Şimdi Ara

İphone 5 alıcam ekran sarı ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün iphone 5 alıcaktım 600 tl ye pazarlığı yaptık telefonun 1 ay garantisi kalmiş kutusu garantisi faturası orjinal şarj aleti vs. hepsi var ama telefonu açınca fark ettim ekranın kenarları sarı ben bunu görünce vazgeçtim adam bi sorun olmaz dese de içime sinmedi bu sarı ekranın bi çözümü varmı yada alsam bi sorun çıkar mı ios 8.0.2 yüklü telefonda cevaplarınız için teşekkür ediyorum şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmt10602 -- 12 Şubat 2016; 12:40:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garantisi varsa istanbul maltepe teleservise gönder değişim olur %90 ihtimalle ama yinede sorumluluk asla kabul etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

garantisi varsa istanbul maltepe teleservise gönder değişim olur %90 ihtimalle ama yinede sorumluluk asla kabul etmem.

Tamam hocam sağolasınız

• Değilim olur

• Telefonumda iki taraftan baştan aşağı dağınık bir çizgi halinde sarı çizgi oluşmuştu. Önemsemedim ama bir iki aya kalmadan batarya şişip ekranı sol üst köşeden dışarı itti. Randevu aldım. Randevuya 2 gün kala telefonu düşürdüm ekran çatladı.
    Randevu günü garantisi biteli çok uzun zaman olan telefonu ekranı çatlak olmasına rağmen kalite programı kapsamında değişim yaptılar.
    Eğer sarı ekran batarya şişmesinin alametiysr bilginiz olsun diye yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Telefonumda iki taraftan baştan aşağı dağınık bir çizgi halinde sarı çizgi oluşmuştu. Önemsemedim ama bir iki aya kalmadan batarya şişip ekranı sol üst köşeden dışarı itti. Randevu aldım. Randevuya 2 gün kala telefonu düşürdüm ekran çatladı.
    Randevu günü garantisi biteli çok uzun zaman olan telefonu ekranı çatlak olmasına rağmen kalite programı kapsamında değişim yaptılar.
    Eğer sarı ekran batarya şişmesinin alametiysr bilginiz olsun diye yazdım.

Sağolasınız hocam yorumunuz için telefoncu bi ay garantisi kaldı dedi güvenmedim apple ın sayfasından sorgulama yaptım seri numarası ile garanti süresi dolmuş ayrıca telefonun şarjı 2 şer 3 er atlıyodu ve %10 a gelince kapanıyodu almadım bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.