Bildirim
iphone 5 acil yardım!!!!!!
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sodavisne
iphone 5 in bataryasını değiştirmek için yola çıktım bataryayı değiştirdim cihaz yeniden başladı herşey güzel gibi gözüküyordu ancak home tuşu ve hoparlör çalışmıyor.bütün soketler takılı gibi duruyor yardım eder misiniz bu konudan anlayanlar?
sök tekrardan tak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iphone teknik
quote:
Orijinalden alıntı: sodavisne
iphone 5 in bataryasını değiştirmek için yola çıktım bataryayı değiştirdim cihaz yeniden başladı herşey güzel gibi gözüküyordu ancak home tuşu ve hoparlör çalışmıyor.bütün soketler takılı gibi duruyor yardım eder misiniz bu konudan anlayanlar?
sök tekrardan tak
4-5 kere yaptım eski bataryayı falan taktım olmadı. kulaklık girişide çalışmıyor. mikrofon ve sarj yeri çalışıyor. hoparlör ve home tuşu çalışmıyor
-
-
Evet kopmuş o kısım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onun ucunda şase bağlantısı var hom ve mikrofon veya zili etkiliyecek bir durum olmaması gerekiyor
ama soket kısmını kntrol et -
-
-
Abi çok teşekkür ederim yardımın icin ama kardeşime verdim telefoncuya durumu anlatsın baksın bi diye. Gitmiş direk ana tuş bozuk hoparlör bozuk adamda 100 lira demiş yaptırmış. Telefonda yok öğrenciyim ders programı dolu aksam gittim telefoncuya 100 lira dedi durumu anlattım bize öyle demedi kardeşin dedi. Bozuk parçaları değiştirdik çöpe attık dedi. Bende gideceği varmış diyerekten 100 lirayı bayıldım kısaca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- airpods pro cızırtı
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone 6 kamera ters çevirme kapatma
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X