Şimdi Ara

iPhone 5 için kulakiçi tavsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5'ın EarPods kulaklığını sevmedim izolasyonu kötü, enstrumanları ve detay sesleri dışarda yada otobüste tam olarak algılayamadığım için de müzikten zevk alamaz hale geldim
    Creative EP-630 vardı onda da mikrofon ve kontrol butonları yok ve iPhone 5'de bassları daha silik çıkıyor; 5800'da gümbür gümbürdü.

Bana Mikrofon, çağrı cevaplama ve Ses açma kapama düğmeleri olan kulak içi kanal bir kulaklık lazım.
    Dinlediğim müzik türleri: Metal, Rock'n Roll, Hard Rock, R&B

Bass oranı yüksek, sahnesi tatmin edici, tizleri kulak hırpalamayan, midlerini hissettiren ve kulakları 1 saatte ağırtmayan bir ürün olursa gerçekten çok sevinirim. EP-630 ile 45 dakika müzik dinlesem kulaklarım ağrıyordu.

Maksimum fiyat 100 TL + 20TL eğer çok iyi diyorsanız olabilir. Şu sıralar daha fazlası beni zorlar çok masrafım oldu.

İstanbul içinde gidip elden alabileceğim bir ürün olmalı yada yerli sitelerden taksitle satış varsa alabilirim. Yabancı sitelerden kulaklık için alışveriş yapan tanıdıklarım oldu ama gelir mi gelmez mi kaygısı benim içime dert olur aklım hep ona takılır o yüzden onu yapmak istemiyorum.

Mağazalarda Urbanears ve Coloud markalarının kulak içi modelleri dikkatimi çekti bunlar almaya değecek kulaklıklar mıdır? Bana istediğimi verir mi?

Coloud için:http://www.coloud.com/pop#intro

Urbanears için:http://www.urbanears.com/#/headphones/bagis/bagis-black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 23 Ocak 2013; 4:01:16 >

• Bütçen yüksek olsa AKG Q350 önerirdim tam senlik bir kulaklık. iPhone destekli mikrofonu da var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bütçen yüksek olsa AKG Q350 önerirdim tam senlik bir kulaklık. iPhone destekli mikrofonu da var

Söylediğiniz ürünü bulabileceğimiz en ucuz site hangisidir yada yer neresidir?

Bir de AKG'nin daha önce K309 modelini kullanmıştım ve beğenmiştim ama kulakiçi kanal modellerinde genel bir önyargı var başarısız olduğu yönünde. Size göre artısı nedir bu modelin ve diğer K serisi kulakiçilerdeki önyargıyı yıkabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bütçen yüksek olsa AKG Q350 önerirdim tam senlik bir kulaklık. iPhone destekli mikrofonu da var

Söylediğiniz ürünü bulabileceğimiz en ucuz site hangisidir yada yer neresidir?

Bir de AKG'nin daha önce K309 modelini kullanmıştım ve beğenmiştim ama kulakiçi kanal modellerinde genel bir önyargı var başarısız olduğu yönünde. Size göre artısı nedir bu modelin ve diğer K serisi kulakiçilerdeki önyargıyı yıkabilir mi?

Zaten Q serisinde 3 cihaz var, tek kulakiçi de bu. Ben şahsen kullanmadım bunu, ama iyi diyorlar Q serisi olduğu için. Sen de birazcık araştır, mesela forumda kulaklık inceleme bölümü var, oradaki kullanıcılara sorup bizzat cevap alırsın.
    Ürünü D&R'da bulabilirsin elden almak için orada 150 TL civarında oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.