Bildirim
İPHONE 5 imi VERİP G2 ALMAYA DÜŞÜNÜYORUM KARARSIZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şarj konusunda G2 çok iyi 3000 mAh pili var ve 1 günü çok rahat çıkartabiliyor. Stabilite konusunda başarılı, sinir bozan kasmalar olmuyor. Ufak tefek yerlerde kasabiliyor zaten iOS 8'den sonra da iPhone'da arada bir kasmalar başladı zaten. -
Ya gerçekten şarjı artık gına getirdi ekranıda daha kötü g2 ye göre sanki -
7-8 ay once takaslayıp ustune para almıstım gercekten baya memnunumquote:
Orijinalden alıntı: bahattinkaras
Ya gerçekten şarjı artık gına getirdi ekranıda daha kötü g2 ye göre sanki -
Şuanda üstüne para alabilceğimi zannetmiyorum ya -
quote:
Arkadaşlar iphone umu verip almayı düşünüyorum ama stabilite konusunda şüphelerim var.Ama şarj problemi ve ekran küçük olduğu için androide geçmek istiyorum ama kararsızım var.Görüşlerinizi almak istedim.Ne yapmalıyım
Sizinle aynı durumdaydım. iPhone 5'imi verip LG G2 almıştım. 3-4 ay kullandıktan sonra 5S'e geçiş yaptım. G2'nin bataryası iyi, ekran çözünürlüğü ve görünümü iyiydi. IPS ekrandı, Apple da IPS ekran teknolojisini kullanıyor zaten iPhonelarda.
Uygulama konusunda App Store'daki kaliteyi ve nizamı, Google Play Store'da bulamadım. iOS faktörü de var tabii. Bazıları iOS 8'i beğenmedi, ben de ilk başlarda beğenmemiştim. Şu anda telefonda 7.1.2 kurulu. Güncellemeye ihtiyacım var mı ? Hayır yok. Her işimi yine halledebiliyorum. Benim tek sıkıntım var, şarj. Ancak 1 gün dayanıyor. G2'yi orta derecede kullandığımda 2-3 günü devirdiğimi hatırlıyorum. Bitmiyordu şarj resmen.
Lollipop sürüm resmi olarak G2'ye geldi mi bilmiyorum. Ben 4.2'li sürümde kullanmıştım. İyiydi, herhangi bir sıkıntısı yoktu.
Benim iPhone'a geçiş yapmamdaki tek sebep, belirttiğim gibi iOS ve App Store - iTunes Store. Kendi ihtiyaçlarınıza göre düşünün ve öyle karar verin.
-
Eyvallah dostum.benim için uygulamaların çok önemş yok genel olarak kullanırım onlarda zaten ikisindede var -
ikisini de kullanan birisi olarak pişman olacağınızı zannetmiyorum. pil sizi gayet memnun eder. optimus 1.4 sürümünü yükleyin alırsanız resmen pili bitmiyor telefonun öyle bi şey. 6 saat ekran süresiyle 13-16 saat kullanabiliyosunuz telefonu pili muazzamquote:
Eyvallah dostum.benim için uygulamaların çok önemş yok genel olarak kullanırım onlarda zaten ikisindede var -
Bir G2 kullanıcısı olarak şunu söyleyeyeyim IPhone hiç kullanmadım ama arkadaşımın 4sni biraz kullanmışlığım var G2 gerçekten güzel bir telefon şu anda bile hala alan var ben 7 saate yakın ekran süresi alıyorum tabii kullanıma göre değişir Lolipop konusuna gelirsek 2015in ilk çeyreğinde G3 arayüzü ile gelecek fiyat olarak 1100 tlye paralel ithalat olanları var hatta banka kartları kampanyaları ile 900e bile alınabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: sahankazim
ikisini de kullanan birisi olarak pişman olacağınızı zannetmiyorum. pil sizi gayet memnun eder. optimus 1.4 sürümünü yükleyin alırsanız resmen pili bitmiyor telefonun öyle bi şey. 6 saat ekran süresiyle 13-16 saat kullanabiliyosunuz telefonu pili muazzam
Alıntıları Göster
-
2 ayda bir format atarsan stabilite sorun olmuyor g2 de
Kendi romu kullanisli gelmiyor bana o yuzden g3 romu kullaniyorum tavsuye ederim
Ip 5 den sonra sarji iyi gidiyor -
G2 ile bir süre sonra stabilite sorunları kaçınılmaz olacaktır. Ek olarak İos ve AppStore nin eksikliğini hissedersin bir süre sonra. G2 nin tek artısı var oda pil ömrünün çok iyi olması.quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
2 ayda bir format atarsan stabilite sorun olmuyor g2 de
Kendi romu kullanisli gelmiyor bana o yuzden g3 romu kullaniyorum tavsuye ederim
Ip 5 den sonra sarji iyi gidiyor -
Bende ayni ikilemde kalmistim birkac ay once. Ve kararimi verdim iphone 5 i sattim ve G2 aldim. Ilk haftalar iyiydi (1 ay kullandim) daha sonra sismeler oldu. Chrome de takintilar, oyundan ciktigimda ana ekrana donuste widgetler in sacmalamasi vs derken cihaz kendinden soguttu. 32GB hafizasi vardi ve yaklasik 4gb ini kullaniyordum. Sonucta tekrar ip5 e donmustum. Cihazin tek begendigim kismi tasarimiydi. Onun disinda iphone 5 e gore cok artisini goremedim.
Birazdan rom atsaydin boyle olmazdi diyenler gelecektir. Cogu rom u denedigimi de belirteyim. Yine de son karar sizin. Fakat illa ki Android e gecmek istiyorsaniz Nexus serisini tavsiye ederim. -
G2 de kullanmis biri olarak soyleyecegim tek sey iphone' dan vazgecme. Bu benim fikrimdir. Donanim ne kadar iyi olursa olsun android ile olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Bende ayni ikilemde kalmistim birkac ay once. Ve kararimi verdim iphone 5 i sattim ve G2 aldim. Ilk haftalar iyiydi (1 ay kullandim) daha sonra sismeler oldu. Chrome de takintilar, oyundan ciktigimda ana ekrana donuste widgetler in sacmalamasi vs derken cihaz kendinden soguttu. 32GB hafizasi vardi ve yaklasik 4gb ini kullaniyordum. Sonucta tekrar ip5 e donmustum. Cihazin tek begendigim kismi tasarimiydi. Onun disinda iphone 5 e gore cok artisini goremedim.
Birazdan rom atsaydin boyle olmazdi diyenler gelecektir. Cogu rom u denedigimi de belirteyim. Yine de son karar sizin. Fakat illa ki Android e gecmek istiyorsaniz Nexus serisini tavsiye ederim.
Galaxy serisinin tamami Note serisi de dahil kullandim. Iphone 5 de kullandim evet sarj kotu, ancak cok sik harici bataryalar var. Ben o sekilde idare ediyordum... Suan iphone 6 64 gb kullaniyorum ve cok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_charro -- 20 Aralık 2014; 18:39:54 >
-
Bende aynı ikilemdeyim... Oyun sorun değil ipadden oynyorum zaten de iphone un stabilitesini arar mıyım bilemiyorum..
Rom la falan da uğraşamam ;) -
Samsung S serilerinin hepsini kullandım hatta bugun s5 i incelemedim biraz ama stabilite konusunda geride kaldığını gördüm. Verilen parayı hak etmiyor. Ayrıca G2 den 5s e geçtim ve G2 yi aramıyorum kafam rahat. Su an ki iOS için durum kötü deniyor ama bu haliyle bile Androidden üstün oldugunu düşünüyorum. -
alışamazsın ios kullanmış biri android kullanamaz zor . -
iPhone 5'i satıp, G2'ye geçiş yaptım 5 ay önce.Gayet memnunum.Sarj konusu bende de sıkıntı yaratiyordu.Şimdi öyle bir problemim kalmadı. -
İp6 nın şarjı sizce g2,galaxy s ve xperia serilerine göre sizce dahamı iyi dahamı kötü? -
quote:
ikisini de kullanan birisi olarak pişman olacağınızı zannetmiyorum. pil sizi gayet memnun eder. optimus 1.4 sürümünü yükleyin alırsanız resmen pili bitmiyor telefonun öyle bi şey. 6 saat ekran süresiyle 13-16 saat kullanabiliyosunuz telefonu pili muazzam
2sini de kullandıysan i6nın 8saat ekran +20 saat bekleme süresi verdiğini çok iyi biliyor olman gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
quote:
2sini de kullandıysan i6nın 8saat ekran +20 saat bekleme süresi verdiğini çok iyi biliyor olman gerek
doğru söylüyorsunuz hocam ben güncel sürümler hakkında konuşmuştum haklısınız
Benzer içerikler
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- imap.gmail.com posta sunucusu yanıt vermiyor
- carplay ekran yansıtma
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- dopamine jailbreak
- ios 17 alacak telefonlar
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X