Şimdi Ara

İphone 5 ekran koruyucu film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 i aldıgım vodofone bayisinde 25 tl ye görünmez film taktırdım arkalı önlü ama özellikle beyaz renklerde karlı gösteriyor siyahta felan sorun yokta beyazda özellikle çok kötü film siz kullanmakta istemiyorum acaba en iyi koruyucu hangisi beyazda sorun cıkarmayan özellikle yardımcı olursanız sevinirim

• mat taktırmışsınız kaliteyle pek alakası yok tüm matlar böyle.
    Yansımayı azaltır ama böyle bir eksisi vardır.

Ben parlak kullanıyorum iPhone 5 de sgp ultra crystal tavsiye ederim.
  • cevabınız için teşekkür ederim yarın telefonu ablama vereyimde parlak olandan alsın fiyat farkı fazlamıdır acaba ?
  • Bodyguardz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrapsol ve Bodyguardzı kafadan ele. Kesimleri felaket. Sgp modellerine bakabilirsiniz. Sgp Ultra Crystal iyi bir tercih olabilir. Crystal Mix set ön arka 29 tl gibi bir fiyatı var. Parmak izi tutar ancak verdiği hissiyat iyidir. Diğer taraftan mat ekran koruyucu düşünülüyorsa Sgp Ultra Fine serisine bakabilirsiniz. Full koruma istiyorsanız da net üzerinden Best Skins Ever dan sipariş verin.
  • Turkcell'den Anti - Glare Ekran koruyucu film'i 30 TL'ye taktırdım sorunsuz tek sorunu apple logosunun kısmını açık bırakmışlar o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Wrapsol ve Bodyguardzı kafadan ele. Kesimleri felaket. Sgp modellerine bakabilirsiniz. Sgp Ultra Crystal iyi bir tercih olabilir. Crystal Mix set ön arka 29 tl gibi bir fiyatı var. Parmak izi tutar ancak verdiği hissiyat iyidir. Diğer taraftan mat ekran koruyucu düşünülüyorsa Sgp Ultra Fine serisine bakabilirsiniz. Full koruma istiyorsanız da net üzerinden Best Skins Ever dan sipariş verin.

Neresi felaket, tam oturuyor cihaza..

• SGP Ultra Crystal Mix uyguladım kendi cihazıma ve arkadaşımın cihazına, çok memnunuz. Daha önce 4 ve 4S'te de yine memnun kalmıştım.
  • Mat olarak Power Support HD deniyebilirsiniz tabi bulabilirseniz Turkiye'de. iPhonedo'nun videolarina bakarsaniz mat ekran koruyucu filmin retina ekrani oldurmedigini gorebilirsiniz. Sahsen almayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

Wrapsol ve Bodyguardzı kafadan ele. Kesimleri felaket. Sgp modellerine bakabilirsiniz. Sgp Ultra Crystal iyi bir tercih olabilir. Crystal Mix set ön arka 29 tl gibi bir fiyatı var. Parmak izi tutar ancak verdiği hissiyat iyidir. Diğer taraftan mat ekran koruyucu düşünülüyorsa Sgp Ultra Fine serisine bakabilirsiniz. Full koruma istiyorsanız da net üzerinden Best Skins Ever dan sipariş verin.

Neresi felaket, tam oturuyor cihaza..

Neresi tam oturuyor ? Home butonuyla kamera sensörünün olduğu kısmı tam senkronize gelecek şekilde ortaladığınız da kamera sensörünün olduğı kısım bariz kayıyor. Zaten kaydırmadan hizalarsan da home butonu oturmuyor. Hizaladıktan sonra da yan kısımlarda birer mm boşluk söz konusu. Bodyguardz kullanıyorum.

Doğru uygulandıktan sonra görüntü şu şekildedir ;

İphone 5 ekran koruyucu film

Kamera sensörüne dikkat... Kaldı ki zaten kamera sensörü kısmını es geçsek dahi cihaza tam felan oturmuyor. Birer mm hem sağdan hem soldan boşluk kalıyor. Tüm Bodyguardz ve Wrapsol İphone 5 ürünleri için aynı durum söz konusu. Arka koruyucu tam oturuyor. Yan korumalar gereğinden fazla uzun. Onları rötuşlayacaksın maket bıçağıyla vs. Rötuş çekmezsen kulaklık ve hoparlör girişlerini kapatıyor. Diğer taraftan kulaklık ve hoparlörün olduğu kısım için herhangi bir koruyucu yok. Tüm bu şartlar altında 50 tl Bodyguardza veya Wrapsola vermektense gider 10 dolara Best Skins Ever alırım ki aldım da zaten şu an kargo da gelsin incelemesini yapacağım onun. Alt kısım için de koruyucu sticker var. En kötü ihtimalle Bodyguardz gibi hayal kırıklığı yaratacaktır ama böyle bir durum oluşacağını pek sanmıyorum...

Kullandıklarım arasından vereceğim tavsiyem Sgp dir. Gerek materyal , gerekse de kesim açısından .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejollyjoker -- 6 Ocak 2013; 2:58:00 >

• Sen o kayma yanlış kesimden dolayı mı sanıyorsun? Sensörleri açıkta bırakmış adamlar. Ozellikle oyle. Ayrıca bana ve arkadasıma gelende kesim hatası yok. Yan korumalar cuk oturdu. Arka koruyucu tam oturuyor. 1mm hem sagdan hem soldan boşluk kalmasının sebebi de bumper kullanımına uygun olması. Kulaklık ve hoparlörün orada koruyucu olmaması eksiklik ancak oraya nasıl oturtacaksın olsa bile, en ufak hizalama hatası delikleri kapatır..

• quote:

Sen o kayma yanlış kesimden dolayı mı sanıyorsun? Sensörleri açıkta bırakmış adamlar. Ozellikle oyle.

Bir zahmet benim yerime düşünmesin firma. Siyah İphone 5 üzerinde ki görüntü 5 tl lık ekran koruyucuları gibi... Beyaz ve Siyah için iki ayrı opsiyon yapsın madem tüketiciye yönelik ürün piyasaya sürüyor. İsteyen istediğini tercih etsin.

quote:

Ayrıca bana ve arkadasıma gelende kesim hatası yok. Yan korumalar cuk oturdu. Arka koruyucu tam oturuyor.

Bu kısım çok önemli değil. Arkanın tam oturduğunu belirtmiştim. Yan kısımları da rötuşladığında bir sorun çıkarmıyor. Her ne kadar cihazın çizilen bölgeleri için ( ara zımparalı metal kısımlar ) herhangi bir koruma sağlamasa da piyasada ki hiçbir koruyucu da sağlamıyor zaten. Benim cihazda şu an arka ve yan koruyucular takılı durumda. Ön koruyucuyu söküp atalı çok oluyor.

quote:

1mm hem sagdan hem soldan boşluk kalmasının sebebi de bumper kullanımına uygun olması. Kulaklık ve hoparlörün orada koruyucu olmaması eksiklik ancak oraya nasıl oturtacaksın olsa bile, en ufak hizalama hatası delikleri kapatır..

Bu kısım tamamen saçmalık . Birincisi benim bumper kullanmak istediğimi kim söyledi? İstesem Bodyguardz tercih etmezdim muhtemelen. İkincisi de Bumper takıldığında zaten cihaza tam oturmuyor bumper , arka kapak vs. Yan koruyucuların yarattığı kalınlık arka kapak , bumper felan uygulamaya çok da müsait değil zaten. Uyguladığınızda tam oturmuyor.

Firma sana opsiyon sunacak. Al mesela ;

http://www.bestskinsever.com/iphone-5-skin

iPhone 5 Total Body Skin - Full Koruma

iPhone 5 Total Body Skin with Case Optimized Screen Skin - Kılıf Bumper için optimize edilmiş koruma.

iPhone 5 Case / Bumper Optimized Screen Skin

İstediğimi tercih ederim. Bodyguardz da var mı böyle bir uygulama ? Yok. Peki arka kapakla kullanabiliyor muyum ? Hayır. Oturmuyor

Alt kısım içinde çok zor değil ürün üretmek. Yan kısımlara üretilenin benzeri bir ürünün rahat şekilde uygulanacağını düşünüyorum. Ki alt kısım şarj soketi sebebiyle çizilmeye en müsait ve en sık çizilen bölümlerden. Gelsin şu siparişim uyguladıktan sonra bir resim yüklerim.

Konunun sizin şahsınızla bir ilgisi yok bu arada. Siz memnun olabilirsiniz. Tercih ve beklenti meselesi ama ben piyasada ne kadar ünlü firma varsa farklı telefon modelleriyle de olsa ürünlerini denedim. Bodyguardz dan memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejollyjoker -- 6 Ocak 2013; 10:52:41 >

• Tercih meselesi, merak ettiklerimi sordum cevabımı aldım. Gelince incelemeni bekliyorum..

• Bodyguardz ürünlerinden 100 lerce adet sattım bir kişide kalkıp bu cihazıma tam oturmuyor demedi.

http://www.melefoni.com.tr den bakın bodyguardz ürünlerine tek kötü bir yorum yok
  • arkadaşlar... ben bir sitede ürün gördüm. temperli cam. video yayınlamışlar. çekiçle, tornavida ve falçata ile çizmeye çalışıyorlardı ama telefona hiçbirşey olmuyordu. bu üründen kullanan var mı? yorumlarınızı bekliyorum. ayrıca bu ürünün fiyatı diğer siteler de 49 tl iken bu sitede 19.90. arkadaşım almış tavsiye ediyor bana da. fakat size danışayım dedim...
  • beyler 5c aldım ekran jelatin var mı yok mu anlayamadım var gibi ama emin olamadım jelatinli bir şekilde mi geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.