Şimdi Ara

iphone 4s titresim sesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yeni bi.cihaz aldim cihaz hos guzel temiz.bi cihaz ama titresim sorunu var normalinden fazla sesi var zirrr diye otuyo telefonun ortasina bastirdigimda ses normale donuyo sizde varmi boyle bi.durum ne yapmak gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bnmkide oyle

• İphone 4den geçiş yaptıysanız çok normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz naptiniz peki oylemi kullaniyorsunuz? ben rahatsiz oldum acikcasi nokia 1100 gibi zirr zirr.sesler cikiyo her modelini.kullandim iphone nun boylesini gormedim

• Hocam 4s de titreşimi özel atama diye birşey var ekran dokunuşuna göre ayarlayabilirsin gerekli adımları ayarlardan ulaşabilirsiniz yazıyordum ki tam iOS 6 da bunun ortadan kalktığını farkettim...

• cihazi daha aktiflestirme sansim olmadi icindeki surumude bilmiyorum acikcasi yarin ogrenecegim cok sacma birsey bu ya !

• Titresim motorunu degistren oldumu.hic aranizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: nocturnadelirum

Hocam 4s de titreşimi özel atama diye birşey var ekran dokunuşuna göre ayarlayabilirsin gerekli adımları ayarlardan ulaşabilirsiniz yazıyordum ki tam iOS 6 da bunun ortadan kalktığını farkettim...

kalkmadı hocam ama saklamışlar resmen ayarlar-sesler zil sesi için zil sesinin,sms titreşimi için sms tonunun en üstüne çıkarsan görürsün
  • Aynen saklamışlar ;)konuyu açan arkadas oradan hallederler diye umuyorum ;)

• Hallettim ama hala ayni seviyede veriyo sesi disari

• butun ıphonelerin hepsindemi bu sorun var acil cevap
  • arkadaşlar benim telde de ios 6 yüklü.fakat sessizdeyken ayarlardan sessizken titret bölümü aktif olmasına rağman telefon titremiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.