Şimdi Ara

ıphone 4s renk seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ay sounua ıphone 4s 16gb alıyorum renk sizce siyah mı beyazmı kullanan arkadaşlar hangi renkgi tavsiye eder beyaz dan için orjinal durmuyor gibi yorumlar geliyor siz ne dersiniz?

• Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin.
    daha oncede yazdim, boyle bir soru olamaz. sizin zevkinize hangi renk hitap ediyorsa onu alin. buradaki kimsenin sizin zevkinizi bilmesine imkan yok.
  • quote:

Arkadaşım öyle bir konu mevcut zaten forumda. Zahmet edip araştırırsan bu sorunun bir cevabı olmadığını göreceksin.

madem mevcut link atın size zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz3838

quote:

Araştırın neden atayım. Bunu alışkanlık haline getirin anlatabildim mi ? Araştırın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz3838

quote:

Araştırın neden atayım. Bunu alışkanlık haline getirin anlatabildim mi ? Araştırın.

Alıntıları Göster
    Dostum bende çok kararsızdım ama insanın içinde bir tanesi oluyor bu bir gerçek içinden geçeni al benim içimden geçen beyazdı beyazı aldım kulaklık falanda beyaz olduğu için çok hoş duruyor hiç pişman değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Dostum bende çok kararsızdım ama insanın içinde bir tanesi oluyor bu bir gerçek içinden geçeni al benim içimden geçen beyazdı beyazı aldım kulaklık falanda beyaz olduğu için çok hoş duruyor hiç pişman değilim.

Alıntıları Göster
    beyaz alın kılıf daha cok yakısıyor.
  • İkisini de kullandım, siyah daha güzeldi...

Aaaaa bak gördün mü herkes 2 renk arasında yoğunlaşmış kimisi siyah diyor kimisi beyaz...

Kardesim saka mısınız ya gözüne hangisi iyiyse git al ne diye bunun icin konu acıyorsunuz... Forum resmen çöplük oldu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

İkisini de kullandım, siyah daha güzeldi...

Aaaaa bak gördün mü herkes 2 renk arasında yoğunlaşmış kimisi siyah diyor kimisi beyaz...

Kardesim saka mısınız ya gözüne hangisi iyiyse git al ne diye bunun icin konu acıyorsunuz... Forum resmen çöplük oldu ya
    http://forum.donanimhaber.com/m_53513538/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosbağa 06

http://forum.donanimhaber.com/m_53513538/tm.htm

Alıntıları Göster
    pembe alın. Mor da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

pembe alın. Mor da olur.

Gece gece iyi güldüm. Bu renk seçimleri için konu açan insanları anlamıyorum. Kendiniz için alacaksınız başkaları için değil, nedendir bu danışma anlamam. Kafanıza ne esiyorsa onu alın. İnsanların kendini bilmezlikleri beni sinir ediyor.

Ekleme: Sakın beyaz almayın, ben kullanıyorum çünkü ! .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 6 Haziran 2012; 5:04:00 >
  • Gri al.. ciddiyim; siyah ile beyaz arasında kaldıysan.. araştır cam boyama teknikleri var internette kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: therion-x

Gri al.. ciddiyim; siyah ile beyaz arasında kaldıysan.. araştır cam boyama teknikleri var internette kolay gelsin
    kesinlikle beyaz siyah herkezde var artık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

quote:

pembe alın. Mor da olur.

Gece gece iyi güldüm. Bu renk seçimleri için konu açan insanları anlamıyorum. Kendiniz için alacaksınız başkaları için değil, nedendir bu danışma anlamam. Kafanıza ne esiyorsa onu alın. İnsanların kendini bilmezlikleri beni sinir ediyor.

Gercekten ben de anlamiyorum. Sanki aksam disari cikarken ona gore pabuc ve elbise giyecekler. Kizlar boyle seylerle ugrasir, erkek adam bunun icin kafa yormamali. Sunu begendim ver 1 tane demeli.

• quote:

quote:

quote:

pembe alın. Mor da olur.

Gercekten ben de anlamiyorum. Sanki aksam disari cikarken ona gore pabuc ve elbise giyecekler. Kizlar boyle seylerle ugrasir, erkek adam bunun icin kafa yormamali. Sunu begendim ver 1 tane demeli.

Alıntıları Göster
    Ben siyah 4 kullanıyorum ama şuan iphone alıcak olsam beyazı tercih ederdim.

• quote:

quote:

quote:

pembe alın. Mor da olur.

Aynen abi insan kendini bilmeli

• Şeffaf aldım cok guzel ama kaybettin mi bulamıyorsun bi o sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Şeffaf aldım cok guzel ama kaybettin mi bulamıyorsun bi o sıkıntısı var.
    yaldızlı lacivertimsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

yaldızlı lacivertimsi

Alıntıları Göster
     ıphone 4s renk seçimi

beyazı tek geçerim

• Siyah daha asil duruyo kardeşim her zaman için.Beyaz için artı para bayılmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.