Şimdi Ara

Iphone 5 A1429 4.5G Desteği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğim kadarıyla Iphone 5 A1429 modelinde LTE desteği var, bu apple in sitesinde ve çeşitli yabancı kaynaklarda mevcut, Türkiye'de herhangi bir başlık göremesem de.
    Bu model Iphone kullanıp ta 4.5g şebekesine bağlanabilen var mıdır? Operatörüm Vodafone, İstanbul'da yaşıyorum, ayarlarda şebeke seçiminde 4g çıkıyor, bastığımda lte aktif edildi diyor ancak şebeke kısmında 3g gösteriyor.

Diğer bir sorum telefonda cdma yazılımı yüklü. Bununla bir ilgisi var mıdır? Bildiğim kadarıyla CDMA versiyonu hem gsm hem cdma yı çalıştırıyor ancak telefon böyle yapınca şüpheye düştüm. 4.5g kullanan varsa hangi yazılım ile birlikte kullanıyor paylaşabilir mi?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savgan36 -- 3 Mayıs 2016; 17:37:37 >

• Bende A1429 model Iphone 5 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var, İzmir'de yaşıyorum. Vodafone ile gidip görüştüm, bant aralıkları olarak Iphone 5 ler en düşük banttan bağlanıyor o yüzden bağlanmakta zorluk çekersiniz dediler. Ama 1 Nisan'dan bu yana hiç bir yerde bir kere bile olsun LTE yazısı göremedim henüz. Nasıl bir bant aralığıysa hiç bir yerde denk gelemedim bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone5 A1429 LTE olarak çalışıyor bende. Türkiye de 800-2100 ve 2600 Mhz de 4G vardı sanırım. A1429 sadece 2100 Mhz yi destekliyor. Bu frekanstan yayın yapan baz istasyonlarda çekmesi lazım. Frekans arttıkça bant genişliği ve hız artıyor fakat kapsama alanı düşüyor. Frekans küçüldükçe bant genişliği ve hız azalıyor fakat kapsama alanı artıyor.

Tüm Iphonelerin desteklediği 4G frekansları;
     Iphone 5 A1429 4.5G Desteği Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanyo -- 4 Mayıs 2016; 8:48:05 >

• Sadece 1 kez, yeniköy de görebildim 4g yazısını, o da birkaç dakikaydı sadece. Ne yapılabilir ki başka? Hat taşımak mı olur ki çözüm?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.