Şimdi Ara

iPhone 5, 14 Aralık tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi Saturn mağazasında da 14 Aralık'ta geleceği ve 16gb için fiyatın 2300 TL olacağı belirtildi mağaza görevlisi tarafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hadi hayırlı olsun.

Ben iPhone 5'den sıkıldım daha yeni piyasaya giriyor.

18 eksi mi oha, biraz kedi ciğer ilişkisi mi desem ne desem bilemedim yuh ya harbi gören basmış eksi yi
  • 32GB versiyonu 2400 TL olur umarım..
  • quote:

Hadi hayırlı olsun.

+999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Capitol Turkcell mağazasındaydım, daha önce yaptığım gibi isim bırakmak istedim hani önlerden yerimi alayım diye :)

Satıştaki arkadaş çok fazla talep olduğunu, bu kez böyle bir uygulama yapılmaması kararı verildiğini iletti, anliyacağımız cihaz kapanın elinde kalacak..

• TURKCELL iPHONE 4S 16GB 107x24=2568 TL 500MB
    TURKCELL iPHONE 4S 16GB 117X24=2808 TL 2000MB

TURKCELL 1GB INTERNET ABONELİĞİ AYLIK = 29 TL X24=696 TL
    12 AY TAAHÜTLÜ 1GB INTERNET ABONELİĞİ AYLIK= 19 TL X24*=456TL

117x24=2808
    2808-696= 2.112 TL
    ----------------------------------------------------------------

İlk etapta gelen tüm İphone 5 ler tükenecek, İphone4 s ler belki aylık 90 a iner.İphone 5 yokken 4s satacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Aralık 2012; 20:47:12 >
  • 3500 tl aşağı olursa almam..

• Pis fakirler diye haykırmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

Apple bizi 4. Sınıf ulke yerine koyarken bizim amerikan ozentisi gençlerin ağzı sulanıyor

Hocam Rusya'da mı 4. Sınıf ülke?

• iphone 4, 4s ve 5 kullanmis biri olarak, iphone 5'i almak icin hicbir neden goremiyorum. iphone 4s fiyat/performans en ideal telefon su anda...

• çok ayıp ettiler , seneye çıkarsalardı.
  • 1700 falan olucağını hiç sanmıyorum bu arada siyahını almayın resmen full boyası çıktı benimkinin
    Direk beyaz alın veya ip4s alın sanki daha guzeldi ip4s?!?!?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hadi hayırlı olsun.

biz daha yüzünü göremedik inş. türkiye pazarına girince fiyatlar düşerde bizlerde alabiliriz..
  • Türkiye'den Apple nin diğer ürünleri alınır ama iphone alınmaz. Fransa'dan alınan iphone 5 vergi iadesi ile 600 euro. TL ye çevirirsek yaklaşık 1400 lira yapıyor. 100 tl de imei kaydı ile 1500 liraya denk geliyor.

Türkiye fiyatı için kontratsız resmi fiyat için 2200-2300 liralardan bahsediliyor. Satılabileceği max. fiyat vergisi osu busu derken 1700-1800 olması gerekirken aradaki 500 liralık fark nereye gidiyor? Ben bunu kabul etmiyorum. iphone 4 ve 4S te olduğu gibi ip5 ide yurt dışından aldım. Bu hırsızlık devam ettiği sürece de bu böyle gidecek
  • Arkadaşlar bişey dikkatimi çektiturkcell resimlerde siyah iphone gösteriyo hep acaba beyazı yine sonradanmı getircek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

1700 falan olucağını hiç sanmıyorum bu arada siyahını almayın resmen full boyası çıktı benimkinin
    Direk beyaz alın veya ip4s alın sanki daha guzeldi ip4s?!?!?!

Merhaba, deforme olan kısımların fotoğrafını ekleme şansınız var mı? Merak ettim.
  • bimcell ne zaman açıklama yapacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Türkiye'den Apple nin diğer ürünleri alınır ama iphone alınmaz. Fransa'dan alınan iphone 5 vergi iadesi ile 600 euro. TL ye çevirirsek yaklaşık 1400 lira yapıyor. 100 tl de imei kaydı ile 1500 liraya denk geliyor.

Türkiye fiyatı için kontratsız resmi fiyat için 2200-2300 liralardan bahsediliyor. Satılabileceği max. fiyat vergisi osu busu derken 1700-1800 olması gerekirken aradaki 500 liralık fark nereye gidiyor? Ben bunu kabul etmiyorum. iphone 4 ve 4S te olduğu gibi ip5 ide yurt dışından aldım. Bu hırsızlık devam ettiği sürece de bu böyle gidecek

Çok doğru arada operatörler ciddi fark koyuyor o yüzden yurt dişi cihaz almakta fayda var sanirim bende öyle yapicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

bimcell ne zaman açıklama yapacak acaba?

Cok merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.