Bildirim
İphone 4S tango ve face time da ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mikrofon gitmiş hocam,kulaklıkla idare edeceksiniz.
Benim ipadinde aynıydı,kayit filan da yapamazdım,ses çok kısıktı çünkü.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İşine yarar mı bilmem ama denemende fayda var. Telefonu kapatın Temiz bir diş fırçasına çok az kolonya dökün fazlalığını silkeledikten sonra telefonun şarj edildiği soketin takıldığı boşluğu fırçayla temizleyin kolonyanın uçması için biraz daha bekleyin ve telefonunuzu açın sonucu buraya yazarsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Hocam normal telefon görüşmemi yapabiliyorum. Sadece bu iki programda dert var. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa5532
quote:
Hocam normal telefon görüşmemi yapabiliyorum. Sadece bu iki programda dert var.
Skype deneseniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eorenc
İşine yarar mı bilmem ama denemende fayda var. Telefonu kapatın Temiz bir diş fırçasına çok az kolonya dökün fazlalığını silkeledikten sonra telefonun şarj edildiği soketin takıldığı boşluğu fırçayla temizleyin kolonyanın uçması için biraz daha bekleyin ve telefonunuzu açın sonucu buraya yazarsanız sevinirim
Hocam bu dediğini yapıcam da amaç nedir. Toz felan mı kaçmıştır diye düşünüyorsun. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa5532
quote:
Hocam normal telefon görüşmemi yapabiliyorum. Sadece bu iki programda dert var.
Skype deneseniz
Haklısın bak o hiç aklıma gelmedi bide onda denemekte fayda var. Gerçi bu genede benim derdime çare olmaz. Tango neyse de facetime nin düzelmesini çok istiyorum.
-
Geçen gün bir arkadaşımın telefonunda sadece handsfree ve kulaklıkta görüşme yapılıyordu ve hiç ses yoktu zil sesi klavye sesleri vs bunu yaptıktan sonra düzelmişti senin sorunun da bu zannettiğimden yazdım. Ama normal görüşme ve diğer sesler varsa birşey diyemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eorenc
Geçen gün bir arkadaşımın telefonunda sadece handsfree ve kulaklıkta görüşme yapılıyordu ve hiç ses yoktu zil sesi klavye sesleri vs bunu yaptıktan sonra düzelmişti senin sorunun da bu zannettiğimden yazdım. Ama normal görüşme ve diğer sesler varsa birşey diyemiyorum.
Onlar var hocam o iki program dışında hiç bir sorun yok bide skype denicem bakalım onda durum ne olacak. Dediğinide tatbik edicem belki işe yarar. -
Bunların dışında sesli viber , hangouts ve talkray isimli programlar da mevcut belki işine yarar hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X