Şimdi Ara

İPhone 4S NOHON Batarya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
8.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı marka bataryayı 5s için tavsiye edilmişti. alacaktım fakat yeni ios sürümünün orjinal parça kullanmayan telefonları kullanım dışı bırakacağı ile ilgili haber görmüştüm.şimdi tereddütteyim açıkcası.varmı fikri olan_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yes i dont

aynı marka bataryayı 5s için tavsiye edilmişti. alacaktım fakat yeni ios sürümünün orjinal parça kullanmayan telefonları kullanım dışı bırakacağı ile ilgili haber görmüştüm.şimdi tereddütteyim açıkcası.varmı fikri olan_?

Yanlış bilmiyorsam o orjinal parçadan kasıt güvenlik açığı yapmaması adına Touch ID icin geçerliydi yani bataryayı kapsamıyor diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ifixit den almıştım. Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 4s için sipariş verip alan arkadaşın satıcısından , az önce ip 6 için aldım şimdilik lazım degil ama gelmesi 40 gün takması vs derken 90 gün geçer benim batarya hoşaf oldugunda beklememiş olurum , cünkü ikinci el aldım ve nasıl kulllanıldı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 14 Şubat 2016; 8:58:28 >
  • Bende 5 için bu marka bataryadan almak istiyorum 2 günlük performansı nasıldı ? ve itools vb programlarla bataryanın kapasitesine baktınızmı
  • BİR İŞE YARAMAZ ARKADAŞLAR REKLAMA ALDANMAYIN 3 TANE ALIM IPHONE 5 1 ADET 2 TANEDE DÖRT tamamen boş tahtakalede satılan ürünle aynı 5 usd pil sadece kutu falan bu benim 3 pilde kullanım değerlerim en son 3 ıade yolladım halen beklıyorum cihazların sahiplerine rezil oldum bir arkadaşım yarımcı olucak pil konusunda dejı nohanmu 2 üründe yaramaz ayrı ayrı test edilmiştir
  • Performans nasıl

• Performansını test ediyoruz bir iki günde birşey söylemek doğru değil şu anda eski bataryaya göre büyük artış var ama ölü batarya ile kıyaslamak doğru değil

• Batarya ile ilgili ilk test ilk mesaja eklendi

• bataryanın biraz daha oturması mı gerekiyor acaba ?
    2 saat kullanıma yüzde 46 az gibi geldi
  • NOHONDA ALDIM DİJİ DE İNANINKİ PİŞMAN OLDUM
     İPhone 4S NOHON Batarya
  • Buda benim 6plus 64 ün yenilediğim Nohon sonucu. Batarya test proğramı 2 kullanımda aldığım ekran görüntüsüdür . Şu an 4 . Döngüdeyim
     İPhone 4S NOHON Batarya İPhone 4S NOHON Batarya

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Sanırım bir kaç döngü daha gerekiyor çünkü ilk döngüde 1 saat kullanım gördük çok şaşırdık batarya 2 döngüde süre bariz uzadı
    Cihazın 4s olduğunu unutmamak gerek 1430 mah batarya sonuçta bizim beklentimiz günü çıkarsın yeter

• Ben 50 liraya deji marka aldım ios 6 sürümünde 1.5 günü görüyorum bataryayı alalı 1.5 ay oluyor yukarıda bi arkadaş kötülemiş deji markayı fakat ben bi zararını görmedim aksine oldukça başarılı
    İos 9.1.2 sürümünde de kullandım onda günlük hayatta wifi 3g tel görüşmesi sosyal ağ vs 3.5 4 saat görüyordu

• 14-15 dolar çok pahalı..
  • bu aldığınız bataryalar 1-2 haftada anca kalibre olurlar öyle ilk denemelerdeki testlerinize aldanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

bu aldığınız bataryalar 1-2 haftada anca kalibre olurlar öyle ilk denemelerdeki testlerinize aldanmayın.

Evet batarya git gide iyileşti su anda esimin dediğine göre 8 saat kullanım 18 saat bekleme civarı bize göre gayet makul değerler

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    cihaz 4s miydi.? 4s ise çok iyi bir kullanım süresi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

cihaz 4s miydi.? 4s ise çok iyi bir kullanım süresi.

Evet 4s cihaz sürekli WiFi ile kullanılıyor çok çok nadir 3G görüyor cand crush tarzı bir iki oyun hatırlatma programları vs kullanır ağır birşey yok ara ara müzik o kadar su anda durum bu

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    hmm wifi ile normal bende 3g kullandığını düşünmüştüm.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.