Şimdi Ara

iphone 5 ekran dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iphone 5 sahibiyim ekranımın sol orta tarafı suan bariz görülür sekilde havaya kalkmıs durumda ve o kısma baskı uygulayınca ekranda dalgalanma oluyor ama sol çerçeve kısmında uygulanıyor bu baskı normal ekranda değil bunun sebebi pil sismesimidir? vede apple storeye götürsem randevu alıp değişim kararı çıkarmı ?

• Hiçmi bilgisi olan yok arkadaslar ?
  • bence pil sismesi bu,cihaz darbe almadiysa tek sebep budur,store a goturun degisim yapilir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan dolayı randevuyla zorluya gittim. Değişim yapıldı.

• Aynı sorundan bende de var qeep arkadasın yardımıyla öğrenmiş oldum sorunu. Uzun uğraşlar sonucu gelecek pazartesi zorlu dan randevu aldım.bakalim değişim çıkarsa çok iyi.haftaya sizleri bilgilendiririm.

• İnşallah sorun çıkmadan yeni cihazlarınızı alırsınız. Sonuçlanınca alıntılayın lütfen.

• Aynı sorun bende de var ama imkanım yok zorluya götürmek için istanbulda değilim maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Aynı sorun bende de var ama imkanım yok zorluya götürmek için istanbulda değilim maalesef.

Evet arkadaslar telefonu götürdüğümde aşağıya götürüp incelemem gerekiyor dedi ve 10 dakika sonunda yeni cihazla geldi sonuç değişim kararı hiçbirşey sormadan direk getirdiler yeni cihazla içim açıldı
  • Evet arkadaslar telefonu götürdüğümde aşağıya götürüp incelemem gerekiyor dedi ve 10 dakika sonunda yeni cihazla geldi sonuç değişim kararı hiçbirşey sormadan direk getirdiler yeni cihazla içim açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Aynı sorundan bende de var qeep arkadasın yardımıyla öğrenmiş oldum sorunu. Uzun uğraşlar sonucu gelecek pazartesi zorlu dan randevu aldım.bakalim değişim çıkarsa çok iyi.haftaya sizleri bilgilendiririm.

Hocam sizin cihaz ne oldu değişti mi ? Bende de aynı sorun var götürmeyi düşünüyorumda.
  • Hayırlı olsun.

• Cihazlarınız hala garantili mi ki değişim oluyor?
  • Benim garanti biteli (1 yıllık olandan bahsediyorum.) 16-17 ay olmuştu. 2 yıllık satıcı garantisi biteli de yaklaşık 3-4 ay. Değiştirildi.

• Bu konuya yazmayı unuttum,benim ki de dün değişim oldu,3 dk surdu işlem,aldım yenisini çıktım :)
    Benim garantide biteli bir yıl oldu,fakat bu değişimleri quality program e diye garanti diye bir sistemden yaptıklarını gördüm.
    Yeterki tel de darbe olmasın,hepsini degısıyorlar. Zorlu ya gidin ve degıstırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Benim garanti biteli (1 yıllık olandan bahsediyorum.) 16-17 ay olmuştu. 2 yıllık satıcı garantisi biteli de yaklaşık 3-4 ay. Değiştirildi.

Garanti bitmiş olmasına rağmen bu hizmeti vermeleri oldukça sevindirici. Uyku ve home butonları için de bu aynı şey geçerli. Başka neler için geçerli bende bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa süper olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dediğim gibi zorluya gitme şansım yok. İzmir'de belirli noktaları varmış oraya gönderin deniliyor. Ayrıca benim telefon baya darbeli :) kırık çatlak yok ama kenar kısımlarında eziklik var.
  • Çizik,çentik gibi darbelere birşey demiyorlar,kasa da yamulma var mı kontrol ediyorlar yoksa fazla sıkıntı çıkmaz.
    Zorlu da hemen halkedebilirsiniz,randevu alıp gelmeyi deneyin,aksi halde cok daha zor değişim yapılacaktır.

• Arkadaşlar benimde 5s cihazımda ekranın sağ üst köşesinde kalkıklık var. Parmakla bastırdığımda içeri giriyor ekran hatta ses çıkıyor. Parmağı kaldırınca tekrar yukarı çıkıyor ekranın köşesi.

Garantisi bitti cihazı sizce götürmelimiyim bir işlem yaparlarmı?

Telefonda nokta çizik, ezik darbe hiçbirşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracimbom -- 16 Ekim 2015; 21:53:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.