Bildirim
İphone 4s SIM YOK SORUNU YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sim kilitli olarak aldıysamız kırdıramazsınız çok uzun bir süre geçmiş olsun nur topu gibi bir ipod'unuz oldu. -
Arkadaş cevabınızı vermiş zaten. Şu an için 4S lerde bunun çözümü yok. Çıkana kadar ipod olarak kullanabilirsiniz ancak ;)
Cihaz bu şekilde simlock ise geçmiş olsun... -
saolun valla çok içimi açtınız off off bi türlü kullanamadım güzelim telefonu :s -
quote:
Orijinalden alıntı: palo1
saolun valla çok içimi açtınız off off bi türlü kullanamadım güzelim telefonu :s
gelmiş geçmiş en pahalı iPod u kullanıyorsun şuan şaka bir yana umarım en kısa sürede unlock çıkar ve simkilidini kaldırırsın. ama bazı gerçeklerde var en az 7-8 ay unlock çıkmayacak diye bir dedikodu aldı başını gidiyor -
bu günlerde de bu başladı, garip garip resimleri albüm olarak konu başlığına eklemekte ne gibi bir amaç var acaba açıklayabilir misiniz sayın konu sahibi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
bu günlerde de bu başladı, garip garip resimleri albüm olarak konu başlığına eklemekte ne gibi bir amaç var acaba açıklayabilir misiniz sayın konu sahibi?
Mesajın sağ üstünde "Şikayet Et" butonu mevcut ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: palo1
saolun valla çok içimi açtınız off off bi türlü kullanamadım güzelim telefonu :s
inşallah kardeşim inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: cholonya
kardeş onayla diyorum illa resim koyman gerekli falan bişeyler dedi bende koydum hemen onu yani isteyerek koydugum bişey değil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X