Şimdi Ara

iphone 4s pasaport kaydi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 05/02/2012 pazar günü iphone 4s aldım bir telefoncudan alırken bana pasaport kaydı var dedi mobil cihaz kayıt sistemin de sorguladım kayıt bulunamadı dedi telefoncuyu aradım kaydedildi salı geçecek dedi bugün çarşanba hala kayıt yok diyor bunun üzerine şehir dışında olan bir tanıdığım yeni giriş yaptı ona yolladım kendi pasaportuna işleticek şimdi merak ettiğim kaydedilen cihaz sisteme ne zaman geçer telefoncu da kaydettirir se bu arada bir problem olur mu? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir952

05/02/2012 pazar günü iphone 4s aldım bir telefoncudan alırken bana pasaport kaydı var dedi mobil cihaz kayıt sistemin de sorguladım kayıt bulunamadı dedi telefoncuyu aradım kaydedildi salı geçecek dedi bugün çarşanba hala kayıt yok diyor bunun üzerine şehir dışında olan bir tanıdığım yeni giriş yaptı ona yolladım kendi pasaportuna işleticek şimdi merak ettiğim kaydedilen cihaz sisteme ne zaman geçer telefoncu da kaydettirir se bu arada bir problem olur mu? teşekkürler

24 saat içinde kayıtlı hale gelir. İlk kayıt geçerlidir sorun olmaz ama bence siz yinede aldığınız yer ile görüşerek bu konuyu çözün, bari onlar yapmasın ve size para iadesi yapsınlar
  • Ben kaydettirdikten 2 saat sonra sorguladım ve kayıtlıydı...

Çok uzun sürmez yani ;) Eğer uzun süredir sonuçlanmadıysa bi sorun vardır.
  • bende de 12 saat sonra açıldı
  • bende yurt dışı iphone almayı düşünüyorum, telefonu izmirden alacağım ama babamın pasaportu üzerine kayıt ettirmeyi düşünüyorum telefonu, babam izmirde değil, telefon yanında değilken babam telefonu kayıt ettirebilir mi?
  • malesef telefoncu tanıdıgınız yoksa olmaz telefonun ve pasaportun bir arada olması gerekiyor
  • quote:

malesef telefoncu tanıdıgınız yoksa olmaz telefonun ve pasaportun bir arada olması gerekiyor

telefona gerek yok. Pasaport sahibi, pasaport ve imei numarası yeterli
  • Tanıdık telefoncu var halledebilirim sanırım teşekkürler
  • quote:

malesef telefoncu tanıdıgınız yoksa olmaz telefonun ve pasaportun bir arada olması gerekiyor

Yanlış bilgi vereceğimize hiç yazmayalım daha iyi ;)

Telefona gerek yok! Pasaport, Pasaport Sahibi ve Kaydedilecek Telefonun IMEI Numarası yeterlidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.