Bildirim
İphone 5 ekrana basınca çıt sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sıkıntı bende de var. Ekranın sağ tarafına bastırınca oynama/çıt sesi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ExTRa[HRN]STaR07
Iyi forumlar arkadaslar. Dün oyun oynarken farkettim de ekranın sol üst köşesinden aşağıda bir yerde basınca çıt çıt ses geliyor.Herhangi yamulma ezilme vb durumlar yok sizdede varmi bu durum ?
Az Once denedim benim telefonumdada bahsettiginiz bolgeden cit sesi geldi fakat simdi gelmiyor ekranin yapismasiylami alakkali acaba ?
Yapismasiyla alakası olamaz bence lcd ve dokunmatik birleşik bildigim kadarıyla cogu kişide var arkadasımda da vardı onda 3-4 yerden geliyordu garanti sıfırıyla değiştirdi ama canımı sıkmaya başladı ses.
Bendede var bazen oluyor bazen olmuyor. Sicakliga bagli genlesme buzusmeyle ilgili olabilir
bu olayı ben daha dün farkettim hala aynı yer çıt çıt diyor -
ekrandaki çıt sesi hala devam ediyor başka arkadaşlarda sorun varmı ? -
Bende de var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de böyle bir sorun yok.Sınır bozucu bir durum ama.
evet çok sinir bozuyor çıt çıt diyor içine giriyo sanki ekran ama dikkatli baktığımda dışından içine girer gibi durmuyor -
bendede var ;) -
Bende de var ama artık takmıyorum fazla. Kilit tuşunun da sağ tarafı basmıyor. Bu iki sorun iphone 5 in genel sorunu galiba. Ocakta Apple store açılırsa garanti için oraya vermeyi düşünüyorum.
Bende telefonla konusurken fark ettim kullagimda bi bastirdim cit cit ses elimlede denedim oluyo sol ust kose ses cikariyo ama bezende cikarmiyo tuhaf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- kamera lens koruyucu yorumları
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X