Geçenlerde bilgisayarımla iphone 4s im arasında yaptığım (sanırım itunes kullanarak yapmıştım) senkronizasyon sonucu telefonuma aktarılan binlerce fotoğrafı telefonumdan silememe gibi bi problemle karşıkarşıya bulunmaktayım. Bu şekilde aktarılan fotoları seçtiğimde sil seçeneği çıkmıyor! Bu konuda bilgisi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.
Bilgisayardan attığın resimleri telefonundan silemezsin. Silmek istediğin fotoğrafları bilgisayarındaki o klasörden silip, aynı klasörü tekrar iTunes ile eşzamanlama yap.
az önce bende onu yapmaya çalıştım ama şöyle bi sorun var ki ; eşzamanlama için itunestan iphone u seçtiğimde, otomatik eşzamanlamaya başladıktan kısa süre sonra "iphone un bağlantısı kesildiği için .... nın iphone u yedekleyemedi" gibi bir ikaz çıkıyor. Kabloda bi temassızlık yada arıza olsa bu kablo ile düzenli şarj ediyorum hiçbir temassızlıkta yok?! kafam karıştı iyice
kurcalarken şimdi de "bir iphone bulundu ama kimliği belirlenemedi, lütfen yeniden bağlayıp deneyin" gibi bi mesaj çıktı
sanırım usb girişi sorunu oldu, temassızlık gibi birşey