Bildirim
İphone 5 ekran bombeli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Batarya şişmiş olabilir gibi geldi bana pek anlamam ama aklima baska
bisey gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne olmuş bu cihaza?
batarya olabılır evet arkadaşımın dediği gibi birde iphone 5 kasa ekran çıtasını tutmuyor yada ısıdan dolayı ekran çıtası ayrılmıştır ama ilk batarya kontrol edilmeli -
Hocam basınca yetine oturuyor ama ısınmadan dolayı bence çünkü batarya şişse katı olarak sişer ve yerine oturmaz diye düşünüyorum o kadar açıldığı zaman cidden çok ısınmıştı şu an gayet normal
bataraya üzerindeki kaplama şişiyor batayanın üzerine baskı uyguluyunca aşağı iner bırakınca tekrar aynı yerine gelir yakın bir telefoncuya git yanında açsın bak yanında ama çıtada yapıyor olabılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 2 Şubat 2015; 9:44:13 > -
-
sonuc nequote:
Orijinalden alıntı: EgeKrdnz
Valla ankaradayım sıhhıyedeki bi tekniğe gösterdim ama baktı(açmadan) hafif eğri dedi telefon kapla kullan ekranı koru dedi bugün başka bi tekniğe gidebilirim
edit:kararsız kaldım cidden ya açıpta toplayamazlarsa diye düşünüyorum kasa hafif eğri diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 17 Haziran 2019; 17:10:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- bildirim sesi gelmiyor
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone ekranda siyah çizgi
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X