Şimdi Ara

iPhone 5 Arka Kamera içerisinde ki toz! Değişim yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir sene öncesinde iPhone 5 marka telefonumu Apple Store'da şans eseri (başka bir sorun için gitmiştim) Kilitleme tuşundaki kronik problemden dolayı değişim programı dahilinde yenilemişlerdi.

Şimdi de arka kamerasının içerisinde oldukça büyük bir toz parçası olduğunu fark ettim. Aradan oldukça süre geçti ve telefonda fiziksel hasarlar söz konusu.

Sizce yeniden değişim yapılabilir mi?

Teşekkürler,

• Yeniden değişim yapılmaz.

Cihazda darbe varsa ücret mukabili Swap cihaz verilir.
  • Öncelikle teşekkürler cevabınız için,

Emin misiniz cevabınızdan? Ücret mukabili değişim ne demek oluyor acaba?

Çünkü uluslararası manada arka kamera içine toz kaçmış iPhone 5 kullanıcıları sayısı hiç az değil ve bolca değişim yapıldığının geçtiği mesajları okudum.

Sonuçta o toz parçasını oraya ben koymadım ve bu firmanın bir hatası değil mi? Çok titiz bir kullanıcı olmadığım için şans eseri yeni fark ettim.

Teşekkürler,
  • morykante M kullanıcısına yanıt
    Bu yaz kamera icinde toz vardı direk degistirdiler kasada vuruk cizik vardi onlarida not dustu hatta. (5suzaygrisi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk degisimimi ben de kamera icersindeki tozdan dolayi yaptirdim hocam. Fiziksel hasarlar olabilir ancak degisim sureci bu cihazin ne kadar hasarli olduguna gore degisir. Sansinizi deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Teşekkürler cevaplarınız için öncelikle,

Bugün Apple Store'a gittim. Telefonu gösterdim. Evet bu sebepten değişim yapabiliriz ancak öncelikle cihazınızın diğer sorunları giderilmiş halde olması gerekir dediler. Cihazım fazlasıyla fiziksel hasarlıydı, kamera kısmındaki parlak bölümde kırıklar mevcuttu. Dolayısıyla o kısıma direk müdahale yapamadıkları için cihaz değişim ücreti olan 999₺ ödeyip ancak yenisini alabileceğimi söylediler.

Bende bu kırığın kameradaki tozla ne alakası olduğunu sordum. Uygulama böyle imiş, değişim yapılabilmesi için hasarsız bir cihaz getirilmesi ya da cihazın hasarlarının giderildikten sonra işleme alınması gerektiğini söylediler. Cihazımın o kısmında kırıklar olmasaydı değiştireceklerdi yani. Uygulama biraz saçma gibi duruyor ama mantıklı tarafları da var bence.

Sonuç olarak cihazınızın kondüsyonu iyiyse ve kamerasında toz varsa ücretsiz değişim yaptırabilirsiniz.

Saygılar,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.