanım arızası çıkarsa almam başka kutu acar bakarım? satıcı okey sorun değil diyor ve acıp inciğini minciğini kontrol edip parayı verip düdüğü yani telefonu alıp gidiyorum

Bu tarz yurtdışı cihazları alacaksan ppt ödemeli vs. almayacaksın heralde, doğru düzgün bir satıcı bulacaksın mağzası var ise mağzasına yok ise mekanına gidip kontrol edip alacaksın

iPhone 4s'i satın aldığım satıcı, 1 yıl içinde telefonumda arıza çıkarsa ücretsiz yurtdışına (benimki ingiltere) gönderip değişimini gerçekleştiriyor

hocam forumdan birinden mi aldınız ??pmden aldığınız kişinin nicki yada satış ilanı gibi bişi varsa gönderirseniz hoş olur.malum 4s almayı düşünüyorum güvenilir satıcı bulmak çok önemli

• quote:

quote:

quote:

hocam forumdan birinden mi aldınız ??pmden aldığınız kişinin nicki yada satış ilanı gibi bişi varsa gönderirseniz hoş olur.malum 4s almayı düşünüyorum güvenilir satıcı bulmak çok önemli

Sende hazıra konayım dedin yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende hazıra konayım dedin yani

• Arkadaslar İphone 4 ve 4s lerde amerika sarj cihazını donusturucu ile kullanıp sarj edenlerin pili daha az gidiyor diye düşünüyorum. 2 hafta önce İphone 4 vodafone dan aldığım cihaz 10 saat kullanım 2 gün bekleme 3g açık bildirimler vs iCloud da açık yaklaşık 5 ay kullandım. ABD den İphone 4s aldim ve adaptor cevirici ile sarj ediyorum. İphone 4 e gore 5 saat kullanım bitiyor 15 saat bekleme. Arkadasımda da İphone 4 amerika sarj cihazını donusturucu ile kullanıyor onun da pil çabuk bitiyor. Birde bu ABD den gelen sarj aletleri çok çabuk sarj ediyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Turkiye orijinal sarj aleti almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

yok bu sefer o kadar beklemedik
  • fazla para verdigimiz icin kusursuz olmasını bekliyoruz.ama her telefon gibi 4sinde sorunları var
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir haftadır ben de 4s 16gb kullanıyorum. pil sorunu var. daha önce iphone 4 10 saat kullanım 2 gün gidiyordu. şimdi 4s 5-6 saat kullanım bir gün gidiyor. ikisinde de 5.01 yüklüydü mail eşzamanlama anında ilet, bildirimler açık, gps açık, wifi kapalı, 3g açık. birde ios 5.01 de 3g kapat yok zaten kapatmıyorum ancak şarz çok azaldığında kapatılabilir. evin içinde kendiliğinde edge ye geçiyor sinir oluyorum telefonu uçak moduna alıp açıyorum sonra 3g ye geçiyor tekrar ama iphone 4s pili emiyor resmen

9a406 ıpsw'yi yükleyin ben yükledim bayağı farketti..Şarj da İOS 5.0.1 9A406 IPSW tam adı...Forumda var arayınlinkini bulursunuz...

Update ile yükleyemezsınız..Direkt restore yapacaksınız......

• quote:

quote:

quote:

quote:

Update ile yükleyemezsınız..Direkt restore yapacaksınız......

2. kez cevap verdin ama sorun değil

• Hocam refresh yaptım bir ara karıştı ondan özür....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.