Bildirim
İphone 5 e 5s teki gibi yuvarlak tuş takılıyor mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mantiksiz geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan58
Mantiksiz geldi
Bana da mantıksız geldi bu iş hocam sadece görünürüm olarak yuvarlak birebir 5s teki home tuşu değil yani 650 ye satarım diyodum ama uğraşamam bu tuş yüzünden...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuvarlak tuş ne demek
aynen bu banada lazım cok hos duruyor 5s ve 6 daki tuş. yani touch id li cihazların orta tuşu gişbi olsun istiyorum -
5c ve önceki serilerde Touch ID bulunmadığı için kullanılan, üzerinde beyaz yuvarlağımsı bir kare bulunan tuş. Bu tuş yerine 5S ve 6 da kullanılan home tuşu takılmış hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 9 Nisan 2015; 19:41:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Yaga
5c ve önceki serilerde Touch ID bulunmadığı için kullanılan, üzerinde beyaz yuvarlağımsı bir kare bulunan tuş. Bu tuş yerine 5S ve 6 da kullanılan home tuşu takılmış hocam.
Ortasında olan kare işareti değişmiş yani benden kare tuş deyince başka birşey zanettim
quote:
Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Yaga
Ortasında olan kare işareti değişmiş yani benden kare tuş deyince başka birşey zanettim
5S ile birlikte işareti ve tuşun tasarımı değişti. Eskiden kaşık gibi olan tuş artık bir tepsi'yi andırıyor yakından bakıldığında. Touch ID ile beraber iPhone 5'e taksalar bile çalışmaz çünkü telefonun donanımı bunu desteklemiyor ve kimse bununla uğraşmak istemez. Yani tuş değişse bile görüntü dışında başka bir değişiklik olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X