Şimdi Ara

iPhone 5, 14 Aralık tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
2
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ameriakdan 4 tane araligin 25 inde getirtcektim arakadasima. getirtirsem elimde kalirmi telefonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Az önce Capitol Turkcell mağazasındaydım, daha önce yaptığım gibi isim bırakmak istedim hani önlerden yerimi alayım diye :)

Satıştaki arkadaş çok fazla talep olduğunu, bu kez böyle bir uygulama yapılmaması kararı verildiğini iletti, anliyacağımız cihaz kapanın elinde kalacak..

Daha önce bende suadiye turkcelle sormustum onlarda aynı şeyi söylemişti . Bu şekilde olması doğru bir şey bana kalırsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Educ

ameriakdan 4 tane araligin 25 inde getirtcektim arakadasima. getirtirsem elimde kalirmi telefonlar

300 500 kar beklemiyosan kalmaz elinde. baktınki satamıyosun 50 lira kar edip yine satarsın. imkanın varsa getirttir bence.
  • iphone konusunda 5.sınıf muamele yapılan bir ülkede bu ürünü alıp almamakta kararsız olan bir çok kişi var en azından yazılardan görebiliyorum.şahsi olarak iphone 4s benim en beğendiğim model ve uzun yıllarda öyle kalır.galaxy s3 de kullanıyorum ama 4s çok ayrı bir yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

ameriakdan 4 tane araligin 25 inde getirtcektim arakadasima. getirtirsem elimde kalirmi telefonlar

300 500 kar beklemiyosan kalmaz elinde. baktınki satamıyosun 50 lira kar edip yine satarsın. imkanın varsa getirttir bence.

acikcasi 300 500 kar etmeyi dusunuyordum ama turkcell bozdu isi :D ocakdan once getirmez diye dusunuyordum. kontratsiz satis fiyatina gore artik hareket edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

iphone konusunda 5.sınıf muamele yapılan bir ülkede bu ürünü alıp almamakta kararsız olan bir çok kişi var en azından yazılardan görebiliyorum.şahsi olarak iphone 4s benim en beğendiğim model ve uzun yıllarda öyle kalır.galaxy s3 de kullanıyorum ama 4s çok ayrı bir yerde.

5. sinif ulke olayini nerden cikartiyorsunuz. o listede rusya da var.
  • neydi o ünlü söz
    yeni iphone un en iyi yani eskisini ucuzlatması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

acikcasi 300 500 kar etmeyi dusunuyordum ama turkcell bozdu isi :D ocakdan once getirmez diye dusunuyordum. kontratsiz satis fiyatina gore artik hareket edicem.

forumda 1700e satan var sen kaça itelemeyi düşünüyordun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

2 sene sonra eskimiş kabul edilecek bir cihaza 2300TL vermem.

aylık maaşım çok iyi olsa bile vermem.

sürekli bir şeyler satın alarak mutlu olabilen asalaklara dönüşmemizi istiyor bu sistem ve ben o kadar meteryalist olmayacağım.

eşim bir önceki telefonunu 4 sene kullandı ve şuan telefon ihtiyacı var. 12ooTL civarı güzel bir akıllı telefon bulup, yurt dışından getirteceğim veya paralel piyasaya yöneleceğim.

Doğru söze ne denir..
  • Turkcell in kendi magazalarinda 850£ olur ama diger TİM lerde filan kime ne gecirebilirsek mantigi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demo11

çizik olduğunu bile bile alın sizin gibi yağlı ve keklik müşterileri apple nereden bulsun!

ya bunu alan insanlar çizik gibi saçma ve komik şeylere değer verip onlarla yatıp kalkıp vah vah diyecek insanlar değildir kullanım hızı ve teknoloji zevkini almayı öne çıkaran pimpirikli olmaktan ziyade rahat yaşayan insanlarsa ne olacakki ??
  • ben beklemedeyim, 5S dedikodusu ortalikta dolasiyor... ipad konusunda oldugu gibi iphone konusunda da surpriz bir model mart ayinda cikabilir

• quote:

sürekli bir şeyler satın alarak mutlu olabilen asalaklara dönüşmemizi istiyor bu sistem ve ben o kadar meteryalist olmayacağım.

eşim bir önceki telefonunu 4 sene kullandı ve şuan telefon ihtiyacı var. 12ooTL civarı güzel bir akıllı telefon bulup, yurt dışından getirteceğim veya paralel piyasaya yöneleceğim.

2300 telefona veremiyorsan maaşın çok iyi değildir yada , kefenin cebi var biz göremedik

çok parası olan bir insanın onu harcayamadıktan sonra ne yapacağı çıkmazı çok garip..
  • quote:

çok merak ettim ya 2 sene sonra eskimemiş olacak bir ürün tasarlayan varmı sen nerde gördüm,

hayatında ne aldın 2 sene sonra eskimedi

, bugün ferrari bile 2 sene sonra yeni iki modlei çıkmış oluyor

bu ne mantıktır ya valla ne komik :D

8 sene sonra iphone 19 çıkmasını bekle ama unutma 9 sene sonrada iphone 20 çıkmış olur bu seferde o eskimiş model olur

almayacaksın hiçbirşey önde arkada 2 incir yaprağı

:D

bunlar gariban avuntusu kusura bakmayın

parası olan alır düşünmez olmayan almaz parası olup almayan adam yoktur

boş yere milletin parasını zevkini anlayamayıp yok öyle yok böyle demeyin

ben çıktığı ilk hafta aldım her modelde olduğu gibi çıktığı ilk hafta kullanmaya başladım çokta memnunum

durumu olup aman bu para verilmez diyen gerçekçi bir insan görmedim

bu telefona bu parayı vermiyorsan veremiyorsun demektir başka açıklaması yok verebileni yermenin anlamıda yok bırakın kim neye kaç para veriyorsa versin size ne ??

• quote:

Orijinalden alıntı: mcff

ben beklemedeyim, 5S dedikodusu ortalikta dolasiyor... ipad konusunda oldugu gibi iphone konusunda da surpriz bir model mart ayinda cikabilir

6s te çıkacakmış 3 sene sonra ,beklemeye devam ,
    inşallah 3 sene sonra hepimiz hayatta kalırız da alırız :D
  • Hacı murat satliktir. İphone5 ile takas olur.

• Ben bir yerde okumuştum.Türk bükünde adamlar 75 tl tane lahmacun satmışlar.Demişler işte 75 tl lahmacuna verilir mi?o para başka bir şeyler yapılır falan.Satan adam da baya ünlü bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam.O da diyorki parası olan alır parası olmayan almaz.

Başka bir şey de demiyorum.İhtiyaç,para kısacası herşey tüketiciye bağlı!

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

Orijinalden alıntı: mcff

ben beklemedeyim, 5S dedikodusu ortalikta dolasiyor... ipad konusunda oldugu gibi iphone konusunda da surpriz bir model mart ayinda cikabilir

6s te çıkacakmış 3 sene sonra ,beklemeye devam ,
    inşallah 3 sene sonra hepimiz hayatta kalırız da alırız :D

insallah !!!

• arkadas Turkiyeden iPhone mu alinir amerikada 1300 tl Turkiyede 3000 tl al simdi almak istiyorsan
  • Arkadaşlar Kontratlı AVEAdan almak
    istiyorum.
    Ama koşulları sağlamadığım için 12 ayı
    KREDI KARTI ıle ödeyeceğim.
    Anlaşmalı Kredı Kartları haricinde
    Başka kredı kartlarla bu ödemeyi kabul ederler mi?
    Mesela ISTE ÜNIVERSITELI KREDI KART
    ıle olur mu?
    Cevaplarınızı ACIL bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.