Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RZGO

nerdeyse her özellik kapali oldugu halde sarz azaliyor.saat basi 1% azaliyor.
    1 saat icinde 25% azalinca sinirlendim ve telefonu degistirdim.belki bunuda veririm.
    karsilastirma yaptim ip4 ve ip4s

kullanim 4 saat 50dk
    stand by 2 gün 4 saat
    ekran isi 100%
    sarj 1%
    ip4s

ip4
    7 saat
    3 gün 16 saat
    ekran 100%
    sarj 1%

neyle neyi kıyaslıyorsun.Biri tek çekirdek biri çift. Birinin GPU'su daha güçsüz birnin daha güçlü, vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

kesinlikle abartı :) ama su sorun var ki herkeste olan bir şey bu ahizeden bazen ses gemiyor hoparlöere basıp tekrar kapatınca geliyor... ama bu tamamen yazılımsal tabi arkadaşlar. 5.1 de cogu hata düzeltilecektir

Bu sorun bende de var.. Herkeste olduguna gore yazilimsal kesinlikle.
  • slm iphone 4s aldım 5.0.1 yazılım yüklü ama ısınıyo ve şarzı az gidiyo sorun ne nasıl halledebilirim lütfen yardım forumda yeniyim
  • iphone 4s aldım mısınıyo şarzı az gidiyo 5.01 yüklü ne yapmalıyım m
  • Ben 5.1 br betayiim ne sarj sorunu ne sebeke sorunu kaldi
    Bu aradaki sorunlar telefonculara yaradi ve iphone 4 leru yuksek fiyatlara sattilar
    Ama artik rahat 2 gun sarj gidiyor .
    4s kullananlara hayirli olsun
  • Yanlis yazdim 5.1 betayi yukledim demek istedim
  • BB imin 2 gün şarjı giderken iphone un gün içinde şarja takılması gerekiyor. %100 şarjla gece bırakıyorum sabah %87 le alıyorum ama iphone 4 te bu durum var mı bilemiyorum ( iphone 4 kullanmadım ).

Şebeke güncellemesi oluyor evet . Ayrıca iphone 4 te var mı gene bilmiyorum ama normal simde kırılarak mikrosime döndürülen kartlarda sürekli servis yok hatası çıkıyor.
  • Ben şuana kadar hiç bir problem yaşamadim ama şarj çabuk bitiyor ama hiç bir sorun yasatmadi su ana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanio22

Ben şuana kadar hiç bir problem yaşamadim ama şarj çabuk bitiyor ama hiç bir sorun yasatmadi su ana kadar

gün içindemi takmak gerekiyor yoksa akşamdan akşama mı
  • Ben aksamdan aksama takiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanio22

Ben aksamdan aksama takiyorum :D

oo daha ne gitsin.akşamdaaaaan akşama gidiyormuş işte
  • :D
  • http://imageshack.us/photo/my-images/577/fotoraf.png/

ben 4s ile maksimum şöyle bir sonuç elde ettım.5.0.1 kullanıyorum ve şebeke problemı yaşamadım 3g acık hep ve çekme problemı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fromthesky -- 18 Ocak 2012; 17:23:04 >
  • Şarj normal kullanımda 1,5 gunü çıkartır sürekli oyun vs. Oynarsanız 1 gün götürür şebeke sorunu ise abartı öyle bı sorun yok :)
  • restore yapsam düzelir mi 501 yüklü ama şarzı az gidiyo ve oyun oynarken ısınıyo yeni güncelleme ne zaman yayınlanır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

Ben sadece şarj sorununu yaşıyorum, o da ne kadar sorun denilebilirse tabi. İlk aldığım gün epey hızlı gitti pili, nette biraz araştırdım ve ayarlar > konum servisleri > sistem servisleri altından "saat dilimi ayarlanıyor" özelliğini kapatmam gerektğini anladım ve bunu yapınca epey farketti. Şu an çok yoğun kullanımda (wifi, konuşma, oyun) 7.5 saat kullanım süresi görüyorum. Söylenildiği gibi iOS 5.0.1 güncellemesinde 4S'ler için pil süresinde bir değişiklik olmadı, zaten daha sonra Apple'da bunu kabul etti. Önümüzdeki hafta 5.0.2 çıkacak ve bu sorun tamamen ortadan kalkmış olacak.

Birde telefonu yan tutup ses açma tuşu üst kısımda kalarak fotoğraf çekip, bunu pc'ye attığımda fotoğraf ters oluyor. Bunu çevirmesi zor birşey değil pc'de o yüzden dert edilecek bir şey değil. Zaten tamamen yazılımsal bir durum eminim 5.0.2'de o da giderilecektir. Zaten genelde dik tutarak çektiğim için yazıları okuyunca farketmiştim bende o sorunu.

Bunlar dışında hiçbir sorun görmedim, gayet memnun bir şekilde kullanıyorum

Bencede 4S in tek sorunu pil kullanım süresi şok oldum desem yeri inanılmaz çabuk bitiyor 17 saat bekleme 7:30 kullanım ile full batarya sıfıra indi en azından 2 gün gitmeli diye düşünüyorum yukardaki arkadaşımın dediğini yaptım inşallha birazda olsa faydası olur başka pil kullanım süresini uzatacak püf noktalarını bilen varsa yazsın faydalanalım inşallah bir sonraki yazılımla biraz daha düzelir ama ben inanmıyorum buna

• restore yaptım saat dilimini kapattım tam şarz ettim iphone 4s bakalım kaç gün gidecek
    bunları yapmadan önce 6 saat kullanım 1 gün bekleme anca gidiyodu bakalım bunlar uzuyacakmı
    iphnoe 4 um varken inanın kullanım suresi 12 saate kadar kullanım 2 gün 18 saat bekleme vardı iphone 4 de bu 4s ne oldu anlamadım ...
  • iphone 4 dum vardı şarzı 12 saat kullanım bekleme 2 gün 18 saat bekleme vardı bu +
    ekranı benbeyaz dı bu 2. +

ama telefonda anten sorunu vardı kapalı alanda çemıyodu buda -

şimdi iphone 4s var kamara güzel +
    enten sorunu yok güzel çekiyo kapalı alanda iyi +
    işlemci hızlı +

ama ekranda sarı ton hakim -
    batarya problemi var -
    yanı her harukarda iki telefondada sorunlar var ama iphone geliştiricileri bu sorunları düzeltir umarım...
  • bi şeyde ben soracam arkadaşlar şarj seviyesini gösteren yatay pik ikonu bende hep bembeyaz içi yeşil olması gerekmez mi neden beyaz %20 de kırmızıya dönüyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.