Şimdi Ara

iPhone 4S Restore Etme Sorunu (Jailbreakli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, 2 gün önceye kadar iPhone 4S kullanıcısıydım, Xperia Z2 aldım şimdi iPhone'u satmayı düşünüyorum fakat içinde jailbreak olduğu için mırın kırın edeceklerini biliyorum. Çok bilinen restore yöntemini denedim iTunes'tan falan olumlu sonuç alamadım rastgele 3 basamaklı sayılar(530 saat, 730 saat, 980 saat v.b) ile saat veriyor en sonda da başarılı olamadı deyip işlem iptal oluyor. Bunun çözümünü bilen arkadaşlarımız varsa aydınlatırlarsa seviniriz, iyi günler

• Jailbreaklı cihazınızın sürümü ne?
  • XecutioneRTM X kullanıcısına yanıt
    BURAYA bak.
  • XecutioneRTM X kullanıcısına yanıt
    Ben sana sıkıntı ne söyleyeyim. Su an Apple sunucularında sorun var benim de başıma geldi. Çok yavaş indiriyor. Özellikle itunes üzerinden. ipsw dosyasını internetten bul idm ile indir. Göreceksin yavaş indirecek. Onu indir. Öyle restore yap. Ben mesela 2 saatte indirdim. Başka yolla yapılmıyor.Yoksa jailbreak ile ilgili değil. Merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 10 Ekim 2014; 21:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Jailbreak sürümüm 7.1.1.
    Bu arada aydınlattığın için çok teşekkür ederim DFU modda falan denemedim telefon açıkken denedim o yüzden korktum açıkçası home ve power tuşları bozulmuştu tamire verdim geldiğinde ilk işim restore edip JB'e bulaşmamak olacak heralde. Cevabın için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.