Şimdi Ara

İphone 4S te 6.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın formdaş lar dün tlf güncelleme yaptı klavye gibi güzel değişiklikler olmuş yalnız tlf int gözle görünür şekilde değişim olmuş çok hızlı ve pil ömrünün yazdığı gibi benim gibi farklı olaylar gözlem leyen arkadaş varmı acaba klavye menüsü çok güzel olmuş ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klavye menüsüne ne olmuşki?
  • Bir baksarsan anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

Sayın formdaş lar dün tlf güncelleme yaptı klavye gibi güzel değişiklikler olmuş yalnız tlf int gözle görünür şekilde değişim olmuş çok hızlı ve pil ömrünün yazdığı gibi benim gibi farklı olaylar gözlem leyen arkadaş varmı acaba klavye menüsü çok güzel olmuş ayrıca

Kasma yapıyor mu? Ve pil ömrü demişsin ancak anlayamadım , pil süresi kısalmış mı yoksa uzamış mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yukledim herhangi bir kasma yapmiyor klavye iyi olmus ayrica safari cok daha hizli ama harita ile etrafinizdaki yerleri bulan biriyseniz gecmenizi tavsiye etmem cunku apple in haritasi pek bir sey bulmuyor

• acaba aynı mesajları içeren kaç yüz konu açılacak merak ediyorum

• Posta kutusu ve daha çok Türkçe kullanmaya elverişli olmuş ve bulunduğum yeri itibarı ile kritik çekim alanında olduğu için çekim gücünde fark olmuş daha iyi çektiği için hızlı oluşundan ve bundan kaynaklı pil ömrünün uzaması dikkatimi çekti
    Her zaman aynı yerde büromda yazdığım her hangin bir yorumun gönderilmesi aynı operatör le fark var ve klavye yatık kullanıma biraz daha zorunlu kılınmış gibi arama tuş takımı bir harika tlf yeniden almış gibi oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 22 Eylül 2012; 11:24:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    iPhone X 2 Android
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.