Şimdi Ara

iphone 4s wifi kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4s marka telefonum yaklaşın 2 aydır wifi ye ya bağlanmıyor ya da bağlanıp 10 saniyede bir kopuyor bağlanmadığı zamanlarda ise biraz zorlayınca bağlansın diye telefon donuyor ve şarjı bitene kadar veya hard reset atılana kadar donuyor ios 7nin bir sürü mü vardı o sürümde başladı bu sorun şu anda ios 8.1.2 güncellememe rağmen düzelmedi telefon yaklaşık 1 aydır jailbreak li herhangi bir tweak le çözülebilirmi yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
  • Bendede siklikla olmakta bu durum , gercekten sinir bozucu ama nedeni modem bence , fisini cekip takinca 1-3 saat rahat donra yine kopuyor yine islem tekrari , suan da boyle kullaniyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemle ilgisi olduğunu sanmıyorum yaklaşık 15 modemde denedim fark olmadı
  • Sizin yapabileceğiniz bir şey yok böyle bir durumda gerçi güncellemeden sonra demişsiniz benim de kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur bi servise felan götürücem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: animeci2

mecbur bi servise felan götürücem artık

Benim de 4sim ayni durumda.Baglandiktan sonra surekli kopma sorunu oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce bununla ilgili çokça başlık açılmıştı. Maalesef 4s'lerde bu sorun kronik. Şu anda kopmalar oluyor olmasına sevinin diyebilirim, bir yerden sonra wifi tuşu grileşecek ve wifi hiç kullanılamayacak hale gelecek. Saç kurutma makinesiyle ısıtma veya buzdolabına koyup soğutma gibi geçici yollar önerilmişti, işe de yarayabiliyor, ama maalesef bunlar hep geçici ve telefon için çok da güvenilir olmayan yollar. Garantisi devam eden varsa, direk o yolu değerlendirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendimce bir yöntem buldum. Bu sorunlar olunca telefona rest atıyorum, wifi gri rengini almışsa (zaten nedense full şarj harcamaya başlıyor) Bırakıyorum kendi kendini bitirsin. Sonra full şarj yapıyorum yeniden açılıyor ve wifi düzeliyor. Şuan okuldayım detaylı yazamıyorum. Eğer unutmazsam yazacağım.
  • Aynı durum vardı zorlu centerde degiştirdiler cihazımı ip4s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.