Şimdi Ara

İphone 5 ekran parlaklığı ful açık ve 3G internet kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Problemim bu ikisi olduğun da şarjım 2.50 saat gidiyor full internet ara vermeden.

Sıkıntım şu sizden ricam olucak;iphone5'i olan arkadaşlar yardım için, benim gibi yaparak full internet kullanımı ekran parlaklığı tam açık şarjlarının ne kadar gittiğini yazarlarsa ya da resimlerlerse bende ona göre hareket edicem.sıkıntı varsa garantiye yolluycam cihazı.şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum şarz konusu garip yüzde 20 olduktan sonra cihazı şarza t aktım dolunca çıkarttım parlaklık full normalde 4 saat kullanım yirmi saat gidiyordu dün şarzdan çıkarttım 7 saatyüzde 20 azalmış bance yapılacak şarz bittikten sonra yarım saat daha şarzda tutmak
  • Sağol kardeşim

• ben 3g ve wifi açık ekran parlaklığı en sonda devamlı oyun oynanama rağmen 6 saat gidiyor kesin bir sorun var garantiye yolla
  • İnternet kullanımınız ne kadar gidiyor,sadece internet 3g olarak wifi değil edge değil 3g olarak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yoğun kullanımım dün sabah saatlerinde oldu . 3g + gps acık safari hiç kapanmadı 4 saat sonunda %10 sarjım kaldı. otomatik parlaklık açık %40 seviyelerinde
  • Bu demek oluyor ki benim telde sorun yok.iphone 5 şarjda sınıfta kaldı yazık ne yapıcaz şimdi adam gibi tel de yok ki değiştirim.gitti onca para yazık buna verdiğim parayla neler alınırdı.

Sağol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: slapp

Bu demek oluyor ki benim telde sorun yok.iphone 5 şarjda sınıfta kaldı yazık ne yapıcaz şimdi adam gibi tel de yok ki değiştirim.gitti onca para yazık buna verdiğim parayla neler alınırdı.

Sağol kardeş

Biraz sakin ol. Bataryan daha kalibre olmamıştır. Şarjını tam bitirip %100 şarj yap ara vermeden. %100 olduktan sonrada yarım saat bekle çünkü bataryan tam doluyo böylece. Aynı işlemi iki üç gün ard arda yap aynı kullanımla 8-9 saat artar. Ben aynı işlemi yaptım şimdi şarjım 8.30 saat kullanımla bitiyor anca. 3g parlaklık filan açık hep oyun oynuyorum.

• Sıfırlama,restore,tam şarj döngüsü,yatarken şarj da saatlerce durma yok kardeş bu cihaz sıfır,sıfır cihazda batarya problemi hiç duymadım cihazın bataryası 0.5 inçlik ekran artışıyla bu haldeyse android cihazlar gibi ekrana sahip olsaydı artık gerisini sen düşün 5 hayalkırıklığı benim düştüğüm hataya kimse düşmesin diye sürekli forumdayım bundan sonra.

• Aynı sorun bendede vardı git gide düzeliyor. İlk başta telefonun şarjını tamamen bitir. Kapandın kendisi sonra açmayı dene 3-4 kere kırmızı pil görünücek. 15 dk falan bekle pil bitik halde. Sonra şarja tak ve %100 olana kadar bekle. %100 olduktan sonrada 20 dk kadar bekle sonra kullan işte. Pilin düzelicektir. Sürekli yapma ama bunu ayda 1 kere yapsan yeter.

• Önerileriniz tam şarj döngüsü arkadaşlar siz kafanıza göre biraz ekleme yapmışsınız o kadar.yaptıklarım içinde bu dediğiniz en başta çözüm olarak denediğim.

Cvp için yine de sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.