Şimdi Ara

İphone 5 ekran bombeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekranın sol tarafı yukarda gibi biraz ekranın sol üst ve alt oturuyor fakat orta kısım parmakla bastırınca biraz daha içeri giriyor abartılacak bir şey yok ama neden olmuş olabilir sizce başa bela olurmu
     İphone 5 ekran bombeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya şişmiş olabilir gibi geldi bana pek anlamam ama aklima baska
    bisey gelmedi

• Hocam ne olmuş bu cihaza?

• batarya olabılır evet arkadaşımın dediği gibi birde iphone 5 kasa ekran çıtasını tutmuyor yada ısıdan dolayı ekran çıtası ayrılmıştır ama ilk batarya kontrol edilmeli
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Hocam basınca yetine oturuyor ama ısınmadan dolayı bence çünkü batarya şişse katı olarak sişer ve yerine oturmaz diye düşünüyorum o kadar açıldığı zaman cidden çok ısınmıştı şu an gayet normal

• bataraya üzerindeki kaplama şişiyor batayanın üzerine baskı uyguluyunca aşağı iner bırakınca tekrar aynı yerine gelir yakın bir telefoncuya git yanında açsın bak yanında ama çıtada yapıyor olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 2 Şubat 2015; 9:44:13 >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Valla ankaradayım sıhhıyedeki bi tekniğe gösterdim ama baktı(açmadan) hafif eğri dedi telefon kapla kullan ekranı koru dedi bugün başka bi tekniğe gidebilirim
     İphone 5 ekran bombeli
    edit:kararsız kaldım cidden ya açıpta toplayamazlarsa diye düşünüyorum kasa hafif eğri diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeKrdnz -- 2 Şubat 2015; 18:16:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeKrdnz

Valla ankaradayım sıhhıyedeki bi tekniğe gösterdim ama baktı(açmadan) hafif eğri dedi telefon kapla kullan ekranı koru dedi bugün başka bi tekniğe gidebilirim

edit:kararsız kaldım cidden ya açıpta toplayamazlarsa diye düşünüyorum kasa hafif eğri diye
    sonuc ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 17 Haziran 2019; 17:10:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.