Wifi ile internete giriyorum Veri Bağlantısı ile internete giriyorum.. İnternetten video izleyebiliyorum..Ses var ve oldukça net Mp3 dinleyebiliyorum.. Ses kaydı yapabiliyorum.. Itunes a bağlanıp versiyon güncelleyebiliyorum.. Şarj edebiliyorum Isınma sorunu yok..
Yani dokunmatiğide dahil olmak üzere herşeyi mükemmel çalışıyor..Ama gelin görün ki telefonla arama yaptığımda veya telefon geldiğinde ne ses geliyor ne gidiyor..Yazılımsal olarak yapabileceğim herşeyi yaptım..Restore yaptım, nette anlatılan bazı ayarlar var onları yaptım..Ama düzelmedi..
Bugün bir servise verdim..Sizi arayacağız dediler..İşlemcisi yanmışsa gerek yok değiştirmeye falan dediler..
İşlemci ile ilgili bir sorun olabilirmi ki..Herşeyi kusursuz çalışıyor..
Bu arada telefonla konuşurken sesi dışarı vermeye çalıştığımda da ses alamıyorum..Kulaklık kullandığımda da ses gelmiyor..Yani ne oluyorsa konuşma esnasında oluyor..
Tecrübeli arkadaşlardan ricam sorunun ne olabileceği, nasıl düzelebileceği veya servis bana şurada problem var der ve bir fiyat isterse mağdur olmadan bu işi halletmeme yardımcı olmanız..
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..
Olay hoparlöründe ve ahizende bitiyor. Ya aşırı pislikle dolmuş ya da bozulmuş. Aynı sorunu anneme aldığım iPhone 4 cihazımda yaşamıştım. Garantisi marantisi de yoktu. Geçen yıl 50 TL'ye yaptırmıştım Genpada.
Hocam öyle bir durum olsa kulaklık taktığımızda ses almazmıyız..Kulaklık taktığımızda da ses gelmiyor telefondan..Yani en azından ses kısık falan gelir..Ama tamamen sessiz..
Dün telefonu servisten aldım..Nasıl bir servis anlamadım..Ses entegresi bozulmuş sanırım ama işlemciye çok yakın olduğu için dokunursak telefon komple gidebilir dediler..O yüzden en mantıklısı anakart değişimi dediler..1200 tl fiyat verdi anakart için..Bunlar şakamı ya ?