Şimdi Ara

iPhone 5, 14 Aralık tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki diğer apple ürünleri? Mesela iPod Touch 5'i Bilkom'un sattığı fiyattan daha ucuza alabilecek miyiz? Ya da iPad'i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

2 sene sonra eskimiş kabul edilecek bir cihaza 2300TL vermem.

aylık maaşım çok iyi olsa bile vermem.

sürekli bir şeyler satın alarak mutlu olabilen asalaklara dönüşmemizi istiyor bu sistem ve ben o kadar meteryalist olmayacağım.

eşim bir önceki telefonunu 4 sene kullandı ve şuan telefon ihtiyacı var. 12ooTL civarı güzel bir akıllı telefon bulup, yurt dışından getirteceğim veya paralel piyasaya yöneleceğim.

çok merak ettim ya 2 sene sonra eskimemiş olacak bir ürün tasarlayan varmı sen nerde gördüm,

hayatında ne aldın 2 sene sonra eskimedi

, bugün ferrari bile 2 sene sonra yeni iki modlei çıkmış oluyor

bu ne mantıktır ya valla ne komik :D

8 sene sonra iphone 19 çıkmasını bekle ama unutma 9 sene sonrada iphone 20 çıkmış olur bu seferde o eskimiş model olur

almayacaksın hiçbirşey önde arkada 2 incir yaprağı

:D

bunlar gariban avuntusu kusura bakmayın

parası olan alır düşünmez olmayan almaz parası olup almayan adam yoktur

boş yere milletin parasını zevkini anlayamayıp yok öyle yok böyle demeyin

ben çıktığı ilk hafta aldım her modelde olduğu gibi çıktığı ilk hafta kullanmaya başladım çokta memnunum

durumu olup aman bu para verilmez diyen gerçekçi bir insan görmedim

bu telefona bu parayı vermiyorsan veremiyorsun demektir başka açıklaması yok verebileni yermenin anlamıda yok bırakın kim neye kaç para veriyorsa versin size ne ??

Yazdiklarimi anlayabilmen icin 40 firin ekmek yemen lazim. nokta.

Bizim koyde bu işe 'uzanamayacagi ciğere mindar diyo derler'

Kim ne kadara ne aliyosa ozgurdur..
    25 tlyede gomlek var 225 tlyede var,ANLAYANAA

Sizde de para var beyin yok galiba. ben kimse alamaz, almasin, almamali vs. mi dedim??? baskasinin tercihi hakkinda bir cumle var mi yazdiklarimda???

yazdıklarında evet var daha ne yazdığının farkında değilsin ,

sürekli bieşeyler satın alan asalak dönüşmenizi istiyor

demekki bunu alan kişiler o asalaklar olacak

bunu anlaman çokmu zor ,

adam gibi yazdığını oku yok yazdığınla konuşmak istediğini aynı seviyeye getiremiyorsan yazma sus konuşma..

• quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

quote:

sürekli bir şeyler satın alarak mutlu olabilen asalaklara dönüşmemizi istiyor bu sistem ve ben o kadar meteryalist olmayacağım.

eşim bir önceki telefonunu 4 sene kullandı ve şuan telefon ihtiyacı var. 12ooTL civarı güzel bir akıllı telefon bulup, yurt dışından getirteceğim veya paralel piyasaya yöneleceğim.

Gold plus tarifesiyle aylık 200 TL olursa tadından yenmez. 225 TL bi düşünürüm...

----------------------

Bi ürünü almayana niye almıyorsun diye baskı yapılmıyorken alanı nedense hep bi çekememezlik, ezme, hakaret etme çabası var.

Maddi durum, para olup olmaması sorun değil ama böyle asalak vb. terim kullanmak bildiğin kedi ciğer ilişkisidir.

Örnek vermek gerekirse; Telefon isterse 3000 TL olsun. Ben ayda 300TL fatura ödüyorum zaten. Kontratlı İphone alınca ek olarak 100 tl eklenecek faturaya. Benim maaşım +2000se sevdiğim birşey için her ay kazancımın %5ini feda etmem asalaklık mı?

Sen eşinle ayda bir gel değişiklik olsun boğaza karşı bi yemek yiyelim diyip 100-200 tl ödemiyor musun bi yemeğe. O zaman asalak mı oluyorsun? Evde 10 tl ye yemeği mal etmek varken.

Eşin 4 sene aynı telefonu kullandı diye övünüyorsun. Her sene bi telefon alıp eşine süpriz yapmış olsan asalak mı oluyorsun? Ne gerek var hanım kullanıyor 4 yıl bi telefonu yeter mi demen lazım.

Veya her sene 2000-3000 TL verip yutdışına tatile çıkmak asalaklık mı oluyor? Otur evinde, veya aynı bina türkiyede de var sonuçta. Git türkiyede bi yeri gez.

O zaman ot gibi herkes 3310 kullansın, tek çeşit bi kıyafet üretilsin herkes onu giysin, herkes aynı yemeği yesin değişiklik aramasın.

Ben 10 kazanıyorsam; ay sonuna kadar 10 u geçmeyecek şekilde elektronik, yaşam, yemek, ev, iş masrafımı karşılıyorsam bundan kime ne. Senin zevkin arabadır gider her ay maaşının %25ini araba taksiti diye ödersin. Benim zevkim telefondur gider her yeni çıkanı alırım(ihtiyaç olsun olmasın), bi başkasının gezidir tüm maaşı tatilde yer,

Kimse kusura bakmasın ama haftanın 5 günü robot gibi sabahın köründe uyanıp 9dan akşam 6 ya kadar deli gibi çalışıp tüm ömrümü böyle geçirecekken kazandığım parayı harcarken 3 ün 5 in hesabını yapmiyim.

adamsın :D

bunu anlatamıyoruz ,

varsa para alırsın yoksa almazsın adamın var parası alıyor kime ne

beyaz peynir 10 tl kilosu rokfor peyniri 50 tl kilosu

şimdi rokfor yiyen asalakmı

arkadaş ikiisde peynir ama biri farklı tatlı diğerinin tadı başka

eve kaşar da alma nasılsa beyaz peynir var demek gbi bişey bu

ikiside telefon evet ama onun zevki ayrı ötekinin ki ayrı

paranı mantıklı şekilde zevklerine paylaştırıyorsan kime ne

ha bu telefon alacağın hangi telefonla kıyas olunabilir hangisi daha iyi muhabbetine girmem bile , kullanmadan konuşmasın kimse , ben çıktığı hafatadan beri kullanıyorum benden çok iphone konusunda uzman çıkmasın ortaya aradaki farkı kullanınca anlarsınız

ne fark var diyenlere tek soru şuan kulandığınız bilgisayar ile 5 sene evvelki bilgisyara aynı işletim sistemini kurabilirken neden eski bilgisayarı 500 tl ye alıp kullanmıyorusnuz

çünkü aynı değil :D

neyse bunlar kısacası gariban avuntusu , ben daha hayatımda parası olup ( bu cihaza vereceği para bütçesine dokunmayacak para kastım ) yok niye aldım yok almam diyeni görmedim

paran varsa alırsın yoksa almazsın kimseyede yok alma alan aptaldr vs demezsin

ayrıca dostum sende boğaza filan gidiyor eşine sürpriz yapıyormuşsun sende çok asalaksın evde otur 10 tl lik yemek yapın yiyin olurmu allahaşkına :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00

Amelelerin birazdaha düşünmesi lazım...

Çok Amelelik yaptın sanırım.

Ameleler bile en azından ,amelelikleri ile para kazanıyor.
    Sen ve sana +rep verenler bu yorumla siz ne kazanıyorsunuz.?

Adam gibi haberinizi okuyun çekilin köşenize ,yorum yapacaksanızda adam gibi yorum yapın.

İnsanları ,sinir ,gıcık,rencide etmekten başka bir işe yarayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"Aylık maaşım çok iyi olsa bile almam"gibi İhtimaller üzerine yorum yapmak kolay.
    Eğer gerçekten yazdığınız gibi maaşınız,durumunuz iyi olsa ve bir telefona bukadar para vermiyecek olmanız,bence sizi baglar.
    Fakat başkalarının sizin gibi düşünmemesi onun asalak olduğu anlamıma gelmez.

Yurtdışında yaşıyorum,

Eşim ve benim çok şükür halimiz vaktimiz yerinde.Sosyal aktivitleri olan , mutlu bir aileyiz.

Yani bu iphone dan öncede böyleydi şimdide böyle.

Eşim İphone 4S kullanıyordu,telefonu nu kaybetti.
    Bendeki telefonlardan birini S3 ü vereyim dedim.
    Yok ben iphone dan başka telefon kullanmam dedi.

En nihayetinde telefona ihtiyacı var ve ,gerçekten kullanım açısından bir bayan için bile biçilmiş kaftan olan ,iphone a alıştığı için ,mevcut telefonları istemediginden yeni bir tane alınması gerek.

Madem iphone alacaksın ,hakkında onca olumsuz yoruma rağmen almışken iphone 5 al ozaman dedim.

Benimde bu tür cihazlara olan ,ilgimi bilgimi ,bildiği için kendisine alırken ,banada bir tane almış.

Hiç geregi yoksada düşünmüş almış.

Hernekadar iphone 5 i geri götürüp ,Galaxy Note 2 almayı bir an düşünsemde ,

Hanım telefonunu aktive ederken ,bana alınmış olanıda açtım kullanıyorum.

Diyeceğim şu ki ,ben bu telefonlar olsada mutluydum olmasada mutluydum.

Eşimin ,Çocuğumun ,sağlığımın verdigi mutluluk başka,kişiye göre değişen zevklerin verdiği mutluluk başka.

Kimi kadın vardır ,mutlu degildir saçı başıyla oynar,kimi kadın vardır ,parayı nereye harcıyacağını bilmez.

Sonuçta iş dönüp dolaşıp paraya geliyor.

Benim durumum iyi olmasa ,eşimin istediği iphone u alamazsamda alamam yani.Tamam üzülürüm ama dünyanın sonu degil.

Ki durumumda olmasa zaten ,Eşim de illaha İPhone diye tutturmaz biliyorum.

Olması gerekende bu zaten ,herhangi bir şeyin daha iyisini durumum varsa alırım yoksada ,ama öyle ama böyle alan insanlara burada felsefik yaklasıp asalak benzetmesi ğereği duymam.

En basiti ben,alamayacak ,alabilecekken almıyacak olduğum birşeye bakmam bile.

Siz gelmiş ,durumum iyi olsa bile almam dediğiniz bir şey için ,belki para harcamıyorsunuz ama zaman harcıyarak, yorum yapıp ,alanlara asalak muamelesi yapıyorsunuz.

Asıl asalak olanlar ,kim yazardım ama burası yeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Aralık 2012; 16:04:50 >

• Vay arkadaş ne telefonmuş. İnsanı insana düşürüyor.

• Şöyle şeyler için sokakta tartışsanız görenler alay ederler siz de bence utanırsınız ama maşallah internette insanlar sataşacak, olay çıkaracak yer arıyorlar bırakın isteyen istediğini düşünsün, söylesin böyle ufak şeyler için tartışmaya değmez.

Acaba fiyat hakkında bilgisi olan var mı diye başlığa giriyorum 1 sayfa tartışma var haber konusunun altında.
  • Parası olan alır parası olmayan alamaz.Birisi demiş maddi durumum iyi olsa bile bu parayı vermem.Bu yaptığın cimriliktir.Adamın aylık geliri 50 bin TL elinde 500 liralık telefon olacak değil ya.İphone kullananları ezmeye kalkanlarda var.Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı kıskançlıktan çıldırıyorlar. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

quote:

çok merak ettim ya 2 sene sonra eskimemiş olacak bir ürün tasarlayan varmı sen nerde gördüm,

hayatında ne aldın 2 sene sonra eskimedi

, bugün ferrari bile 2 sene sonra yeni iki modlei çıkmış oluyor

bu ne mantıktır ya valla ne komik :D

8 sene sonra iphone 19 çıkmasını bekle ama unutma 9 sene sonrada iphone 20 çıkmış olur bu seferde o eskimiş model olur

almayacaksın hiçbirşey önde arkada 2 incir yaprağı

:D

bunlar gariban avuntusu kusura bakmayın

parası olan alır düşünmez olmayan almaz parası olup almayan adam yoktur

boş yere milletin parasını zevkini anlayamayıp yok öyle yok böyle demeyin

ben çıktığı ilk hafta aldım her modelde olduğu gibi çıktığı ilk hafta kullanmaya başladım çokta memnunum

durumu olup aman bu para verilmez diyen gerçekçi bir insan görmedim

bu telefona bu parayı vermiyorsan veremiyorsun demektir başka açıklaması yok verebileni yermenin anlamıda yok bırakın kim neye kaç para veriyorsa versin size ne ??

iPhone 5, 14 Aralık tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak

• Bu tamamen,başkalarını eleştirmek için, senin kendine söylediğin ,kendini inandırmaya çalıştığın bir yalan.

Materyalist olmanın azı ,çoğu olmaz.

Senin gibi düşünme ihtimali olmayanları ,hesaba katmıyorsun.

Sen bu sistemde materyalist olan ve olmayan mutlulukları ,ihtiyaç ve zevk olanları birbirine karıştırıyorsun.

Herhangi birşey hoşuna gidiyor,ama ben okadar materyalist olmayacağım ,daha uygun fiyata şunu alacağım.
    Veya

Dört beş sene bir telefonu kullanacağım.

Materyalist olmamak bumu şimdi.

Senin ihtiyaç olarak gördüğün bir telefon ,başkası için hobi.

Yazdıkların nasıl okunursa okunsun ,Kendi kendine sistemi çözmüş,teşhisi koymuşsun ,kendinide bir güzel sıyırmışsın.

Aksi yorum gelincede ,siz okuduklarını anlamayan geri zekalılar diye hakaret et.

Materyalist olmayacaksan yanlış ülkede yaşıyorsun,kominist rejimlerde yaşayacaksın ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Aralık 2012; 17:30:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Parası olan alır parası olmayan alamaz.Birisi demiş maddi durumum iyi olsa bile bu parayı vermem.Bu yaptığın cimriliktir.Adamın aylık geliri 50 bin TL elinde 500 liralık telefon olacak değil ya.İphone kullananları ezmeye kalkanlarda var.Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı kıskançlıktan çıldırıyorlar. :D

Bir adamın aylık gelirinin 50 bin TL olma durumunu açıklayabilir misiniz? Merak ettim ..
  • Parası olan alsın tabiki buna kimsenin itiraz etmeye hakkı yok ama iphone ederi 1400tl iken türkiyede 2000 ila 3000 tl arasında satılıyorken alınmasına ben karşıyım arkadaş kimse inkar edemez güzel bir cihaz ama Türkiye'ye 3.sinif ülke muamelesi yapan apple tepki konulması lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Türkiye'den Apple nin diğer ürünleri alınır ama iphone alınmaz. Fransa'dan alınan iphone 5 vergi iadesi ile 600 euro. TL ye çevirirsek yaklaşık 1400 lira yapıyor. 100 tl de imei kaydı ile 1500 liraya denk geliyor.

Türkiye fiyatı için kontratsız resmi fiyat için 2200-2300 liralardan bahsediliyor. Satılabileceği max. fiyat vergisi osu busu derken 1700-1800 olması gerekirken aradaki 500 liralık fark nereye gidiyor? Ben bunu kabul etmiyorum. iphone 4 ve 4S te olduğu gibi ip5 ide yurt dışından aldım. Bu hırsızlık devam ettiği sürece de bu böyle gidecek

Almanya da da aynı fiyata gelir mi acaba?

Malesef her ülkenin vergi iadesi miktarı farklı olduğu için Almanya hakkında bilgim yok. Fakat çok fazla fark edeceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00Amelelerin birazdaha düşünmesi lazım...
    Çok Amelelik yaptın sanırım. Ameleler bile en azından ,amelelikleri ile para kazanıyor. Sen ve sana +rep verenler bu yorumla siz ne kazanıyorsunuz.? Adam gibi haberinizi okuyun çekilin köşenize ,yorum yapacaksanızda adam gibi yorum yapın. İnsanları ,sinir ,gıcık,rencide etmekten başka bir işe yarayın.

Siz olayı kazanca dökmüşsünüz, vay arkadaş bu ülkede yorum özgürlüğüde yok.

DipnoT: Virgüller (,) cümlelerden sonra.

• ben o telefonu alıcam ve yıllarca kullanıcam bir kere hayatımın yanlışını yapıp iphone 4 dümü satıp SE ARC S almıştım meğer attan inmişin eşşeğe binmemişin yayan yürümüşüm bunu anladım.

• Bir arkadaşım cenevrede, şuan orda fiyat 729 işviçre frangı yani 1900x 729= 1385,, kayıt parası derken 1500 tl olcak.. Burdan kontr mı alsam yoksa yurt dışı mı almak mantıklı, şuan i4 kullanıyorum vodafonedan kont almıştım uygun geldi yine öylemi yapsam ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronokrator

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Parası olan alır parası olmayan alamaz.Birisi demiş maddi durumum iyi olsa bile bu parayı vermem.Bu yaptığın cimriliktir.Adamın aylık geliri 50 bin TL elinde 500 liralık telefon olacak değil ya.İphone kullananları ezmeye kalkanlarda var.Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı kıskançlıktan çıldırıyorlar. :D

Bir adamın aylık gelirinin 50 bin TL olma durumunu açıklayabilir misiniz? Merak ettim ..

günlük 35 bin euro yani 80000 tl olan insanlarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hadi hayırlı olsun.

Ben iPhone 5'den sıkıldım daha yeni piyasaya giriyor.

-'yi fena basmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratık00Amelelerin birazdaha düşünmesi lazım...
    Çok Amelelik yaptın sanırım. Ameleler bile en azından ,amelelikleri ile para kazanıyor. Sen ve sana +rep verenler bu yorumla siz ne kazanıyorsunuz.? Adam gibi haberinizi okuyun çekilin köşenize ,yorum yapacaksanızda adam gibi yorum yapın. İnsanları ,sinir ,gıcık,rencide etmekten başka bir işe yarayın.

Siz olayı kazanca dökmüşsünüz, vay arkadaş bu ülkede yorum özgürlüğüde yok.

DipnoT: Virgüller (,) cümlelerden sonra.

yorum özgürlüğü farklı hakaret farklı bunu anlamak çokmu zor , sırf biri durup duruken sana yolda senin yürüyüşün gay gibi dese sence bu yorum özgürlüğümü olur ; bence olmaz hakaret tir

adam kendi yapmadığı birşeyi yapanları asalak görüp onlara asalak diyorsa bu yorum değil hakarettir

adama sana ne varsa paran al yoksa almam de
    kendi yapacağını söylese kimse bişey demez bence almam bence alınmaz diyene kimse bişey demiyor alanlar asalak yok bilmem ne demek kendi asalaklığını gösteriyor yorumların değil..

• Alan aldi zaten bunlar yeni getiriyor auahahah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.