ekran değişirse düzelir ama o fiyatlar çok yüksekk cihazda darbe sıvı ve yüksek sıcaklık sorunu yok ıse ekran ilk takıldığında nasıl ise öyle devam eder ekran dışardan bir etki gelmediği sürece çoğunlukla sıkıntı yaratmaz
Şöyle söyleyeyim telefon yumuşak bir yüzeye sert bir şekilde bile konulmadı. o kadar ki temiz kullanıldı.
bir kaç ay önce bir iphone 5 alıyordum 2.el 10 dakika kadar kontrol ettim bir sorunu yoktu tamam alıyorum dedim sıfırladım tam dil seçme ekranı geldi beyaz ekran birde baktım ki aynı sizinki gibi pembeleşmiş ekran dedim bu ne felan adam farketmedim dedi yemin etti hiç sıfırlamış telefonu neyse 750 ye alırken 550 ye kırdım fiyatı adamda kabul etti aldım cihaz ekranı değiştirdim kendim bu arada ekranı alixpress ten 35 dolara almıştım kalite olarak gayet iyidi taktım yeni ekranı bu sorun ortadan kalktı yani diyeceğim ekran değişimi bu sorunu çözüyor .
Aynı problemi dün babamın iPhone 5'inde gördüm, pili sıkıntılıydı. Dün çok fazla ısınmış sanırım ondan oldu. Ve bu sorunu gördüğüm zaman Akasya'ya gidiyorduk, ben fark ettim ama önemsemedim. Pil değişecek ama yarın alırsınız dediklerinde vazgeçtik, haftaya tekrar gittiğimizde bunu da belirtirim. Cihaz değişimi olur mu acaba? Garantisi yeni bitti, 12 gün oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme