Şimdi Ara

Iphone 5 5S için extreme koruma PURE GEAR PX360 TRde yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
     Iphone 5 5S için extreme koruma PURE GEAR PX360 TRde yok

iPhone 5 ve 5S için üretilmiş extreme şartlarda bile telefonu koruyan PURE GEAR PX360 KORUMA KILIFI.
    İngiltereden aldım. Bir kere bile telefonuma takmadım. Telefonunuz tank gibi olacak.

Çok kısa süreliğine satışa koydum. Satılmazsa bisiklet turlarında kendim kullanacağım.

PX360 Extreme Protection Sistemin içinde PX360 kasa kılıf, asma kancası, utility tool (anahtar, şişe açacağı ve kickstand, kılıfı bu tool üzerindeki anahtar ile telefona takıyorsunuz), ekran koruyucu film ve water-resistant yani suya dayanıklı çanta.

PX360 Secure Protection kılıfı gerçek vidalarla birbirine takıldığı için çok sağlamdır ve darbe dayanımı yüksektir.

Drop Prevention asma kancası ile telefonunuzu herhangi bir yere bağlayarak düşmeyi engeller.

Rugged Design sportif görünüşü ile ilgi çekicidir.

Engineered Materials düşme testlerine tabi tutularak dayanımı artırılan mühendislik plastiği

360˚ Protection ekran koruyucu filmi ile beraber telefonunuza 360˚ her yönden koruma sağlayın

foruma özel 90 TL.

sahibinden ilanım:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-iphone-5-5s-icin-extreme-koruma-pure-gear-px360-trde-yok-167565523/detay/

video:

İzmir içi elden satış tercihimdir. şehir dışına önce para sonra alıcı ödemeli kargo şeklinde olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 12 Haziran 2014; 14:00:21 >

• FORUM DIŞI TAILMIŞTIR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.