Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevdiğim bir arkadaşım daha önce hiç ios kullanmamış ve denemek istiyor gerçekten bütçesini zorlayacak 5 mi bekleeyeyim 4s mi alayım sorusunu bana sordu. Ben de 4S KULLANAN yada KULLANAN KİŞİLERDEN DİREKT DUYUM olan arkadaşlara sormak istiyorum

1- Şarj sorunu gerçekten var mı ?

2- Şebeke vs. gibi yeni güncellemede çıktığı söylenen sorunlar var mı ?

* Sadece kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim netteki inceleme ve yazıları zaten okumuş bulunmaktayım

• Abartı kesinlikle;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Abartı kesinlikle;)

Hızlı cevap için teşekkürler Sanırım 4s kullanıyorsunuz orta bir kullanımda 1 saat oyun-müzik, 1 saat internette gezme, 30 dakika konuşma, 3-5 sms ile bile 1 gün gitmediğini söyleyenler var sizde cihaz varsa lütfen yorumlarmısınız
  • kulliyen yalan diyenleri kiniyorum.mesajlarimi aratin sorunlari gayet yaziyor.internete ve oyuna bulasmazsaniz sarj 4g ile ayni.internete girince sarj hizli azaliyor bu dogru.o dediklerinize yeter eve yuzde 40 civari sarjla dondurur onlardan sonra.oyunlarda cift cekirdek cok yakiyor burasi da gercek.ama abartildigi gibi 6 saatte pert olayi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Abartı kesinlikle;)

Hızlı cevap için teşekkürler Sanırım 4s kullanıyorsunuz orta bir kullanımda 1 saat oyun-müzik, 1 saat internette gezme, 30 dakika konuşma, 3-5 sms ile bile 1 gün gitmediğini söyleyenler var sizde cihaz varsa lütfen yorumlarmısınız

Rica ederim,evet 4S kullanıyorum.
    Bende yogun kullanımda minimum 1 gün gidiyor öyle söyleyeyim.
  • cevaplar için teşekkür ederim
  • Bakın arkadaşlar sarj olayı versiyondan kaynaklanıyor ve şebeke olayları falanda çok abartılıyor medya bir kişi yapmışsa 20 kişide olmuş gibi gösteriyor bir sim kart sorunu çıkıyor adam simkart yerini kırmış sorun applede çok abartılı arkadaşlar hemde çok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadece şarj sorununu yaşıyorum, o da ne kadar sorun denilebilirse tabi. İlk aldığım gün epey hızlı gitti pili, nette biraz araştırdım ve ayarlar > konum servisleri > sistem servisleri altından "saat dilimi ayarlanıyor" özelliğini kapatmam gerektğini anladım ve bunu yapınca epey farketti. Şu an çok yoğun kullanımda (wifi, konuşma, oyun) 7.5 saat kullanım süresi görüyorum. Söylenildiği gibi iOS 5.0.1 güncellemesinde 4S'ler için pil süresinde bir değişiklik olmadı, zaten daha sonra Apple'da bunu kabul etti. Önümüzdeki hafta 5.0.2 çıkacak ve bu sorun tamamen ortadan kalkmış olacak.

Birde telefonu yan tutup ses açma tuşu üst kısımda kalarak fotoğraf çekip, bunu pc'ye attığımda fotoğraf ters oluyor. Bunu çevirmesi zor birşey değil pc'de o yüzden dert edilecek bir şey değil. Zaten tamamen yazılımsal bir durum eminim 5.0.2'de o da giderilecektir. Zaten genelde dik tutarak çektiğim için yazıları okuyunca farketmiştim bende o sorunu.

Bunlar dışında hiçbir sorun görmedim, gayet memnun bir şekilde kullanıyorum

• 4s kullanıyorum şarj sorunu vardı fakat güncellemeden sonra şarj sorunu yaşamıyorum. Söylenen sorunlar bende yok açıkçası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

Bakın arkadaşlar sarj olayı versiyondan kaynaklanıyor ve şebeke olayları falanda çok abartılıyor medya bir kişi yapmışsa 20 kişide olmuş gibi gösteriyor bir sim kart sorunu çıkıyor adam simkart yerini kırmış sorun applede çok abartılı arkadaşlar hemde çok.

Arkadasım sen kendinde problem yok diye olanların dilinden anlamıyosun galiba . Benimde 4Sim var,şarj olayı eski 4ümden daha cabuk bitiyo bu zaten bi eksi ve ben işlerimi netten hallediyorum,4 için batarya yetersiz diyoken şimdi 4S aldım çözüm olsun diye daha az gidiyo , sence bu abartılmıcak bi konu mu ?

Şebeke konusunu çeken bilir,senin rahatın yerinde istedgn gibi konusup arama yapıp nette geziniyosun, 5.0.1 yükleyince bendeki cihaz aptallaştı iyice. Sen arama yapmak için telefonun açıp kapattın mı her seferinde ? 2 mesaj cekip sonra cekemedigin oldu mu ? internette 10 dk gezinip sonra hattının kesilmesi ne demek biliyo musun ? Telefonun bırak extra özelliklerini , normal 5110 gibi bile kullanamıyorum !! Bekara karı boşamak kolay tabi abartılıyor diye atın tutun,senin basına gelse bakalım böyle konusabilicek miydin ? İnsanlar ulaşamıyo bana ,ben onlara ulasamıyorum acil işim oldugu zaman birini aramak istedgim zaman telefonu kapatıp acmak zorundayım ve 1 kere arama yaptıktan sonra eger tekrar reset atmazsan bidaha arayamıyosun, 1 kere arama şansın var !! Kullan böyle bi telefonu sonra konus abartılıyor diye.

• iPhone 4 için de neler söyleniyordu ilk çıktığı zamanlar hepsi unutuldu provakatörlerin işleri bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

iPhone 4 için de neler söyleniyordu ilk çıktığı zamanlar hepsi unutuldu provakatörlerin işleri bence

+ adam gibi kullanmayı bilmeyenlerde var
  • Bende sorunsuz kullaniyorum. Su elektronik isi birazda sans isi arkadaslar
  • Bende de herhangi bir sıkıntı yok, dedikleri gibi şebeke biraz sıkıntılı ama şarj konusunda tabi kullanımdan kullanıma değişir ama ben aldım alalı 2 gunde 1 şarja takıyorum kullansam da kullanmasam da evdeyken wifi dışarda 3g her zaman açık.. ios 5 yuklu jailbreak muhabbetine bekliyorum 5.0.1 i yüklemedim daha onda iyileştirmelerden bahsediyorlar ama dediğim gibi şebeke olayı abartılı ama biraz sıkıntı var onun dışında geyet iyi şebeke de öyle illallah ettiricek telefonun alınmama sebebi olacak ölçüde kesinlikle değil...
  • şarj sorunu yazılımsal; güncelleme ile gideriliyor bu bakımdan bu bir sorun değil. sim sorunu da keza yazılımsal, zira 4 te de yasanıyor bu sebeke sorunu, 4s ile alakası yok. güncellemeleri bekleyin
  • Bence piyasadaki en iyi telefonlar 4 ve 4s olumsuz yorumları dikkate bile almam
  • Ben sadece 3G nin kapatılmaması yüzünden hızlı tükenen şarjdan muzdaribim. Onun dışında diyecek lafım yok. Ha tabii untethered jailbread fena gitmezdi.
  • 4s 32 gb im var hiçbir sorunla karşılaşmadım. ayrıca battery doctor indirdim ayda bir tam şarj yapıyor bir kez onu da yaptım. şarj en çok 3g yi sürekli açık bırakınca gidiyor. zaten iphone kullanan birisi bunu biliyordur. işim olmadığı zaman kapatıyorum ve sarj inanılmaz derecede fark ediyor. 1,5 gün sarjım gidiyor. çok yoğun kullanan biri değilim fakat 4 te bu kullanımla bu kadar gitmezdi.

4s te bir problemle karşılaşmadım ama 4 ten bariz oranda daha iyi. görüntüsü bile farkediyor yanyana koyunca ekranda. kamera çok daha iyi ve çok daha hızlı. bu hemen anlaşılıyor.

5.02 yamasını bekliyoruz sabırsızlıkla.

tavsiyem battery doctor application unu bir deneyin. tam sarj olayı güzel. ben prosunu aldım normalinde de sanırım var ücretsizde bu özellik.

bence problem yaşayanların telefonunda bir arıza olabilir yazılımsal ya da donanımsal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishdropper -- 21 Kasım 2011; 0:15:32 >
  • Ios 5 deyim guncelleme bile yapmadim. 3g ve wireless surekli acik ve bildirimler surekli acik sarjim rahat 1 gun gidiyor. Soylenen diger problemlerde bende yok cihaz 4s 16gb
  • Ben bir tek sim kart sorunu yaşadım. O da benim yüzümden. Gidip adam gibi mikro sim almadım eski kesik mikro simi kullandım sürekli hata aldım. Şu an cihaz çok iyi. Şarjda sıkıntı yaşamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.