iphone 5 8.3 yazılımından 9.2 beta 4 yazılımını telefonu dfu moduna alıp pc üzerinden indirip ctrl+geri yükleme işlemiyle yükledim. ardından tüm içerikleri ayarları sıfırladım. (kısaca temiz restore yaptım) ama sıkıntılar büyük...
1- şarj geberdi. 2-telefon kılıtlıyken telefonu home tusuyla uyandırdıgımda (yani açtıgımda) ekran çok az bi şekilde yavas yavas açılıyor. 3- arama geldiğinde arama esnasında teli açtıgımda titreşim 1 sn kadar devam ediyor. 4-tamam kilit ekranı ekranını açılış hızı falan güzelde uygulamaları (facebook,whatsapp.ibbtrafik gibi) 8.3 e göre aç açıyor.. şimdilik sıkıntılar bunlar..
sizlerde de bu problemler oluyormu ? 8.3 canını seviyim yahu :=) özledim şimdiden..
iphone 5 ios 8.4 JB ile kullanıyorum bir gün rahat gidiyor mis gibi.
iPhone 5 iOS 6.1.4 var mı bundan Kral'ı
Şarj geberdi
İlginç..
Ip5 ın final sürümü 8 dir 9da yavaşladı telefon
quote:
Orijinalden alıntı: zx6r
Şaka maka elindeki telefon 6s'ten daha hızlı Bu arada ben 9.2 final ile değilde 9.3 ile düzeleceğini düşünüyorum sistemin
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
quote:
Şaka maka elindeki telefon 6s'ten daha hızlı Bu arada ben 9.2 final ile değilde 9.3 ile düzeleceğini düşünüyorum sistemin
Hahahahha maşallahı var gerçekten 😄 9.2 yada 9.3 daha beter Olmasında Ümidimiz yok ama bekliyoruz 😄
Ben beta 4 e dfu ile geçmeye çalışıyorum 3194 hatası verdi normalde imza sorunu gibi gözüküyor ama enteresan olan şey ota blobu açık pc için olanı kapalı belki update ile kuruluyordur ama sanmıyorum. Şu aralar iOS ve Apple de enteresan işler var
quote:
6.1.2 de daha iyiydi
İp5 kullanıyorum ve 7.1.2 sürümdeyim. maşallah canavar telefonum.
bende lanet sürüm 9.1'deyim ve başta hızlı olup sonradan kasmaya başlayan android gibi oldu bu sürümde cihazım 😡😡😡
Evet ios 7 daha iyidi ip5 de ama bence ios 8 kullanım açısında falan daha fonksiyonel ve daha kullanışlı. Bence herşeye hız açısından bakmamak lazım. Öyle bakacak olursak ios 6 ip5 tarihin en iyi telefonu. Ama ios 8 daha kullanışlı. İos 9 için bişeu diyemem, ios 8 den çok bi artısı yok gibi. ( iP5 ios 8.3 jb )
quote:
Orijinalden alıntı: avtheree
Evet ios 7 daha iyidi ip5 de ama bence ios 8 kullanım açısında falan daha fonksiyonel ve daha kullanışlı. Bence herşeye hız açısından bakmamak lazım. Öyle bakacak olursak ios 6 ip5 tarihin en iyi telefonu. Ama ios 8 daha kullanışlı. İos 9 için bişeu diyemem, ios 8 den çok bi artısı yok gibi. ( iP5 ios 8.3 jb )
geçmiş olsun, bunları okuduktan sonra kimseye ios9 önermiyorum artık
quote:
quote:
quote:
Hahahahha maşallahı var gerçekten 😄 9.2 yada 9.3 daha beter Olmasında Ümidimiz yok ama bekliyoruz 😄
9.3 den bi kaç ay sonra ios 10 çıkar yine aynı sorunlar devam eder
Apple niye böyle oldu anlamadım.
Önce etkileyici tasarımı şimdi de işlevselliği kaybetmiş gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: avtheree
sana tavsiyem güncelleme en iyi en stabil sürümdesin ..
flonko
kullanıcısına yanıt
9.2 9.3 de stabil olursa geçerim haricinde dediğin gibi geçmem
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
quote:
quote:
quote:
9.3 den bi kaç ay sonra ios 10 çıkar yine aynı sorunlar devam eder
Sorunların devam etmesi tamamen stratejik. Dikkat edersen apple iOS 6 dan sonra sorunsuz Sürüm çıkartamadı. Bu iş böyle devam eder. 4S 5 yavaş yavaş Ölür.
Bende de birtane iphone 5 var 8.3 de. Dusunuyordum ios 9 u ama yazdikLarinizi okuyunca vazgectim
Jb yapsam mi yapmasam mi o konuda kararsiz kaldim simdi?..
7.1.2 sürümünde ip5 kullanıyorum. Ara sıra uygulama indirirken 8 üzeri sürüm gerektirir diyor ya bitiyorum. Keşke 8.4.1'e geçseydim de orada kalsaydım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme