Şimdi Ara

iPhone 5, 14 Aralık tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık sıktı bu apple kavgaları ilk başlarda en azından tartışmalarda bilgi veriliyordu tadı çıkıyordu okumanın şimdi bakıyorum liseli kavgası gibi olmuş. Apple kullanmıyorum ama şuanda türkiyenin büyük çogunlugu android kullanıyor apple battıgını düşün artık cihaz cıkartmayacağını düşün rekabet olmayan yerde tüketicinin yararına hiç bir şey olmaz. Sanki dünyada hiç bir konuda fikir ayrılığı yokta bir tek android ile ios ta ayrılık var :D ama sunuda belirtmek istiyorum apple ın amerikada sattığının 2-3 katı fiyata bu telefonu burda satıyor arkadaşlar 2500 liradan bahsediyoruz ne kadar satılıyor bilmiyorum ama ülkemizi farkirleştirmekten başka bir şey değil adam zengindir verir falan diyorsunuzda o adam o telefona fazladan verceği parayı türkiyede harcasa gidip kıyafet alsa yiyecek içecek alsa o para türkiye içinde dönse daha mı kötü olur ? öyle olursada bu sefer apple ürünlerini burda da ucuza satar apple ürünleri bu gün ucuzlasın yarın kimse apple hakkında da konusmaz.

• Hadi bakalım. Prestij tazeleyin iPhone ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell timden bi arkadaşımla konuştum fiyatı hakkında
    3200 Liraya gelcekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontaka123

Artık sıktı bu apple kavgaları ilk başlarda en azından tartışmalarda bilgi veriliyordu tadı çıkıyordu okumanın şimdi bakıyorum liseli kavgası gibi olmuş. Apple kullanmıyorum ama şuanda türkiyenin büyük çogunlugu android kullanıyor apple battıgını düşün artık cihaz cıkartmayacağını düşün rekabet olmayan yerde tüketicinin yararına hiç bir şey olmaz. Sanki dünyada hiç bir konuda fikir ayrılığı yokta bir tek android ile ios ta ayrılık var :D ama sunuda belirtmek istiyorum apple ın amerikada sattığının 2-3 katı fiyata bu telefonu burda satıyor arkadaşlar 2500 liradan bahsediyoruz ne kadar satılıyor bilmiyorum ama ülkemizi farkirleştirmekten başka bir şey değil adam zengindir verir falan diyorsunuzda o adam o telefona fazladan verceği parayı türkiyede harcasa gidip kıyafet alsa yiyecek içecek alsa o para türkiye içinde dönse daha mı kötü olur ? öyle olursada bu sefer apple ürünlerini burda da ucuza satar apple ürünleri bu gün ucuzlasın yarın kimse apple hakkında da konusmaz.

keşke o adam Türkiyede harcayacağı parayı Türk mallarına harcasa :)
    gidip levis gap mango marks spencer gibi yerlere yatıaracaklar :)

çoğu marka yabancıların artık...en azından TR den alınınca vergisi ülkenin cebine giriyor diycem ama alınan vergi çoğu zaman üründen pahalı oluyor...kısacası zaten soyuluyor.uz...bazı insanlar daha pahalı hobiler yerine ucuzlarıyla ilgileniyor...16gb lik cihaza tahhütlü bişey olmadan 2000 liranın üstünde para vermek sadece enayiliktir...

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00
    quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive
    quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00Amelelerin birazdaha düşünmesi lazım...
    Çok Amelelik yaptın sanırım. Ameleler bile en azından ,amelelikleri ile para kazanıyor. Sen ve sana +rep verenler bu yorumla siz ne kazanıyorsunuz.? Adam gibi haberinizi okuyun çekilin köşenize ,yorum yapacaksanızda adam gibi yorum yapın. İnsanları ,sinir ,gıcık,rencide etmekten başka bir işe yarayın.
    Siz olayı kazanca dökmüşsünüz, vay arkadaş bu ülkede yorum özgürlüğüde yok. DipnoT: Virgüller (,) cümlelerden sonra.
    yorum özgürlüğü farklı hakaret farklı bunu anlamak çokmu zor , sırf biri durup duruken sana yolda senin yürüyüşün gay gibi dese sence bu yorum özgürlüğümü olur ; bence olmaz hakaret tir adam kendi yapmadığı birşeyi yapanları asalak görüp onlara asalak diyorsa bu yorum değil hakarettir adama sana ne varsa paran al yoksa almam de kendi yapacağını söylese kimse bişey demez bence almam bence alınmaz diyene kimse bişey demiyor alanlar asalak yok bilmem ne demek kendi asalaklığını gösteriyor yorumların değil..

Amacıma ulaştığım için çok memnunum :)

• 2000den fazla verilmez . uretim maliyeti 175$ olan cihaza o kdr para verilmez bu yılın ortasında gene yenisi cıkacak
    gecen sene cıkan 4s 4 olsun yurt dısında 450$ kontrasız satıldı buda aynı nedense mıllet 3000 gibi fiyat bıcıyor burda

• quote:

Orijinalden alıntı: cfs_

2000den fazla verilmez . uretim maliyeti 175$ olan cihaza o kdr para verilmez bu yılın ortasında gene yenisi cıkacak
    gecen sene cıkan 4s 4 olsun yurt dısında 450$ kontrasız satıldı buda aynı nedense mıllet 3000 gibi fiyat bıcıyor burda

Yeni çıkmış haliyle 450 dolara nerede kontratsız unlock cihaz var merak ettim.
  • quote:

2000den fazla verilmez . uretim maliyeti 175$ olan cihaza o kdr para verilmez bu yılın ortasında gene yenisi cıkacak

üretim maliyeti 257 dolar civarı
  • quote:

ülke vergileriyle fiyat baya artar...
  • android candır
  • Yakında ergenlerin eline düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Turkcell timden bi arkadaşımla konuştum fiyatı hakkında
    3200 Liraya gelcekmiş

Benim arkadaşım da 2400 dedi. Nasıl olcak şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

3200 Liraya gelcekmiş

2300 olur arkadaşlar, içerden yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

3200 Liraya gelcekmiş

2200tl olur appledan yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 6 Aralık 2012; 23:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

quote:

3200 Liraya gelcekmiş

2200tl olur appledan yazıyorum

• 2149 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbzkrt

Bi arkadaş 247 $ üretim maliyeti var demiş. Bu kadar düşük maliyetteki bi ürünü 1.200 $ civarında satıyorlar akıl karı değil. Markalalaşma böyle bir şey sanırım.Akıl karından çok, satanın nasıl bir kar yaptığını düşünmek bile istemiyorum. Zenginin parası, fakirin çenesi dedikleri bu olsa gerek

1200 dolara satmıyorlar ki.....vergisiyle abd de 750 dolara avrupada nerdeyse 850 euroya satıyorlar...
    siz ar-ge yi on-binlerce adam çalıştırmayı reklamları niye hiçe sayıyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

quote:

Bi arkadaş 247 $ üretim maliyeti var demiş. Bu kadar düşük maliyetteki bi ürünü 1.200 $ civarında satıyorlar akıl karı değil. Markalalaşma böyle bir şey sanırım.Akıl karından çok, satanın nasıl bir kar yaptığını düşünmek bile istemiyorum. Zenginin parası, fakirin çenesi dedikleri bu olsa gerek

1200 dolara satmıyorlar ki.....vergisiyle abd de 750 dolara avrupada nerdeyse 850 euroya satıyorlar...
    siz ar-ge yi on-binlerce adam çalıştırmayı reklamları niye hiçe sayıyorsunuz ki?

Apple çalışanlara para vermiyor hocam. Ar-ge falan onlar neymiş. Elektronik parçaları al 247$'a. Asgari ücretle eli tornavida tutan bi kişi al. Birleştirsin satsın. Üretsiz satsın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

quote:

Apple çalışanlara para vermiyor hocam. Ar-ge falan onlar neymiş. Elektronik parçaları al 247$'a. Asgari ücretle eli tornavida tutan bi kişi al. Birleştirsin satsın. Üretsiz satsın ;)

Tabi ya dimi :)

apple de çalışanlar sadece referans olsun diye beleşe çalışıp bi de mağaza müdürüne ceplerinden yemek ısmarlıyor dükkanın temizlik malzemelerini de oturdukları apartmanın temizlik deposundan getiriyorlar :)

• 2139 TL

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.