Şimdi Ara

İphone 5 ekrana basınca çıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi forumlar arkadaslar. Dün oyun oynarken farkettim de ekranın sol üst köşesinden aşağıda bir yerde basınca çıt çıt ses geliyor.Herhangi yamulma ezilme vb durumlar yok sizdede varmi bu durum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sıkıntı bende de var. Ekranın sağ tarafına bastırınca oynama/çıt sesi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTRa[HRN]STaR07

Iyi forumlar arkadaslar. Dün oyun oynarken farkettim de ekranın sol üst köşesinden aşağıda bir yerde basınca çıt çıt ses geliyor.Herhangi yamulma ezilme vb durumlar yok sizdede varmi bu durum ?

Az Once denedim benim telefonumdada bahsettiginiz bolgeden cit sesi geldi fakat simdi gelmiyor ekranin yapismasiylami alakkali acaba ?

• Yapismasiyla alakası olamaz bence lcd ve dokunmatik birleşik bildigim kadarıyla cogu kişide var arkadasımda da vardı onda 3-4 yerden geliyordu garanti sıfırıyla değiştirdi ama canımı sıkmaya başladı ses.

• Bendede var bazen oluyor bazen olmuyor. Sicakliga bagli genlesme buzusmeyle ilgili olabilir

• bu olayı ben daha dün farkettim hala aynı yer çıt çıt diyor
  • ekrandaki çıt sesi hala devam ediyor başka arkadaşlarda sorun varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de böyle bir sorun yok.Sınır bozucu bir durum ama.

• evet çok sinir bozuyor çıt çıt diyor içine giriyo sanki ekran ama dikkatli baktığımda dışından içine girer gibi durmuyor
  • bendede var ;)
  • Bende de var ama artık takmıyorum fazla. Kilit tuşunun da sağ tarafı basmıyor. Bu iki sorun iphone 5 in genel sorunu galiba. Ocakta Apple store açılırsa garanti için oraya vermeyi düşünüyorum.

• Bende telefonla konusurken fark ettim kullagimda bi bastirdim cit cit ses elimlede denedim oluyo sol ust kose ses cikariyo ama bezende cikarmiyo tuhaf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.