Şimdi Ara

iPhone 4S Kullananlar sorunlar abartı mı ? gerçek mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
16.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f1_bayram

iphone 4 dum vardı şarzı 12 saat kullanım bekleme 2 gün 18 saat bekleme vardı bu +
    ekranı benbeyaz dı bu 2. +

ama telefonda anten sorunu vardı kapalı alanda çemıyodu buda -

şimdi iphone 4s var kamara güzel +
    enten sorunu yok güzel çekiyo kapalı alanda iyi +
    işlemci hızlı +

ama ekranda sarı ton hakim -
    batarya problemi var -
    yanı her harukarda iki telefondada sorunlar var ama iphone geliştiricileri bu sorunları düzeltir umarım...

Klavyende sorunmu senin -
  • ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Şarjın az gitmesi( kullanıma göre 1-3 gün) dışında her hangi bi sorum yok. Urun EU 16 GB
  • Enteresan bunu bildir bı sorun. Olabilir
  • Enteresan bunu bildir bı sorun olabilir değişim talep edebilirsin
  • iphone'nun şarjını 2 güne çıkarsınlar.. ilk gün wooow dersiniz.. ikinci gün "ulan neden 3 gün gitmiyor" dersiniz.. manyak bi milletiz biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Abartı kesinlikle;)

Bende abartı deyil ya 6saat dayanıyor hergüne sarz ediyorumgunde 2 kere ettigimde oluyor bu abartımı sence
  • Bendede şarj sorunu bar 5 saat kullanım 1 gün bekleme bu az va telefonda oyun oynarken ısınma yapiyo. Telefonu restore yaptım ama olmadı gine aynı Iphone 4 dum daha cok şarjı gidiyordu bu Iphone 4 s ne oldu yeni güncelleme ne zaman yayınlanır
  • Bendede şarj sorunu bar 5 saat kullanım 1 gün bekleme bu az va telefonda oyun oynarken ısınma yapiyo. Telefonu restore yaptım ama olmadı gine aynı Iphone 4 dum daha cok şarjı gidiyordu bu Iphone 4 s ne oldu yeni güncelleme ne zaman yayınlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10000000 kişiden 100 kişi çıkar
  • iphone peeyh :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1_bayram

Bendede şarj sorunu bar 5 saat kullanım 1 gün bekleme bu az va telefonda oyun oynarken ısınma yapiyo. Telefonu restore yaptım ama olmadı gine aynı Iphone 4 dum daha cok şarjı gidiyordu bu Iphone 4 s ne oldu yeni güncelleme ne zaman yayınlanır

çıldırtmayın adamı ya :) oyun oynarken herhalde ısınma yapacak kardeşim.. ısınmayan bir cihaz var mı dünyada! git evindeki TV'ye bak bakalım..
    neyse ya bana ne ne aslında.. bozuk o telefon bozuk, servise var bence, hatalı üretimdir kesin.. !!
  • arkadaslar ihone 4 almayı dusunuyorum baktım en cok kullanan burda var baska yere sormuyorum bu yuzden . sizce şuan almak mantıklı olur mu yoksa onun baska androıd telefonlara mı bakmalıyım . mesela ıletım raporu yok mesaj gıtmezse bunu nasıl anlıyorsunuz ? flash olmaması youtube facebook gibi yerlerde vıdeo ızlemede engel olusturuyor mu ve anten sorunu bu kadar konusuldugu kadar var mı (cogu yerde kullanımı neredeyse hıc etkılemedıgı yazıyor) . iphone 4 le ilgili önerdıgınız önermedıgınız seyler var mı almalı mıyım ? teşekkurler
  • 4s de hic bir sorun yasamadim fakat cakma bir arac sarji alana kadar, ne olduysa ondan sonra oldu pil omru epey kisaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: bayonur

Merhaba,
    Sevdiğim bir arkadaşım daha önce hiç ios kullanmamış ve denemek istiyor gerçekten bütçesini zorlayacak 5 mi bekleeyeyim 4s mi alayım sorusunu bana sordu. Ben de 4S KULLANAN yada KULLANAN KİŞİLERDEN DİREKT DUYUM olan arkadaşlara sormak istiyorum

1- Şarj sorunu gerçekten var mı ?

2- Şebeke vs. gibi yeni güncellemede çıktığı söylenen sorunlar var mı ?

* Sadece kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim netteki inceleme ve yazıları zaten okumuş bulunmaktayım

abartının dibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

iphone'nun şarjını 2 güne çıkarsınlar.. ilk gün wooow dersiniz.. ikinci gün "ulan neden 3 gün gitmiyor" dersiniz.. manyak bi milletiz biz.

konunun tam olarak açıklaması :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruktd

arkadaslar ihone 4 almayı dusunuyorum baktım en cok kullanan burda var baska yere sormuyorum bu yuzden . sizce şuan almak mantıklı olur mu yoksa onun baska androıd telefonlara mı bakmalıyım . mesela ıletım raporu yok mesaj gıtmezse bunu nasıl anlıyorsunuz ? flash olmaması youtube facebook gibi yerlerde vıdeo ızlemede engel olusturuyor mu ve anten sorunu bu kadar konusuldugu kadar var mı (cogu yerde kullanımı neredeyse hıc etkılemedıgı yazıyor) . iphone 4 le ilgili önerdıgınız önermedıgınız seyler var mı almalı mıyım ? teşekkurler

İphone 4 ün fiyatı şuanda pahalı yaz sonu 900 tl civarında olur yaz sonunu beklemeni tavsiye ederim. Mesaj gitmeyince yanında kırmızı ünlem çıkıyo o şekilde anlaşılıyo yada huup diye ses çıkıyo ordanda anlaşıyo böylece iletim raporu angaryasından da kurtulmuş olunuyo. Anten sorunu sıkıntı yaratmıyo ilk çıktığında millet pimpiriklendi kendi kendilerine anten sorunu akımı çıkardılar aynı şuanki iphone 5 çizilme ve wifi akımı gibi. Dediğim gibi yaz sonunu beklersem çok cazip fiyatlara iphone 4 alabilirsin sonuçta kimse 1200 tl ye aldığı telefonun 6 ay sonra 800 tlye düşmesini istemez ama düşecek.

• evet öyle yapıcam . yani gönül rahatlıgıyla alabilirsin diyosun öyle mi ? internet sitelerinde ya da baska seylerde sen hıc problem yasadın mi
  • 4s kullanıyorum ve abartı
  • benm 4s kilitli makine, 3g açık oldugunda pili resmen sömürüyor .

ama 3g yi kapatıp edgeye geçtiğinde 35 saat falan şarjı gidiyor, aktif whatsapp,twitter falan kullanıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

benm 4s kilitli makine, 3g açık oldugunda pili resmen sömürüyor .

ama 3g yi kapatıp edgeye geçtiğinde 35 saat falan şarjı gidiyor, aktif whatsapp,twitter falan kullanıyorum .

3g kapatılınca şebekeyi kaybetme sorunu olabiliyor ama. Ben o yüzden açık kullanıyorum. Belki vodafone dan kaynaklıdır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.