Bildirim
iPhone 5 ile 5s arasındaki fark
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
5S 5 den ustun cihaz. 64 bit ve touch id en buyuk farkliligi bence ayrica siyah 5 de soyulma sorunu var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu uzun vadede kullanmak istiyorsan islemci sebebiyle 5s daha mantikli olur yok benim gibi 1 sene de degistirmeyi dusunuyorsan,hani askere gidicem diye 5 yerine 4s almistim falan gibi,ama surekli uzun kullanimda 5s daha mantikli olur ama 5 de guzel bir telefon sadece bilincli olarak cihazi arka plana attilar o ayri mesele.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
64 bit işlemci uzun ömürlü olur. Kesinlikle 5S almanı öneririm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
64 bit olmasının özelliği nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: Gavaramator
64 bit olmasının özelliği nedir
Sadece 64 bit olmasından dolayı değil tabiki ama önümüzdeki sürümlerde 64bit işlemcilere yoğunlaşacaklardır doğal olarak 5 hem işlemci hızı farkı ile hem destek farkı ile geride kalır
quote:
64 bit olmasının özelliği nedir
http://www.aydincanpolatkan.com/blog/1786 -
5S'in performans ve özellik farkı fiyat farkına değer.
Biri tepe biri dağ
Eyvallah beyler sağolun yardımlarınız için -
Kesinlikle iphone 5S
5S 5 ten 2,5 kat daha hızlı. 6 ise 5S ten sadece %30 daha hızlı. Touch id yi söylemiyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 30 Ocak 2015; 23:31:37 >
biri tepe biri dağ falan yazmışlar abartılmasın dostum 5 kullanıyorum gayet iyi yetiyor bana he 5s daha iyidir tabiiki ama 5de cok cok iyi bi cihaz suan -
quote:
Orijinalden alıntı: 0tyldrm0
5S 5 ten 2,5 kat daha hızlı. 6 ise 5S ten sadece %30 daha hızlı. Touch id yi söylemiyorum bile
Hocam şimdi 2.5 kat hızlı falan demişsiniz de denediniz mi yoksa duyulanı mı söylüyorsunuz,ayrıca 2.5 kat daha hızlı derken nasıl bu kanıya varıldı oyunda kasmasına göre falan mı anlamadım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 0tyldrm0
Hocam şimdi 2.5 kat hızlı falan demişsiniz de denediniz mi yoksa duyulanı mı söylüyorsunuz,ayrıca 2.5 kat daha hızlı derken nasıl bu kanıya varıldı oyunda kasmasına göre falan mı anlamadım.
Apple her yeni iPhone u tanıtırken bir önceki modelle kıyaslar. Ordan biliyorum
64 bit ve A7 çip...
5S kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X