Bildirim
İphone 5'e Android yuklemek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: petrova
İphone 5 almayi dusunuyorum bazi sitelerde Android isletim sistemi yuklenmis İphonelarin cok ucuza satildigini gordum ustelik kayitli ve orjinal. Ne gibi bir dezavantaji olabilir ve aldiktan sonra ios yukleyebilir miyim?
Android yüklenmiş iphone değil onlar.
İphone görünümü verilmiş android telefonlar..
Yükleyemezsin. -
Zaten asıl önemli olan telefon değil yaklaşık maliyeti de 350-400 lira arası.Önemli olan içindeki yazılım.O olmadıktan sonra bedava verseler de almam.O yüzden sakın böyle bir hataya düşme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın bulaşma paran yanar hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik olarak mümkün ama yapabilen henüz görmedim ayrıca bahsettiğiniz cihaz Çin malı telefonlarının kaliteli olanı yani uzak durun
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
quote:
Orijinalden alıntı: petrova
İphone 5 almayi dusunuyorum bazi sitelerde Android isletim sistemi yuklenmis İphonelarin cok ucuza satildigini gordum ustelik kayitli ve orjinal. Ne gibi bir dezavantaji olabilir ve aldiktan sonra ios yukleyebilir miyim?
Android yüklenmiş iphone değil onlar.
İphone görünümü verilmiş android telefonlar..
Yükleyemezsin.
+1 -
doğan görünümlü şahin onlar diyecem olmayacak -
iphone 5 almak mı istiyorsun paranı sokağa atmak mı? iphone 5 e android yüklemek diye bir şey yok. -
Bende böylelerini anlamıyorum. Android istiyorsan git orjinal Android telefon al
Aslında alınabilirmiş zaten iphone alanların önemli bir kısmı şekil için alıyor içinde symbian olsa da farketmez onlara:)
En baba işletim sisteminden Android'e gimek. Tamam taktırın LPG'yi ne diyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: enzomaresca
Aslında alınabilirmiş zaten iphone alanların önemli bir kısmı şekil için alıyor içinde symbian olsa da farketmez onlara:)
O zaman sen ios diye bir şey duymamışsın.... -
quote:
Orijinalden alıntı: farukbekl
quote:
O zaman sen ios diye bir şey duymamışsın....
İos u da bilirim android i de bilirim asıl sen ne demek istediğimi anlamamışsın. Akıllı telefonun hiç bir şeyinden anlamayıp ama sırf iphone ile gösteriş yapmak için alan bir sürü kişi var. Dolmuşçu dayıların ellerinden iphone s3 note2 eksik olmuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: farukbekl
quote:
O zaman sen ios diye bir şey duymamışsın....
İos u da bilirim android i de bilirim asıl sen ne demek istediğimi anlamamışsın. Akıllı telefonun hiç bir şeyinden anlamayıp ama sırf iphone ile gösteriş yapmak için alan bir sürü kişi var. Dolmuşçu dayıların ellerinden iphone s3 note2 eksik olmuyor
kırdıysam özür dilerim. vallahi bende iphone 5 var çok şükür. allah herkese daha iyisini versin. ama ben bu iphonu almamın sebeplerimden bir tanesi de kimde s3 yada note 2 varsa onları susturmak için. herkes s3 veya note 2 ile iphone 5 i ezmeye çalışıyor. ben telefonun performansını bir gösteriyom. oyunları bir açıyorum. fifa 2013 ü bir açıyom. pat sesleri kesiliyor. yani adamlar sadece samsung ün yapmış diye alıyorlar. android zaten tamamıyla geyik bir işletim sistemi. hala stabilliğini tutturmuş değil. 2 yada 3 ay sonra arkadaşlar s4 telefonum donuyor diye konular görürseniz hiç şaşırmayın. ben iphone 5 te hala donma göremedim.
-
quote:
Bu bizim millet için geçerli. İtunes nedir bilmez almış iphone takılıyor.
Gerçi şöyle bir gerçek var bizim millete akıllı telefon kullanmayı apple öğretti. Teknoloji konusunda herkes bilinçlendi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
quote:
Bu bizim millet için geçerli. İtunes nedir bilmez almış iphone takılıyor.
Gerçi şöyle bir gerçek var bizim millete akıllı telefon kullanmayı apple öğretti. Teknoloji konusunda herkes bilinçlendi.
Bırakın iTunes'u kimse Apple'I bilmiyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X