Bildirim
ıphone 4s renk seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin. -
daha oncede yazdim, boyle bir soru olamaz. sizin zevkinize hangi renk hitap ediyorsa onu alin. buradaki kimsenin sizin zevkinizi bilmesine imkan yok.quote:
Orijinalden alıntı: Riobolt
Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin. -
quote:
Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin.
madem mevcut link atın size zahmet -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz3838
quote:
Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin.
madem mevcut link atın size zahmet
Araştırın neden atayım. Bunu alışkanlık haline getirin anlatabildim mi ? Araştırın. -
Dostum bende çok kararsızdım ama insanın içinde bir tanesi oluyor bu bir gerçek içinden geçeni al benim içimden geçen beyazdı beyazı aldım kulaklık falanda beyaz olduğu için çok hoş duruyor hiç pişman değilim.quote:
Orijinalden alıntı: Rioboltquote:
Orijinalden alıntı: oguz3838
quote:
madem mevcut link atın size zahmet
Araştırın neden atayım. Bunu alışkanlık haline getirin anlatabildim mi ? Araştırın.
Alıntıları Göster
-
beyaz alın kılıf daha cok yakısıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.
Dostum bende çok kararsızdım ama insanın içinde bir tanesi oluyor bu bir gerçek içinden geçeni al benim içimden geçen beyazdı beyazı aldım kulaklık falanda beyaz olduğu için çok hoş duruyor hiç pişman değilim.
Alıntıları Göster -
İkisini de kullandım, siyah daha güzeldi...
Aaaaa bak gördün mü herkes 2 renk arasında yoğunlaşmış kimisi siyah diyor kimisi beyaz...
Kardesim saka mısınız ya gözüne hangisi iyiyse git al ne diye bunun icin konu acıyorsunuz... Forum resmen çöplük oldu ya -
http://forum.donanimhaber.com/m_53513538/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: furky86
İkisini de kullandım, siyah daha güzeldi...
Aaaaa bak gördün mü herkes 2 renk arasında yoğunlaşmış kimisi siyah diyor kimisi beyaz...
Kardesim saka mısınız ya gözüne hangisi iyiyse git al ne diye bunun icin konu acıyorsunuz... Forum resmen çöplük oldu ya -
pembe alın. Mor da olur.quote:
Orijinalden alıntı: tosbağa 06
http://forum.donanimhaber.com/m_53513538/tm.htm
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
pembe alın. Mor da olur.
Gece gece iyi güldüm. Bu renk seçimleri için konu açan insanları anlamıyorum. Kendiniz için alacaksınız başkaları için değil, nedendir bu danışma anlamam. Kafanıza ne esiyorsa onu alın. İnsanların kendini bilmezlikleri beni sinir ediyor.
Ekleme: Sakın beyaz almayın, ben kullanıyorum çünkü ! .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 6 Haziran 2012; 5:04:00 > -
Gri al.. ciddiyim; siyah ile beyaz arasında kaldıysan.. araştır cam boyama teknikleri var internette kolay gelsin -
kesinlikle beyaz siyah herkezde var artık hocamquote:
Orijinalden alıntı: therion-x
Gri al.. ciddiyim; siyah ile beyaz arasında kaldıysan.. araştır cam boyama teknikleri var internette kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: O.Beverly
quote:
pembe alın. Mor da olur.
Gece gece iyi güldüm. Bu renk seçimleri için konu açan insanları anlamıyorum. Kendiniz için alacaksınız başkaları için değil, nedendir bu danışma anlamam. Kafanıza ne esiyorsa onu alın. İnsanların kendini bilmezlikleri beni sinir ediyor.
Gercekten ben de anlamiyorum. Sanki aksam disari cikarken ona gore pabuc ve elbise giyecekler. Kizlar boyle seylerle ugrasir, erkek adam bunun icin kafa yormamali. Sunu begendim ver 1 tane demeli.
-
Ben siyah 4 kullanıyorum ama şuan iphone alıcak olsam beyazı tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: myfrancoquote:
quote:
pembe alın. Mor da olur.
Gercekten ben de anlamiyorum. Sanki aksam disari cikarken ona gore pabuc ve elbise giyecekler. Kizlar boyle seylerle ugrasir, erkek adam bunun icin kafa yormamali. Sunu begendim ver 1 tane demeli.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
pembe alın. Mor da olur.
Aynen abi insan kendini bilmeli
-
Şeffaf aldım cok guzel ama kaybettin mi bulamıyorsun bi o sıkıntısı var. -
yaldızlı lacivertimsiquote:
Orijinalden alıntı: samtual
Şeffaf aldım cok guzel ama kaybettin mi bulamıyorsun bi o sıkıntısı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
yaldızlı lacivertimsi
Alıntıları Göster
beyazı tek geçerim
-
Siyah daha asil duruyo kardeşim her zaman için.Beyaz için artı para bayılmaya gerek yok.
Benzer içerikler
- wifi ağına katılamadı
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone su kaçtı ekran gitti
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X