Şimdi Ara

iPhone 4te iOS 7 Beta Kullanan Var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta her sey net gerci ama beta2 yukleyen iphone 4 sahibi arkadaslar var mi? Ben iphone 5te kullaniyorum sorunsuz ama kardesime yuklesem ne olur diye soruyorum...

Ekstra bir kasilma kaldiramama olur mu?

iPhone 4'te....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 değil de 4s kullanıyorum.Hiçbir sorun yok bana göre.Hafif kasmalar,programdan atmalar felan var ama adı üstünde BETA.4 te durum ne olur bilemem ama 4s te makina canavar gibi çalışıyor.
  • Ben 4 ve 3.nesil ipadde kullanıyorum betadan kaynaklı olduğundan stabil çalışmıyor bazen hızlı oluyor bazen ise kasıyor sanırım ram şişiyor bide bildirimler sapıtıyor kilit ekranındayken twitterdan bildirim geldiğinde aynı bildirim 6263626 kere yeni bildirimmiş gibi telefon uyarı veriyor telefonu elinden çok düşürmeyen biriyse ve sinirli bi kişilikse geçmesini tavsiye etmem ben birazdaha sabredicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 4 te beta2 kullanıyorum uzun surelı kullanımda sapıtıyor cihaz,whatsapp da sen yazdıktan bıkac sanıye sonra yazılar akıyor falan,ara sıra uygulamalardan ana menuye atıyor. Günlük kullanım için stabil degil,normal ios a alışan biri için çıldırma sebebi diyebiliriz:)
  • Ben kullaniyordum dkde bir safari ve whatsapptan atiyordu sonra kilit ekraninda dondu tel reset attim her seyi yaptim duzelmedi restore ettim ios 7ye gecmem belki. Ayrica betadan ios 6ya donunce ios 6nin ne kadar hizli oldugunu farkettim

• Beyler iP4 ios 5.1 devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.