Bildirim
iphone 5 çek cumhuriyeti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Neden vodafonedan aliyor? Appstoredan alsin. Vodefonedan alacagi tahminim simkilitlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amaç zaten kontratlı alıp ucuz olması benim de asıl sorum simkilidi türkiye de açılır mı ? -
Arkadaslar bilgisi olan yok mu yardım lütfen
Arkadas donucek yarın gelmeden arayım lütfen bilgisi olan yardım etsin
Kim demis kontratli ucuz diye? evet telefona alirken belki 200€ verecek ama imzaladigi kontratla en az iki yil ayda 30€ ödemek zorunda kalacak. 30€x24ay=720€+200€alisparasi=920€ eder, telefon simkilitli oldugu icin en az 150€ actirma parasi vermen gerekecek bunuda bazi operatörler kontrat suresi dolmadan para versende acmiyor, biz actirabildigimizi varsayalim 920€+ 150€ actirma parasi= 1070€ yapar, bir telefona degermi??. Kontratsiz fiyati i5 16GB nin 679€ yapar simdi söyle hangisi ucuz??
Simkilitli iphone almak anahtarsiz araba almaya benzer, hic tavsiye etmem hem o kadar para verip hemde simkilidiyle ugrasmak
sunuda belirteyim Cek Cumhuriyetindeki vodafonea kilitli telefonda Turkiyedeki Vodafone simkartida calismaz cunku Almanya T-Mobile simkilitli iphonede Avusturya T-Mobile simkarti calismiyor yani tecrubeyle sabittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Şubat 2013; 13:39:59 > -
Oranın vatandaşı olmayana kontratlı veriyorlar mı? Faturaları kim ödeyecek?
Orada arkadaşımın bi hattı var onun uzerıne h
Sim kilitli almak hic mantikli degil hocam arkadas cok guzel hesap yapmis yukarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X