Şimdi Ara

iphone 5 den androide geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde iphone 5 var ve satıp android sisteme geçmeyi düşünüyorum. sıkıntı fazla mı olur? anlaması zor mu olur yani? bütcem 1500 civarı çok fazla para vermeyi düşünmüyorım. kamerası ortalama olsun . facebook davam pek yoktur. daha çok internetten videolar izlerim eğitim amaçlı. yada indirip sd karta atıp da açarım sıkıntı yok.ama görüntüyü iyi versin. htc desire düşünüyordum ancak biraz fazla büyük lg g2 nasıl ? yorumlarınız için teşekkürler.

• glovkiss_1907 G kullanıcısına yanıt
    G2 32 GB iyi bir seçim olabilir, ama alabiliyorsanız Z3 Compact alın derim ben
  • Z3 Compact. iPhone'dan geçen arkadaşım çok memnun. Özellikle şarj konusunda.
    1000tl 32gb g2 al keyfine bak ustam g2 f/p cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

beyefendi f/p oranı nedir açıklayabilir misiniz?teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glovkiss_1907

quote:

Fiyat/Performans oranı. Yani verilen fiyatı hak etme oranı da diyebiliriz
  • quote:

quote:

Fiyat performans yönünden iyi demek istemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

quote:

Fiyat performans yönünden iyi demek istemiştir.

Alıntıları Göster
    G2 güncelleme olarak Z3 Compact'ın çok gerisinde aynı şekilde akıcılık ve kamera olarak da öyle bütçen de varsa neden daha kötü bir telefon alasın ki ? Apple'dan geçiş yapanlar genelde Samsung ve LG'den ya çok memnun kalıp temelli geçerler yada 1 hafta bile kullanmadan telefonu geri iade ederler çünkü iOS'dan çok çok farklıdır bir sürü sensör,bir sürü gerekli gereksiz karmaşık uygulamalar ve telefon her ne kadar bilgili bir kullanıcının elinde de olsa anlık takılmalar yaşanması olası ama bu yönde HTC ve Sony yazılım olarak iOS'a sadelik ve akıcılık olarak daha yakındır dediğim gibi bence Iphone 5'den Compact'a geçiş yaparsanız memnun kalırsınız hele ki pil performansını gördükten sonra büyük bir tepki vermeniz olası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

G2 güncelleme olarak Z3 Compact'ın çok gerisinde aynı şekilde akıcılık ve kamera olarak da öyle bütçen de varsa neden daha kötü bir telefon alasın ki ? Apple'dan geçiş yapanlar genelde Samsung ve LG'den ya çok memnun kalıp temelli geçerler yada 1 hafta bile kullanmadan telefonu geri iade ederler çünkü iOS'dan çok çok farklıdır bir sürü sensör,bir sürü gerekli gereksiz karmaşık uygulamalar ve telefon her ne kadar bilgili bir kullanıcının elinde de olsa anlık takılmalar yaşanması olası ama bu yönde HTC ve Sony yazılım olarak iOS'a sadelik ve akıcılık olarak daha yakındır dediğim gibi bence Iphone 5'den Compact'a geçiş yaparsanız memnun kalırsınız hele ki pil performansını gördükten sonra büyük bir tepki vermeniz olası.

Ustam güncellemeye neden takılıyorsunuz ki her çıkan güncelleme bence telefondan birşeyler eksiltiyor birde g2 den daha akıcı derken ? Bunu anlamadım birde şuna bakın g2 ile z3 ekranını yan yana koyun karşılaştırın bu benim fikrim ha z3 iyi bir telefon mu tabi ki güzel sağlam bir cihaz

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğin mantık çok doğru ama bu Apple ve Samsungun planlı eskitme politikasıdır her güncelleme ile telefonu daha fazla yavaşlatıp yeni telefon aldırmaya yönlendirir kullanıcısını ama Htc ve Sonyde ben buna rastlamadım hatta Andorid platformunda en sorunsuz güncellemeyi Sony veriyor diyebilirim mağlum lolipop ile neredeyse her telefonda bir sorun çıktı kimi yavaşladı,kiminin pili süründü,kiminin ram kullanımı berbat oldu ama biz böyle şeylere rastlamadık sadece kitkata göre hoparlör sesimiz biraz kısıldı ki o da düzeltilebilecek bir şey zaten.Akıcılık olarak da şunu kast ediyorum G2 Full HD ekrana sahip Snapdragon 800 işlemcili bi telefon yanlış anlaşılmasın o da muazzam akıcı ama Z3 Compact 720p Snapdragon 801 AC işlemcili bi telefon yani Compact her halükarda daha hızlı bir telefon ekran olarak karşılaştırmadım yanlış bilgi vermeyeyim ama Z2 ile beraber Sony ekranını düzeltti Z3 700 nit ile en parlak akıllı telefon şuan beyazları çok iyi veriyor yani ekran olarak da G2'den geri kalacağını sanmam.

• quote:

Aynen bende bunu diyecektim hocam
    G2 model olarak cok iyi
    g2 iyi cihaz, ya onu ya z3c yi alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

g2 iyi cihaz, ya onu ya z3c yi alın.
    arkadaşlar herkes için ayrı ayrı teşekkürler .Allah razı olsun . buradaki bütün bilgilerden çok fazla istifade ettim. çünkü açıklamalarınız çok net ve tatlı dilli. hiç bir kimse birisi ile çatışmaya girmemiş. bakalom ya g2 yada z3 compact . teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar herkes için ayrı ayrı teşekkürler .Allah razı olsun . buradaki bütün bilgilerden çok fazla istifade ettim. çünkü açıklamalarınız çok net ve tatlı dilli. hiç bir kimse birisi ile çatışmaya girmemiş. bakalom ya g2 yada z3 compact . teşekkürler

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben 1 yıllık g2 kullanıcısı olarak z3c al diyorum ama emin ol ki ip5'i aratmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 28 Temmuz 2015; 0:02:39 >
  • Z3C iPhone 5 i unutturur.
  • quote:

arkadaşlar elimde iphone 5 var ve satıp android sisteme geçmeyi düşünüyorum. sıkıntı fazla mı olur? anlaması zor mu olur yani? bütcem 1500 civarı çok fazla para vermeyi düşünmüyorım. kamerası ortalama olsun . facebook davam pek yoktur. daha çok internetten videolar izlerim eğitim amaçlı. yada indirip sd karta atıp da açarım sıkıntı yok.ama görüntüyü iyi versin. htc desire düşünüyordum ancak biraz fazla büyük lg g2 nasıl ? yorumlarınız için teşekkürler.

bence htc lere bak.
    htc desire eye
    htc one m8
    yada z2 z3
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

quote:

arkadaşlar elimde iphone 5 var ve satıp android sisteme geçmeyi düşünüyorum. sıkıntı fazla mı olur? anlaması zor mu olur yani? bütcem 1500 civarı çok fazla para vermeyi düşünmüyorım. kamerası ortalama olsun . facebook davam pek yoktur. daha çok internetten videolar izlerim eğitim amaçlı. yada indirip sd karta atıp da açarım sıkıntı yok.ama görüntüyü iyi versin. htc desire düşünüyordum ancak biraz fazla büyük lg g2 nasıl ? yorumlarınız için teşekkürler.

bence htc lere bak.
    htc desire eye
    htc one m8
    yada z2 z3
    abilerim kardeşime z3 compact aldım. teşekkürler .ona hediye aldım.benim ıphoneyi sattım. şimdi sıra bende . abilerim aklımda vodafone smart 6 var. benim bütcem yüksek değil. 1000 tl ye kadar limitim var fazla veremem. durumum yok. isterdim o cihazı almayı ama malesef. o fiyata lg g2 yi mi almak daha iyi yoksa vodafone mu? yada 2.el iyi bir marka dereniz onada bakarım saolun.

Hiç kasma a5 ap kafan rahat olsun telefon hızlı sağlam pil iyi kamera iyi islemci iyi sık e tabi samsung bağzı insanlar beğenmiyo onun sebebi touchwiz sanırım ve bu telefondaki touchwiz hafifletilmis o yüzden en iyi telefonlardan biri 1500 civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhkozmoz

Hiç kasma a5 ap kafan rahat olsun telefon hızlı sağlam pil iyi kamera iyi islemci iyi sık e tabi samsung bağzı insanlar beğenmiyo onun sebebi touchwiz sanırım ve bu telefondaki touchwiz hafifletilmis o yüzden en iyi telefonlardan biri 1500 civarında

1500 TL ye A5 önermek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: mlhkozmoz

1500 TL ye A5 önermek...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar . g2 düşünüyorum alacağım. ancak şunu sormak istiyorum. be telefona internetten indirdiğim videoları açabilir miyim? soru saçma olabilir ama bazıları açmıyor. ve şuda var bu telefonda sanal çekirdek mi fazla yoksa gerçek çekirdek mi? duyduğuma göre bu olay telefonun taklımasına sebep olabiliyormuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.