Şimdi Ara

İphone 4s mi HTC one x mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
1
Favori
11.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar iphone 4s kullanıcısıyım yeni tanıtılan htc nin one x modeline kafam gitti 4 çekirdekli hd ekran gelişmiş kamerası gibi özellikleriyle oldukça iyi gibi görünüyor yalnız özel beats audio kulaklığın beraberinde gelmemesi kötü sormak istediğim arada uçurum fark var mı 4s one x sizce 4s ile yola devam mı edilmeli yeterlimi fazlasıyla yoksa one x e terfi mi edilmeli...

• android yazılımı pişmanlıktır kim ne derse desin 4s i ararsın mutlaka appstore dan mahrum kalacaksın kagıt üstündeki verilere bakma sen 4 s den iyi bir performansı yoktur ios yazılımı sayesinde apple düsük donanımda yuksek performans alabilen bir işletim sistemi yapmış.sn yoluna devam et o telefonlar unutulur gider yenisi çıkar ama iphone nun ömrü herzaman daha uzundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

android yazılımı pişmanlıktır kim ne derse desin 4s i ararsın mutlaka appstore dan mahrum kalacaksın kagıt üstündeki verilere bakma sen 4 s den iyi bir performansı yoktur ios yazılımı sayesinde apple düsük donanımda yuksek performans alabilen bir işletim sistemi yapmış.sn yoluna devam et o telefonlar unutulur gider yenisi çıkar ama iphone nun ömrü herzaman daha uzundur
    androidin çok önemli eksikleri vardı ve bunları önemli bir kısmı android 4.0.3 ile kapandı. htc one x de de bu sürüm gelecektir.

ben olsam ya iphone 5i ya da adı herneyse gider onu beklerdim, ya da htc one x alırdım. htc şu an için samsungun da sonynin de appleında önünde.

ama nisan ayında galaxy s3 tanıtılacak deniyor. bu yaz için söyleyeyim, ya htc one x al, ya da samsung galaxy s3.

• Arkadasin da dedigi gibi Apple yaptigi isletim sistemlerinde kullanilan urunlerden maksimum verimi almaya calisiyor ve bunu gayet gerceklestirebiliyor. Bu olay ipad ipod ve macbook serileri icinde gecerli mesela 4s 800 mhz ama 1.2 ghz telefondan daha akici kullandigim kadariyla. Zaten cekirdek olayi da cok onemli degil 2 cekirdegin yaptigi isin iki katini yapmiyor sadece biraz daha yayiyor gorevleri sureyi biraz kisaltiyor. App Store gibi bir cennetten sonra Android Market onermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasmora

Arkadasin da dedigi gibi Apple yaptigi isletim sistemlerinde kullanilan urunlerden maksimum verimi almaya calisiyor ve bunu gayet gerceklestirebiliyor. Bu olay ipad ipod ve macbook serileri icinde gecerli mesela 4s 800 mhz ama 1.2 ghz telefondan daha akici kullandigim kadariyla. Zaten cekirdek olayi da cok onemli degil 2 cekirdegin yaptigi isin iki katini yapmiyor sadece biraz daha yayiyor gorevleri sureyi biraz kisaltiyor. App Store gibi bir cennetten sonra Android Market onermem
    peki ya ekran kalitesi one x de hd ekran iphonedeki yeterlimi fazlasıyla
  • One x nedir ya htc nin 6 ay sonra yok olmaya mecbur telefonu. Sensation ile iphone4 te bir ara bu konular aciliodu noldu sİmdi iphone 4 hala ayni durumdayken sensation oldu wildfire. İphonedan android e gecersen kafan yanar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone dan note.a gectim..

Sana su kadar diyorum,

Kendini dinle pisman olmazsin..

İosun cok cok abartildigini Android kullandikca anliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 cekirdek gerceekten super olmus fakat tabiki iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D6EE0A332

4 cekirdek gerceekten super olmus fakat tabiki iphone
    HTC One X isterse 10 çekirdek olsun önemli olan uygulamalardır,yazılımdır.Android uygulamaları hep kağıt üzerinde iOS uygulamalarının yanından geçmiyor hala.
  • Yazilimla bi yere gelemedikleri icin donanima abaniyorlar boyle oyunlara gelmeyin 3d telefonlarda cikti zamaninda ama simdi fıs .kagit ustune bakmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

Yazilimla bi yere gelemedikleri icin donanima abaniyorlar boyle oyunlara gelmeyin 3d telefonlarda cikti zamaninda ama simdi fıs .kagit ustune bakmayin
    bence iphone 5'i bekle. s3 tanıtımıda yakın. android istersen s3 bekle. htc alma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

bence iphone 5'i bekle. s3 tanıtımıda yakın. android istersen s3 bekle. htc alma derim

Alıntıları Göster
    telefonların bu kadar hızlı geliştiği bir dünyada 2. el değeri çok düşmeyen bir telefon almak da önemli.
    iphone bu konuda rakipsiz.
    diğerleri ise mesela htc, 2. el'de neredeyse yarı yarıya düşüyor değeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

telefonların bu kadar hızlı geliştiği bir dünyada 2. el değeri çok düşmeyen bir telefon almak da önemli.
    iphone bu konuda rakipsiz.
    diğerleri ise mesela htc, 2. el'de neredeyse yarı yarıya düşüyor değeri.

Alıntıları Göster
    Androidli ne kadar tel varsa kullandım ama hıc bırı bana bırakın 4s in kullanım kulaylıı hızını 3gs ınkını bıle vermedı.. Soruna soyle bır cevap vereyımNe zaman Htc,Samsung,Nokia Vb. iOS İşletim sistemini kullanırsa o zaman alabilir. yoksa asla

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

One x nedir ya htc nin 6 ay sonra yok olmaya mecbur telefonu. Sensation ile iphone4 te bir ara bu konular aciliodu noldu sİmdi iphone 4 hala ayni durumdayken sensation oldu wildfire. İphonedan android e gecersen kafan yanar.

+1 bende iphone 4 ü verdim galaxy s 2 aldım 2 gün sonra tekrar iphone 4 aldım aman iphoneden sasma
  • Htcden uzak dur. Herifler bi telefon cikariyor mukemmel donanimla ama bakiyorsun 2 ay sonra farkli telefon cikariyor o aldigin cihaz eskiyor guncelleme alip almayacagi tartisiliyor. Tavsiyem iosdan sasma . Gercekten ios ile android arasinda android ile sybian farki var .
  •  İphone 4s mi HTC one x mi ?

Hocam su bile yetiyor bazen..

Browser icinde acmasi..

Androidte ios kadar saglam uygulamalar yok

Bu.gercek..

Cok oyun oynarsan iphone ama baska seyler icin kesinlikle android..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Mart 2012; 15:55:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Browser icinde acmasi..

Bu.gercek..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_talha

quote:

Browser icinde acmasi..

Bu.gercek..

+1

Alıntıları Göster
    Kısıtlamalara katlanabiliyorsan 4s de kal. Ama özgürlüğü seviyorsan one x :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Kısıtlamalara katlanabiliyorsan 4s de kal. Ama özgürlüğü seviyorsan one x :)

Alıntıları Göster
    Android de Ios da kullanmış birisi olarak Ios un stock versiyonunun bence anlamsız olduğunu söyleyebilirim. Jailbreak ile ancak IOS kendine geliyor. Onun dışında çok kısıtılı. Android de ise özgürsünüz. Ayrıca ice cream sandwich ile de android deki sorunlar min a inmiş. QuadCore ile de birleşince tadından yenmez :)

Şuan Iphone 4 kullanıyorum. Ama One X e geçeceğim. Led ekranı için bile değer bence...

• quote:

Yanlis...

Cok oyun oynuyorsan..

Cok okuyorsan... (Gazete, dergi appleri iOS de daha kaliteli, ekrani da daha keskin)

Cok dokuman, sunum, vs hazirliyorsan... (Ofis app leri iOS de daha kaliteli)

Cok sosyal medya kullaniyorsan... (Tum sosyal medya app leri iOS de cok daha kaliteli)

iOS

Cihazla yapacagin seylerle degil, cihazla ugrasmayi seviyorsan; Android.

Android'de cok kisitlisiniz, iOS'de ise ozgursunuz.
    iOS'te ise yarar seyler yapma ozgurlugunuz var, Android de ise skin degistirme, 199x yillarinin teknolojilerini kullanma ozgurlugu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 3 Nisan 2012; 8:10:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.