Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.Iphone 4s Jb li 5.0.1 ios kullanıyorum.Iphone da klasörler oluşturup bunları düzenledim fakat Itunese bağlayınca makinayı itunes benim düzenlediğim şekilde simgeleri görmüyor yani klasörleri görmüyor dağınık şekilde gösteriyor ve bende bu yüzden eşzamanlama yapmak istemiyorum.Iphone da yer alan menü klasörleri itunesta da aynı şekilde görmemin bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Bir de buna ek olarak gelen ve giden arama ekranım değişmiş daha önce kullandığım bir wallpaper gelmiş arkaplanına bunu nasıl eski haline getirebilirim arkadaşım aradı biraz önce yeni farkettim.
hiç mi fikri olan yok arkadaşlar.
itunesta klasör olusturduktan sonra altta uygulaya basıyor musunuz ?
ıtunes de klasör şeklinde göstermez, bu sorun teşkil etmiyor ki. senk. yapsanda cihazın aynı kalır, klasörlerin bozulmaz
itunes'te normaldir.
quote:
Orijinalden alıntı: zaferozkan
ıtunes de klasör şeklinde göstermez, bu sorun teşkil etmiyor ki. senk. yapsanda cihazın aynı kalır, klasörlerin bozulmaz
itunesta klasör olusturduktan sonra altta uygulaya basıyor musunuz ?
uygulaya basarsam bozuluyor iphonedaki klasör uygulama düzenleri çünkü ituneste farklı gösteriyor yerlerini ve işte klasörleri bile göstermiyor jailbreak olmasından mı diye düşündüm ama emin değilim.gün içinde ss alıp yükleyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme