Arkadaslar bende 4 G uyumsuz bir i5 var. Sarjda telefonla ilgilensem bile belli bir derecede ısınma oluyor. Aynı cihazın 4G uyumlusu var arkadasımda. Telefon sarjda kapalı dahi olsa hem telefon hem prize takılı sarj asırı derecede ısınıyor. HAtta sarj eden usb giris apartı ısınmadan biraz sekli degisti. Neyden kaynaklıdır. ?
@Kalayciİletisim ile alışveriş yaptım dün. Gönderiyi yaptım dedi ancak henüz kargo numarasını vermedi. Defaatle istedim , mesaj attım pm yazdım. 20 kez aradım telefonlara çıkmıyor. Bir kez mesaj attı çok işim var kusura bakmayın diye. Bir kez de pmden kargo numarasını hemen gönderiyorum dedi. Ancak halen bir şey göndermedi. Kendisine en son:
"Emre bey, lütfen ya artık kargo takip numarasını verin ya da ödemeyi geri gönderin. Bir kargo takip numarası için 20 kez aradım sizi. İşin tadı kaçmaya başladı. Çok rica ediyorum bir an önce üzerinize düşen ne ise yerine getirin lütfen."
şeklinde bir sms ve pm den mesaj attım.
Israrla kötü şeyler düşünmek istemiyorum hakkında. Ancak eğer öyle ise, hukuki yollara gitmekte çok kolay. Olan benim 150 tl ye olur da bir insan 150 tl için de sicilini kirletmemeli. Sitede gerçek adı Emre Kalaycı olarak görünüyor. Ancak havale isterken verdiği isim Emre Kulaksız.
Olumlu veya olumsuz her iki durumda da bu kişi hakkında son durumu siteye yazacağım.