Bildirim
iPhone 5'in yamulma sorunu halloldu mu?
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben ocak ayından beridir kullanıyorum yaklaşık, sorunsuz kullanıyorum onlar asparagas be kardeşim her firma birbirine sallıyor böyle şeyler kim bilir ne yaptı telefona insan gibi kullanırsan benim gibi sıkıntı yok:) -
quote:
Orijinalden alıntı: xaghra
ben ocak ayından beridir kullanıyorum yaklaşık, sorunsuz kullanıyorum onlar asparagas be kardeşim her firma birbirine sallıyor böyle şeyler kim bilir ne yaptı telefona insan gibi kullanırsan benim gibi sıkıntı yok:)
içim rahat etse düşünmeden alacam -
telefon ile ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba merak ettim de?quote:
Orijinalden alıntı: iback
Bu mesaj silindi. -
IOS 6.1.3 Yazılım güncellenmesiyle yamulma sorunu giderildi :)quote:
Orijinalden alıntı: DoomBringer
telefon ile ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba merak ettim de?
Alıntıları Göster -
Yamulma siyahlarda olduğu söylendi sürekli asparagaz bana kalırsa..quote:
Orijinalden alıntı: semih161995
IOS 6.1.3 Yazılım güncellenmesiyle yamulma sorunu giderildi :)
Alıntıları Göster -
yamulma diye bi sorunu yok ki ip 5 in. haber yaptılar bi sürü detayları okursan üzerine oturanlar tarafından belirtilmiş sorunlar. Telefon ince olduğu için aşırı baskı uygulanırsa yamulabilir. ben 2 aydır kullanıyorum sıkıntı yokquote:
Orijinalden alıntı: DoomBringer
telefon ile ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba merak ettim de?
Alıntıları Göster -
quote:
-
telefonun yamulmasını ilk defa ip5 te gördüm. Telefonu yamulanlar nasıl kullandı merak ediyorum. Cok titiz kullanıpta yamulduysa aliminyum dayanıksız demektir. -
Ses kalitesini sorgularken birde bu yamulma resimleri,videolari hayli sasirtti..illaki baski uygulamak gerekmiyor,kot giyerken cebe koydugunuzda dikkat edin diyorlar.abartilmasi dogru olmaz belki ama boyle biseyin olabilme ihtimali bile kocaman bi ayip Apple icin.
Forumda bi arkadas resimleriyle paylasti gecen hafta ve acikcasi gorene kadar bende inanmiyordum.umarim boyle birsey yasamayiz.. -
Kasa değişmeden düzeleceğini sanmıyorum. Yamulmuyor diyenler sert kılıfla kullanıyorlar veya çok iyi bakıyorlar diye düşünüyorum. En basitinden arka cebe koyup rahatça oturup kalktıklarını düşünmüyorum. İp4-4s de bu sorunlar yok istediğinizi yapabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: enzomaresca
Kasa değişmeden düzeleceğini sanmıyorum. Yamulmuyor diyenler sert kılıfla kullanıyorlar veya çok iyi bakıyorlar diye düşünüyorum. En basitinden arka cebe koyup rahatça oturup kalktıklarını düşünmüyorum. İp4-4s de bu sorunlar yok istediğinizi yapabilirsiniz
Telefonu arka cebe niye koyarsin ki ? -
valla benim yamulma sorunum halloldu; baş parmağımla sıkıca bastırdım tersine doğru, eski haline döndü.quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_Xquote:
Kasa değişmeden düzeleceğini sanmıyorum. Yamulmuyor diyenler sert kılıfla kullanıyorlar veya çok iyi bakıyorlar diye düşünüyorum. En basitinden arka cebe koyup rahatça oturup kalktıklarını düşünmüyorum. İp4-4s de bu sorunlar yok istediğinizi yapabilirsiniz
Telefonu arka cebe niye koyarsin ki ?
Alıntıları Göster
cebime koymuyorum artık, bond çanta yaptırdım iphone ebatında hiç bir şey olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
quote:
Telefonu arka cebe niye koyarsin ki ?
En rahat o şekilde taşınıyor çünkü -
quote:
-
quote:
-
düzgün kullanıp üstüne oturmazsan bişeycik olmaz -
Sadce üzerine baskı yapanlrda değl. normal durduk yere olanlrda da var bu sıkıntıquote:
Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson
düzgün kullanıp üstüne oturmazsan bişeycik olmaz -
Yamulma sorununun "ısı" ve uzun süre şarjda kalmasından olduğu daha çok söyleniliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-597257974
Sadce üzerine baskı yapanlrda değl. normal durduk yere olanlrda da var bu sıkıntı
Alıntıları Göster
Ben 1,5 aydır kullanıyorum çok şükür bir sıkıntımyok. Güzel bir arka koruma kılıfı da aldım.
Bence al. Emin ol verdiğin paraya değer. -
şarj olurken bile yamulan iphone 5 var hâlâ sorun yok diyen varquote:
Orijinalden alıntı: burki_rock
Yamulma sorununun "ısı" ve uzun süre şarjda kalmasından olduğu daha çok söyleniliyor.
Ben 1,5 aydır kullanıyorum çok şükür bir sıkıntımyok. Güzel bir arka koruma kılıfı da aldım.
Bence al. Emin ol verdiğin paraya değer.
Alıntıları Göster
yanlış bilgi vermeyin insanlara
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- airpods sol kulaklık az ses
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- swap cihaz nedir
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X