Şimdi Ara

Iphone 4s Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de Iphone 4s fiyatının 3200 TL seviyesinde olacağı söyleniyor. Ama gittigidiyor'dan bir kullanıcıdan bir arkadaşım ürün aldı ve çok memnun. Hem de 2000 TL seviyesinde. Ben de almayı düşünüyorum sizce bir dezavantaj yaşatır mı ? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ürün bu linkte. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-4s-16-gb-siyah-sim-kilitsiz-garantili-47532833

• 1700 e satan varmis sahibindende? Yurtdisi icin 2000 cok.
  • Şu anda gittigidiyor güne özel indirim yapmış. 1876 diyor. Şunun için paylaştım. Eminim ki birçok kişi satıyordur. Ama özellikle simlock vs. konusunda sürekli sıkıntı yaşanıyormuş. Bunu arkadaşım aldığı için satan kişinin güvenli olduğunu biliyorum.

Sorumu daha net yazayım. Sanırım doğru soramamışım. Yurtdışı telefonları almak mantıklı mı bana sıkıntı yaratır mı ?

Bu arada yanıtın iiçin teşekkür ederim kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiUzmanı -- 14 Kasım 2011; 10:13:01 >
  • Yurtdisi cihaz ucuz ise tabiki alinir. 1000 dolar fiyati ust sinir olacak sekilde alinir.
  • Çok teşekkürler bilgilendirmen için. Ben yukarıda bahsettiğim kişiden aldım. Bakalım yarın elimde olacak. Görüşlerimi yazarım.
  • Elimde 5 tane iphone4s var bir tanesi beyaz. Fiyat 1850 siyahlar için 1900 beyaz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.