Şimdi Ara

İphone 5 Fabrika Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aveadan 1 hafta önce aldığım İphone 5 de enteresan bir durum var. Şöyleki resimde kırmızıyla işaretlediğim yerde ince bir delik var ve içe doğru gidiyor. Telefonu servise versem değişim kararı gelir mi sizce ? Değişim verirlerse daha önce tecrübesi olan arkadaşlar; ne kadar sürede gelir değişimden ?
     İphone 5 Fabrika Hatası

• Lensi odaklayamamışsın net değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Lensi odaklayamamışsın net değil.

Hocam ideos x5 ile az ışıkta ancak okadar olabildi. O gördüğün çizli içeri doğru gidiyor sanki kasa önceden tamir görmüş de ezilmiş gibi içeri doğru. Ama fabrikasyon bişiye benziyo.
  • iphone 5' de böyle sorunlar vardı zaten, kutudan çizik çıkabiliyor diye, burdan gördüğüm kadarı ile bi sorun var evet ama sizin zamanınızda olmuş olabilir, sizden kaynaklıda olabilir, geç kalmışsınız kullanıcı hatası diyecekler. Takmayın artık olan olmuş devam edin bence böyle kullanmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 7 Nisan 2013; 0:30:59 >
  • Hocam telefonu aldığımdan beri öyle birşey olmaz dedim ama gözüme takılmaya başladı. Öyle bi konuştunuz ki karşımda kvk genpa personeli falan var zatennettim. Oranın kullanıcı hatasıyla o hale gelebilmesi için mini bir matkapla ustaca zorlamadan pürüzsüz bir şekilde öyle bir delik açılması lazım. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Hocam telefonu aldığımdan beri öyle birşey olmaz dedim ama gözüme takılmaya başladı. Öyle bi konuştunuz ki karşımda kvk genpa personeli falan var zatennettim. Oranın kullanıcı hatasıyla o hale gelebilmesi için mini bir matkapla ustaca zorlamadan pürüzsüz bir şekilde öyle bir delik açılması lazım. ;)

hocam daha net bir fotoğraf alabilirmiyiz?
  • Hocam malesef çok foto çektim en neti bu. Benim asıl merak ettiğim teleservis değişimi ortalama ne kadar sürede yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

Hocam malesef çok foto çektim en neti bu. Benim asıl merak ettiğim teleservis değişimi ortalama ne kadar sürede yapar.

hocam değişim olmayabilir dediğim gibi, kullanıcı hatası diyebilirler, sonuçta 1 hafta geçti diyorsunuz neden bu kadar süre beklediniz? gözünüze takıldığı halde. Ben şahsen değişim yapacaklarını sanmıyorum ama değişim yaparlarsa her yerde böyledir 30 iş günü içerisinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.